Stephen Kramer Glickman
2012. január 13. 22:57
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3653 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline |
Én is ismerem, én csináltam neki adatlapot is..
Első adatlapom Starity-n.
Én is bírom, de nem csak mint Gustavo, hanem mint Steve is. Jó fej, vicces és dilis.
Nem tudom, hogy ki a magyar szinkronhangja, de illik hozzá. Pl. amikor azt mondja, hogy "kutyuliik...!", vagy amikor ordít..
Én is bírom, de nem csak mint Gustavo, hanem mint Steve is. Jó fej, vicces és dilis.
Nem tudom, hogy ki a magyar szinkronhangja, de illik hozzá. Pl. amikor azt mondja, hogy "kutyuliik...!", vagy amikor ordít..
2012. január 14. 11:19
melasz12♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 2039 Csatolások: 333 Azonosító: 142106 offline |
Idézet (Kyra99 @ 2012.01.13. 22:57)
Én is ismerem, én csináltam neki adatlapot is..
Ja..az a legjobb amikor ordibál velük..
2012. január 15. 14:23
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3653 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline |
Tudom, ez nem egy "We Love BTR topik", de ide csak a Big Time Rush fan-ek jönnek, úgyhogy ezeket muszáj itt megosztanom a "rássörökkel", remélem nem baj..
Szerintem nagyon jók...
Szerintem nagyon jók...
2012. január 27. 20:30
Idézet (Kyra99 @ 2012.01.15. 14:23)
Tudom, ez nem egy "We Love BTR topik", de ide csak a Big Time Rush fan-ek jönnek, úgyhogy ezeket muszáj itt megosztanom a "rássörökkel", remélem nem baj..
Szerintem nagyon jók...
Szerintem nagyon jók...
Te jó ég!!! James eszméletlenül aranyos!!
2012. június 02. 18:13
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Idézet (Kyra99 @ 2012.02.26. 17:25)
Megcsináltam az "Évről-Évre" részt az adatlapján..
Esetleg nem tudja valaki, hogy hány centi magas, vagy azt, hogy nős-e? Mert sehol sem találtam meg eddig..
Esetleg nem tudja valaki, hogy hány centi magas, vagy azt, hogy nős-e? Mert sehol sem találtam meg eddig..
A magasságáról fogalmam sincs, de nem nős. Van egy barátnője, Rachel Mullins.
1 felhasználónak tetszik:
Kyra99
Kapcsolódó sztárok
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.