A volt anti-hős nemrég bevallotta másságát és most párját is megmutatta, aki nem más, min a Glee sorozat sztárja, Jonathan Groff.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bemutatkozott Hollywood legújabb melegpárja
2011. november 03. 21:25
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
ha ő így érzi jól magát,akkor remélem boldog lesz
az ő élete/életük,én nem szeretnék beleszólni.szerintem biztosan jobban érzik most magukat,hogy felvállalták és nem titkolóznak.sok boldogságot nekik
az ő élete/életük,én nem szeretnék beleszólni.szerintem biztosan jobban érzik most magukat,hogy felvállalták és nem titkolóznak.sok boldogságot nekik
2011. november 03. 21:29
LOL, igazából ők egész jók így egymás mellett, egyikért sem vagyok oda, amíg nem az én pasijaim járkálnak mással... (legyen az pasi vagy sem) :DDDD
2011. november 03. 21:30
Rajtam kitört egy kisebbfajta fangörcs amikor ezt a hírt megláttam Sok boldogságot nekik!
2011. november 03. 21:35
Transformersfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 235 Csatolások: 1 Azonosító: 162028 offline |
hahaha egészségükre
2011. november 03. 21:50
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline |
Ezt amúgy annyira szeretem, hogy írtam egy cikket, és teljesen átfogalmazzák. Akkor dobják vissza, és írják meg a moderátorok, de ne az én nevemben legyen kint ilyen klisé, hogy "lányok szíve tört össze" stb...
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. november 03. 21:59
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Ez most sokkolt... Egyáltalán nincs bajom a melegekkel, aki kicsit ismer vagy olvasta a hozzászólásaimat korábban hasonló témában az ismeri az álláspontom. Nem is fejteném ki megint. Ez viszont most borzasztóan meglepett. Sosem gondoltam volna, hogy Zach meleg. Nekem kimaradt, hogy ő ezt bevallotta.
Mindegy a lényeg, hogy legyenek boldogok.
Mindegy a lényeg, hogy legyenek boldogok.
2011. november 03. 22:02
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
amikor megláttam a címet kicsit el kezdtem szakadni egyébként nincs bajom velük, egyiknek sem vagyok a rajongója, csak valahogy kijött XD hát sok boldogságot
2011. november 03. 22:02
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Hollyweird-ben hátrány, ha valaki meleg? Ilyet sem hallottam még. Zach, keríts magadnak egy másik ügynököt, de sürgősen. Mekkora kitolás már, hogy az ügynöke mondja meg, hogy mit csináljon. Persze a döntés kétoldalú de mindenki tudja, hogy ott ügynököt cserélgetni nem jó dolog tehát úgy kell ugrálni, ahogyan ő fütyül.
2011. november 03. 22:12
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline |
miss_aero: ezt osztom, és sztem is jók lesznek együtt, két hasonló felfogású és személyiségű emberről van szó, biztos remekül kiegészítik egymást
2011. november 03. 22:17
Jim Parsons, Neil Patrick Harris és most Zach.
Egyre többen vállalják fel másságukat. Miért mindig a jóképű pasik melegek? De azért nekik is megkönnyebbülés hogy már nem kell titkolózniuk.
Egyre többen vállalják fel másságukat. Miért mindig a jóképű pasik melegek? De azért nekik is megkönnyebbülés hogy már nem kell titkolózniuk.
2011. november 03. 22:31
Kellemes aranyeret nekik!
Ez nem elfogadott, nem egészséges, hogy 2 férfi. Elhányom magam, ha csak belegondolok mit csinálnak egymáassal.
Ez nem elfogadott, nem egészséges, hogy 2 férfi. Elhányom magam, ha csak belegondolok mit csinálnak egymáassal.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.