Starity

Bemutatkozott Hollywood legújabb melegpárja

2011. november 03. 21:09   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A volt antihős nemrég bevallotta másságát és most párját is megmutatta, aki nem más, min a Glee sorozat sztárja, Jonathan Groff.

hirdetés
Bemutatkozott Hollywood legújabb melegpárja

Több ezer lány szíve tört össze, amikor Zachary Quinto nyíltan felvállalta másságát a világ előtt. A női szíveknek itt az újabb hidegzuhany. Már lassan egy éve feltűnően sokszor kapták le együtt a lesifotósok a Heroes és a Star Trek sztárját és a Glee szépfiúját, Jonathan Groffot édes kettesben, de eddig csak barátságukra hivatkoztak, amikor kérdést szegeztek feléjük. A két színész azonban most felvállalta kapcsolatát, melyről egy közeli barát is nyilatkozott.

„Zach ügynöke nem engedte nekik, hogy színt valljanak. Úgy gondolta, hogy ha Zachary bevallja másságát, akkor az megronthatja az esélyeit abban, hogy megkapja Spock szerepét a Star Trekben, így Jon ezt támogatta, és elhallgatták a dolgot a nyilvánosság elől” – mondta el a közös ismerősük.

Hollywood legújabb meleg párja a hírek szerint nagyon boldog együtt, és az igazi rajongók elfogadják a másságukat.


Fotó: The National Enquirer

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek