A The Secret Circle sorozatból megismert Shelley Hennig aktívan kampányol az ittas vezetés ellen, mert bátyját e miatt vesztette el.
A teljes cikkhez kattints ide!
Shelley Hennig ellenzi az alkoholt
2011. november 04. 12:25
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
és az a legrosszabb, hogy az esetek többségében az hal meg aki ártatlan, aki nem ivott.
2011. november 04. 13:27
flox87Kém |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.27. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 19 Azonosító: 128211 offline |
tothbianka igaz és Shelley nagyon jól teszi, hogy harcol az ittas vezetés ellen!
1 felhasználónak tetszik:
tothbianka
2011. november 04. 14:10
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
Sajnos igazad van, tothbianka. Elég szomorúnak tartom az ilyet, amikor egy olyan hal meg, aki nem is ivott, nem tehet semmiről sem & aki meg elveszi valaki életét boldogan éli tovább sajátját...
1 felhasználónak tetszik:
tothbianka
2011. november 04. 15:09
Faye Chamberlianúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.04. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 163242 offline |
Hát igen,vannak ilyen fiatal és felelőtlen emberek is. [bocsi Shelley]
2011. november 04. 15:16
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
nem csak ő ellenzi; társulok hozzá.
én is ez ellen vagyok nem is kicsit, ha tehet én is mindig mondom akárkinek hogy hiába idősebb esze ágában ne merjen ittasan kocsiba ülni, de hát kihallgat egy "gyerekre?!" nekem mág hála égnek nem volt olyan családtagom/rokon aki ez miatt meghalt/balesetet okozott de sose lehet tudni mi lesz ma/holnap.. vigyázni kell az életre mert ez a legnagyobb ajándék, nem csak eldobni az alkohol miatt.. a legjobb ilyenkor hogyha inkább kocsiba se ül, és szépen lefekszik az illető..
én is ez ellen vagyok nem is kicsit, ha tehet én is mindig mondom akárkinek hogy hiába idősebb esze ágában ne merjen ittasan kocsiba ülni, de hát kihallgat egy "gyerekre?!" nekem mág hála égnek nem volt olyan családtagom/rokon aki ez miatt meghalt/balesetet okozott de sose lehet tudni mi lesz ma/holnap.. vigyázni kell az életre mert ez a legnagyobb ajándék, nem csak eldobni az alkohol miatt.. a legjobb ilyenkor hogyha inkább kocsiba se ül, és szépen lefekszik az illető..
2011. november 04. 23:42
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline |
szegény:(
csak így tovább
csak így tovább
2011. november 05. 02:15
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline |
énis ellenzem, de fogyasztom lelkesen és nem vezetek
egyébként az ilyen alkolistáknak, mint aki miatt a bátyja meghalt kívánom hogy rohadjanak a lelkiismerettől, csak az a baj hogy általában az embereknek nincs túl sok lelkiismeretük.
egyébként az ilyen alkolistáknak, mint aki miatt a bátyja meghalt kívánom hogy rohadjanak a lelkiismerettől, csak az a baj hogy általában az embereknek nincs túl sok lelkiismeretük.
2011. november 05. 12:00
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Ezt nem is tudtam.. Nem lehetett könnyű neki. De azért jó, hogy kampányol az ittas vezetés ellen.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.