Starity

pekii97 profilja

pekii97 yellow yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2011. június 04.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1997. április 30.
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • zene, filmek, divat, tánc
  • Imádom
  • Teen Wolf, Glee, The Hunger Games, Tim Burton filmek, Johnny Depp, Rachel McAdams, Freddie Highmore
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Kedvenc sztárjaim
  • Freddie Highmore Johnny Depp Rachel McAdams Emma Stone Mila Kunis Chloe Moretz Holland Roden Dylan O'Brien Neil Patrick Harris Dianna Agron Daniel Sharman Leighton Meester Joseph Morgan Cory Monteith Ed Westwick Ashley Benson Jared Leto Andrew Garfield Jennifer Lawrence Alexis Bledel

ʕ•ᴥ•ʔ

pekii97
Utoljára aktív: 2015.03.27. 22:10Státusz módosítva: 2014.02.27. 21:09

Bemutatkozás


♥ Hi everybody! Welcome to my profile! ♥

 

Eszter vagyok,  egy átlagos 17 éves lány. Egy kis faluban nőttem fel a nővéremmel és a szüleimmel. Szeretek táncolni, és a barátaimmal lenni.

A könyvek nagy részét foglalják el az életemnek. Elképzelni egy világot, a szereplőket, amiket az író megteremtett. Suzanne Collins, Rick Riordan vagy éppen Lucy Maud Montgomery csak a lista töredéke, akik nem kis fantáziával és élménnyel részesítettek az évek során.

Ezen kívűl a filmek világa is vonz. Mostanában nem nagyon találok olyan filmet, ami túlságosan lekötne, de ettől függetlenül vannak örök kedvencek. A sorozatokat pedig egyszerűen imádom. Ki tudnak bontakozni, és egy-egy évadban újat tudnak mutatni. Nem köti őket az a két órás filmidő, és részről részre lehet izgulni, hogy vajon mi történik kedvenceinkkel.

 

♥ Kedvenceim ♥

           

A legnagyobb kedvencem a Teen Wolf ♥Azóta nézem, mióta elkezdődött. Őszíntén szólva az első évad nem igazán tetszett, de megkedveltem a karaktereket, ezért megnéztem a második évadot is. Nagyon jóra sikeredett, és megszerettem a sorozatot, és az új szereplőket. Mostanra pedig már a kedvenc sorozatommá vált.  A favorite természetesen Lydia, nem hiszem, hogy részleteznem kéne, hogy miért, csak azért, mert ő Lydia. A fiúknál, pedig Stiles, mert vicces, ő az aki mindig meg tud nevetettni, valamint Isaac, akit gondolom ismét csak nem kell bemutatni, és Daniel akcentusa ohh *.*  Nagyon megkedveltem a Carver ikreket, és így hogy három kedvencem is elment a sorozatból nagyon féltem, hogy milyen lesz a minőség, de szerencsére Jeff Davist se kell félteni. A negyedik évad is ugyanolyan jónak ígérkezik, mint az előzőek.

 

     

 Skins ♥ How I Met Your Mother ♥ Glee ♥ The Vampire Diaries ♥ Pretty Little Liars ♥ The Walking Dead  Gossip Girl ♥ Game of Thrones ♥ 90210 ♥ Once Upon a Time ♥ Make it or Break it ♥ Revolution ♥ New Girl  American Horror Story ♥ Gilmore Girls ♥ Arrow ♥ The Fosters ♥ Under the Dome ♥ Desperate Housewives ♥ Bates Motel ♥ Devious Maids ♥ The Originals ♥ Witches of East End ♥ Reign ♥ Revenge   

 

"Everything I learned, I learned from the movies. "

    

Szerény véleményem szerint a valaha volt legjobb film a Hunger Games♥. Maga a történet jó, és izgalmas, nem tucatfilm az biztos. Nem csak a kedvenc filmem, hanem a kedvenc könyvem is. Az egyszer biztos, hogy Suzanne Collins egy hihetetlenül klassz dolgot alkotott, amikor úgy döntött, hogy neki áll ennek a triológiának. A három rész közül a Catching Fire a kedvencem. Nagyon szeretem Katniss-t, amiért olyan bátor. Én Peeta párti vagyok, nem tudom, hogy miért, azt hiszem, hogy ez akkor dőlt el bennem mikor az első részben beszélt arról, hogy amikor Katniss énekelt, az összes madár megállt körülötte. És természetesen Finnicket is imádom, lehet őt nem szeretni? ^.^

     

The Notebook ♥ The Time Traveler's Wife ♥ Now you see me ♥ In Time ♥ I Lot Like Love ♥ DejaVu ♥ Safe Haven ♥ The Host ♥ The Lovely Bones ♥ Les Miserables ♥ 27 Dresses ♥ Super8 ♥ The Amaizing Spiderman ♥ Kick-Ass ♥ Crazy, Stupid, Love. ♥ Pirates of the Caribbean ♥ Hugo ♥ Percy Jackson ♥ August Rush ♥ Ted ♥ Oz the Great and Powerful ♥ Charlie and the Chocolate Factorie ♥ The Mortal Instruments: City of Bones ♥ 127 Hours ♥ About Time ♥ The Way Way Back ♥ 

   

 

"Music is my religion. "

  

Fun ♥ Linkin Park ♥  30 Seconds to Mars ♥ Placebo ♥ Lana Del Rey ♥ Muse ♥ Of Monster ans Men ♥ Travie McCoy ♥ Lily Allen ♥ Mika ♥ Ellie Goulding ♥ Imagine Dragons ♥ 

 

kedvenc sztárjaim nem teljesen vannak sorrendben, csak kb. az első 20. Nem részletezném, hogy kit miért szeretek, ha érdekel, írj üzenetet, és szívesen válaszolok.....

 Freddie Highmore ♥ Johnny Depp ♥ Rachel McAdams ♥ Emma Stone ♥ Mila Kunis ♥ Chloe G. Moretz ♥ Holland Roden ♥ Dylan O'Brien ♥ Neil Patrick Harris ♥ Dianna Agron ♥ Daniel Sharman ♥ Leighton Meester ♥ Joseph Morgan ♥ Cory Monteith ♥ Ed Westwick ♥ Ashley Benson ♥ Jared Leto ♥ Andrew Garfield ♥ Jennifer Lawrence ♥ Alexis Bledel ♥

 

♥ Példaképeim ♥

Igazándiból ebből a 20-as listából mindenkit a példaképemnek mondhatok, imádom őket egytől egyig, és nem csak azért, mert van egy vagy több szerepük ami híressé tette őket. A legnagyobb példaképeimnek, mégis az első öt hölgyeményt tartom.

 

 Rachel ♥ egy fantaszikus színésznő, és egy remek ember. Az összes filmjét láttam, és mindegyiket szeretem is. Amióta láttam a Szerelmünk lapjaiban, azóta tartom őt a kedvenc színésznőmnek. Ez a film a legromantikusabb és leggyönyörűbb történetet játsza el, amit valaha hallottam, és egy perc alatt sikerült megszeretnem Rachelt. Másik nagy kedvencem tőle az Időutazó felesége, ami szintén egy nagyon szép, de egyben szomorú történet. Remélem még a későbbiekben is sok szerepet fog kapni, mert hihetetlenül tehetséges egy színésznő.

Emma ♥ egy hihetetlenül kedves egyéniség az interjúi alapján, és rövid idő alatt akkora sikereket ért el, amire nem sokan képesek, de hát meg is érdemelte, mert nagyon jó színésznő. Az összes filmjét imádom, de számomra az áttörést a Csodálatos Pókemberrel érte el, de még kedvenc tőle az Őrült, dilis, szerelem is. Szerintem Andrew-al nagyon aranyos párt alkotnak, és remélem még sokáig együtt lesznek.

  

 Mila ♥ már olyan régóta a kedvencem, még az "Azok a 70-es évek Show"-ban ismertem meg, és ő is mára már napjaink egyik legsikeresebb színésznője. Az Oz-ban, a Ted-ben, a Fekete Hattyú-ban és a többi filmjében is nagyot alakított, de számomra még is az a bizonyos sorozat az ami felejthetetlenné tette őt számomra. Nagyon szerettem azt a kis buta, elkényeztetett, de mégis belevaló csajszit, akit valami hihetetlenül jól el tudott játszani. Örülök, hogy ennyi év után megtalálta a boldogságot Ashtonnal, mindig is úgy gondoltam, hogy összeillenének. 

Chole ♥ talán még nem olyan ismerős sokak számára, de fiatal kora ellenére, már nagyon sok filmben megmutathatta a tehetségét, és nem kérdéses, hogy egy napon majd mindenki ismerni fogja őt. Kick Ass, 500 nap nyár, Éjsötét árnyék, Leleményes Hugo csak egy pár film arról a hosszú listáról, amely filmekben már szerepelt, és a játékával sikerült meszerettettnie velem. Az "if I stay" pedig remélem végre meghozza neki a várva várt sikert, éd mindig megmarad majd annak a jószívű és aranyos lánynak, aki most is.

 

 

És elérkeztük a legnagyobb példaképemhez, aki nem más, mint Holland Roden ♥♥♥. Nem ő a kedvenc színésznőm, hiszen még nem sok szerpben láthattam őt, de kétség kívül, ő a legszeretnivalóbb. Imádom őt a Teen Wolf-ban, ahol Lydia a kedvenc karakterem, és az interjúkban is olyan vicces, és kedves. Nagyon szeretem a stílusát is, minden ruháját imádom, és irigylem  a szép "eperszőke" haját. :D Remélem egy napon majd sokkal több szerepet fog kapni, és a világ ismerni fogja eme kedves teremtés nevét.

     

I believe in Pink. I believe laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day. And I believe in miracles.

~ Audrey Hepburn ~

 

 Nyugodtan jelölj és szavazz, ha tetszik a profilod, és vannak közös kedvenceink, akkor visszamegy. Ha kérdésed van, vagy csak beszélni akarsz, nyugodtan írj. :)

Nem hiszem, hogy bárki is elolvasta volna a bemutatkozásomat, de ha igen, akkor köszönöm. Gyere vissza máskor is. :)

Üzenőfal

Szia szavaztam Teen Wolf <3

2015.06.19. 10:10

Rory gilmore 12 Szia!szavaztam,nagyon szép a profilod és rengeteg közös kedvenc van!

2015.01.02. 19:07

Szia! Rohadt jó a profilod *-* És áhááá Teen wolf fan ^-^

2014.10.29. 21:09

Fancsilio Szia! Köszönöm a szavazatot! :) így rád is szavaztam. (uuuh még egy Teen Wolf rajongó ;) )

2014.08.05. 19:07

Szia! Köszönöm szépen a szavazatot, visszament, mert a te profilod is gyönyörű, és mert Teen Wolf. ;)

2014.07.25. 10:10