Előbb-utóbb mindenkiben megfogalmazódik a kérdés: Van-e élet a halál után? Bár rengeteget kísérleteztek a tudósok, még máig sem lehet tudni a pontos választ erre a kérdésre. Egy azonban biztos, hogy egy napon mindannyian megismerjük a titkot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Van-e élet a halál után?
2011. november 05. 14:53
Jó cikk , én hiszek abban , hogy a halálunk után élünk tovább, bár azt senki se tudja hogy hogyan...
2011. november 05. 14:55
Van élet a halál után...ebben hiszek én. Meg a mennyországban
2011. november 05. 14:57
Nem igazán hiszek semmilyen természetfeletti dologban
De ez egy nagyon érdekes cikk lett
De ez egy nagyon érdekes cikk lett
2011. november 05. 14:58
Victory09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 160028 offline |
Ez elég érdekes téma, és én mondjuk hiszek abban, hogy tovább "élünk" valamilyen formában, de ezt a mindenkivel az lesz, ahogy elképzeli a halált teóriát még sosem hallottam, hát ki tudja...Meg ezek az élménybeszámolók is elgondolkodtatóak...
2011. november 05. 15:01
Érdekes cikk
én hiszek a mennyországban,és én ha befejezem a pályafutásomat a földön,akkor a szeretteim közt szeretném befejezni
én hiszek a mennyországban,és én ha befejezem a pályafutásomat a földön,akkor a szeretteim közt szeretném befejezni
2011. november 05. 15:01
Tomasevic92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 235 Csatolások: 0 Azonosító: 124604 offline |
Inkább foglalkozzunk azzal, hogy legyen életünk a halál előtt.
2 felhasználónak tetszik:
Mary Westmacott,
Grace Benning
2011. november 05. 15:03
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline |
én hiszek a lélekvándorlásban, és a szellemekben is, de abban is hogy nincs semmi tudom valahol mind üti egymást. :S de szerintem nem kell félni tőlle erre én csak tegnap jöttem rá, hisz ez előtt se voltunk, és az ugyan olyan volt mint amilyen lesz utánna, nem tudjuk nem emlékszünk rá, de volt már és ezért nem kell félni
2011. november 05. 15:09
Nagyon jó kis cikk! Nem igazán hiszek ezekben a természetfeletti dolgokban, bár lehet hogy van benne valami.
2011. november 05. 15:10
Ez a kérdés engem is érdekel már elég régóta. Hogy mi történik velem majd ha meghalok? Lehet, hogy most egy kisebb választ kaptam erre. Igaz, még nem szándékszom kipróbálni, de ha majd eljön az ideje biztos választ kapok az egészre. Viszont engem csak az ijeszt meg a legjobban, hogy meghalok és utána mi történik majd velem? Hol leszek? Kik között? És majd láthatom e az apukámat? vagy a többi családtagomat. Az én elképzelésem szerint ha meghalok, akkor majd megy tovább az "életem" csak nem itt a földön. Nekem ez ügyben a legrosszabb álmom, hogy alvás közben ér a vég.
2011. november 05. 15:11
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Szerintem butaság. Nincs semmi sem a halál után. A mindenféle halálközeli élmények és az arról szóló beszámolók csak az agyuk játéka azokkal akik visszatérnek mielött késő lenne. Ezek az 'észlelések' vagy nevezzük aminek akarjuk csak azokban a kúltúrákban léteznek ahol beszélnek, hisznek vagy gondolkoznak erről, főleg vallásos közösségekben. De olyan elszigetelt vagy viszonylag kis és zárt közösségben élő emberek akik nem gyakorolnak vallást, nem olvasnak, hallanak vagy látnak tvben erről semmit - sosem adtak olyan beszámolókat amik megegyeznének azokéval akiket rendszeresen érnek ebben a témában impulzusok.
2011. november 05. 15:12
Ez nagyon érdekes cikk
Sokat gondolkodom ilyeneken.. egy kicsit talán félelmetesnek is tartom :S
Cak azt nemtudom hogy el e higyem
Sokat gondolkodom ilyeneken.. egy kicsit talán félelmetesnek is tartom :S
Cak azt nemtudom hogy el e higyem
2011. november 05. 15:17
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline |
elgondolkodtató cikk,mindenesetre én hiszek a halál utáni életben.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.