A Való Világ 5 második párbaját hatalmas fölénnyel az ész nyerte meg a test ellen, így a plázacica Dyát várta az utca.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV5: Eszter lehengerlő győzelmet aratott
2011. november 07. 10:02
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5320 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline |
Kinga milyen hisztit csapot mikor Eszti be toppant a ajtón! xDD
1 felhasználónak tetszik:
Sauber_Girl
2011. november 07. 10:05
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
kinga egy nyomorék
prézli
2011. november 07. 10:35
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Abból a kevésből amit láttam és hallottam arra jutottam, hogy ez a Dya annyira sötét és buta, hogy azt sem fogja fel és érti meg, hogy miért tartják butának
UI: Nem lehetne, hogy egyszerre kiessenek a maradék játékosok?
Grace Benning
2011. november 07. 10:36
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2011.11.07. 10:35)
Gránátvető? Atombomba? Hirtelen ezek a megoldások jutnak csak az eszembe.
2 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
_ToTo_
2011. november 07. 11:26
Egyiket se kedvelem de amennyit láttam mostanában...... Szegény Dya tényleg nagyon buta Nekem legalábbis nem mindegy h rajtam v velem nevetnek
2011. november 07. 11:53
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline |
Hát én ezen meglepődtem
Mondjuk egyiket sem szeretem,de Kingát sajnáltam
Mondjuk egyiket sem szeretem,de Kingát sajnáltam
2011. november 07. 11:53
Én nem eszetrnek szurkoltam de szrintem azért küldték vissza mert megsajnálátk
2011. november 07. 12:17
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Ez a dya olyan egyszerű egy lény. Egy kyscsoportos óvodás ys fejlettebb nála szellemyleg.
Egy összefoglaló vydeóban volt pár mondata Vera felé: "Te egyszerűen olyan hülye vagy, hogy hülye vagy. Annyi eszed syncs, mynt egy kysegérnek."
Egy összefoglaló vydeóban volt pár mondata Vera felé: "Te egyszerűen olyan hülye vagy, hogy hülye vagy. Annyi eszed syncs, mynt egy kysegérnek."
2011. november 07. 12:40
Micyke14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 144595 offline |
nem szurkoltam senkinek se, de azért jobban örültem volna annak hogy ha dya megy vissza, mert eszter... hát no comment. nem tudok másra gondolni, mint hogy csak azért küldték vissza mert megsajnálták. nem nézem az elejétől a vv-t, mert hülyeségnek tartom, de abból a néhány részből amit láttam eszter elég unszimpatikus...
2011. november 07. 12:53
Buta ott mindegyik. Lehet, hogy letudott az Eszter is le tudott doktorálni, (ha már ügyvéd), de őszintén, melyik egyén bízná ügyes-bajos ügyét egy ilyen nőre, aki ilyen népbutító műsorokban bizonyítja nem létező intelligenciáját?
Én nem az tuti! Ennyire nem ment neki a szekér??
Én nem az tuti! Ennyire nem ment neki a szekér??
2011. november 07. 12:57
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline |
háálaisten.dya egy nyomoronc!más nem áll ki a lópofájábol mint a B.meg..semmitse csinált sose.állandoan a hiszti meg a dobálom a hajamat..életképtelen kukac.nem sajnálatbol küldték vissza esztit hanem mert dya egy semmirevaló majom.nagyon örülök hogy mindenki pofára esett ottbent.kingácskát meg kishiján a mentő vitte el.kaphatna már egy kis büntetést mert csak a káromkodás ömlik az ö szájából is
2011. november 07. 12:59
kanka: pontosan ez a veléményem Kingáról meg Diáról is.csak a b+ jön ki a szájukon.
2011. november 07. 13:03
Megnéztem a párbajt. Nos, Kingáról azonnal lejön, h egy buta hisztis liba.
Dya meg annyira buta szegény, h az hihetetlen!
De ez az Eszter se semmi... de az ilyen kétszínű emberkékből jó ügyvéd szokott lenni, viszont nem hiszem, h a TahóVilágos karrierje után bárki alkalmazná még ügyvédi munkára.
_ToTo_! Támogatom az ötletet!
Dya meg annyira buta szegény, h az hihetetlen!
De ez az Eszter se semmi... de az ilyen kétszínű emberkékből jó ügyvéd szokott lenni, viszont nem hiszem, h a TahóVilágos karrierje után bárki alkalmazná még ügyvédi munkára.
_ToTo_! Támogatom az ötletet!
fashionbébíí
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.