Az MTV EMA legjobb és legrosszabb ruhái
2011. december 21. 20:46
Partyarc10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.19. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 165524 offline |
Gaga,és Katy Perry egyszerűen fúújj..De Selenáé nagyon jó
2011. december 25. 17:09
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
Ha nekem ekkora választási lehetőségem lenne, mint nekik,akkor jobban megválogatnám, hogy mit veszek fel...de azért a Selenaé most az egyszer tetszik:)
2011. december 30. 19:37
méri91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.08. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 140381 offline |
Na jó minden sztárhoz tudok egy jó pára mondani szóval kicsit hosszú lesz a kommentem!
Selena Gomez: Selenáról nem lehet eldönteni hogy jó ruciba jelent e meg vagy sem! Mivel amikor a színpadra került mindig más más ruhába volt! De szerintem ő mindig jól öltözködik!
Bar Refaeli: Szerintem nagyon jól megválasztotta a ruháját mivel nagyon szép lett és nyúgott szine van ami szintén kiemeli a ruha 10-es pontozási esélyét!
Katy Perry: Nos katynek mindig is bírtam a cucaít, de ez csak viszonylag jó (lenne)! De még is elrontotta a cipőjével valamint ha engem kérdeztek sose bírtam Katyt pink hajjal!
Hayden Panettiere: Tényleg nem nézet ki rosszul ebbe a ruhába, de semmi pénzér én nem vennék fel ilyet!
Hayden Panettiere: Nos szerintem nagyon jól néz ki ez a ruha, de olyan kínaias amit ki nem állok!
Jessie J: OMG!!! Hogy tudott felvenni ilyen szar rucit! Ilyen szar haj viselettel!?
Louise Rose: a ruhája kiköpöt olyan mint ha anyuszekrényéből huztam volna ki!
Amy Lee: Szerintem nem is rossz ez az egyetlen olyan ruha amit felvennék a felsoroltak közül!
Lady Gaga: Gagától már megszoktuk!
Selena Gomez: Selenáról nem lehet eldönteni hogy jó ruciba jelent e meg vagy sem! Mivel amikor a színpadra került mindig más más ruhába volt! De szerintem ő mindig jól öltözködik!
Bar Refaeli: Szerintem nagyon jól megválasztotta a ruháját mivel nagyon szép lett és nyúgott szine van ami szintén kiemeli a ruha 10-es pontozási esélyét!
Katy Perry: Nos katynek mindig is bírtam a cucaít, de ez csak viszonylag jó (lenne)! De még is elrontotta a cipőjével valamint ha engem kérdeztek sose bírtam Katyt pink hajjal!
Hayden Panettiere: Tényleg nem nézet ki rosszul ebbe a ruhába, de semmi pénzér én nem vennék fel ilyet!
Hayden Panettiere: Nos szerintem nagyon jól néz ki ez a ruha, de olyan kínaias amit ki nem állok!
Jessie J: OMG!!! Hogy tudott felvenni ilyen szar rucit! Ilyen szar haj viselettel!?
Louise Rose: a ruhája kiköpöt olyan mint ha anyuszekrényéből huztam volna ki!
Amy Lee: Szerintem nem is rossz ez az egyetlen olyan ruha amit felvennék a felsoroltak közül!
Lady Gaga: Gagától már megszoktuk!
2012. január 02. 21:01
Őszintén szólva nekem egyik ruha sem tetszik. Egyik rosszat mint a másik és konkrétan most Lady Gaga ruhájára gondolok, ami iszonyatos, bár lehet másoknak tetszik.
2012. január 03. 19:19
Selenáé nekem tetszik....
Amy Lee-ét nem értem miért sorolták a rosszak közé....bár nem a legjobb..de semmi baj sincsen vele
Amy Lee-ét nem értem miért sorolták a rosszak közé....bár nem a legjobb..de semmi baj sincsen vele
2012. január 21. 19:32
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline |
Lady Gaga.xD Amúgy Amyé jó.
2012. január 30. 18:28
Nekem nagyon tetszik a Selenáé. De a Katyé is jó.
2012. február 06. 15:29
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline |
Selena igazán bájos, kislányos megjelenéséhez ez a ruha teljes mértékig passzolt! Szeretem őt, mert mindig stílusosan válogatja össze a ruháját, szép és kellemes a megjelenése mindenhol, civilben is.
2012. március 05. 21:40
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline |
Lady gaga-nak szerintem nagy fájdalmai vannak...
2012. március 21. 13:59
selenagomezforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.01. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 168293 offline |
áááááááááááá selenának ez az eddigi legjobb ruhája!
2012. június 27. 14:12
Sátánka19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 178783 offline |
Ez hülyeség!
Selena ruhája valami retenetes. Ha az ujja nem lenne ilyen hosszú akkor menne az alsó részhez.
Refaeli viszont tényleg szép.
Katy cipője egyáltalán nem illik a ruhájához.
Jenniferé szép, de nem a vörösszőnyegre való!
Hayden-é és Jessi-é sem valami előnyös számukra.
Roe viszont igen is divatikon. Nagyon jó volt a ruhája.
Louise viszont hozzá nem valami előnyös. Jobban illett volna egy koktél ruha.
Amy-é viszont nagyon szép. Nem értem miért kell fikázni.
Viszont Gagáé förtelmes (mondjuk ezt már megszokhattuk).
Selena ruhája valami retenetes. Ha az ujja nem lenne ilyen hosszú akkor menne az alsó részhez.
Refaeli viszont tényleg szép.
Katy cipője egyáltalán nem illik a ruhájához.
Jenniferé szép, de nem a vörösszőnyegre való!
Hayden-é és Jessi-é sem valami előnyös számukra.
Roe viszont igen is divatikon. Nagyon jó volt a ruhája.
Louise viszont hozzá nem valami előnyös. Jobban illett volna egy koktél ruha.
Amy-é viszont nagyon szép. Nem értem miért kell fikázni.
Viszont Gagáé förtelmes (mondjuk ezt már megszokhattuk).
2012. július 07. 12:45
Selena nagyon szép ruhát választott, gyönyörű volt!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.