Lezajlott a Victoria’s Secret bemutató
2011. november 29. 22:33
realstarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.21. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 162418 offline |
@lady gaga98 'tetszik' a kommented, kérlek, ezt úgy hívják, hogy >modell<kedés és megnyugodhatsz, rengeteget keresnek vele, ráadásul nem is a sarkon, szerintem tisztában kéne lenned a szavak jelentésével, olyanokat az utcán 'találsz'.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2011. november 30. 14:42
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline |
ajjj ugy megnézném már : ) egyedül ezen a fashionshow-n látni mosolyogni a modelleket. Egyébként még youtoubon is csak sneak peak van xd
2011. december 01. 21:57
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Idézet (lady gaga98 @ 2011.11.28. 17:20)
Aki ilyen egy szál semmi cuccokba képes illegetni magát a kifutón szerintem hülye ku***.
Ahogy azt már előttem is leírták, nem hinném, hogy tisztában vagy a szó jelentésével. Ők azért modellek, hogy ezeket a csodás kreációkat bemutassák a nagyközönségnek. Nem értem, hogy miért kell őket egyből lek*ázni. Biztos, hogy szívesen lennél a helyükben. Csodás az alakjuk, szépek, csinosak és egy ilyen bemutató után csak dől a pénz. Ki ne irigykedne?
2011. december 04. 10:35
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
Idézet
lady gaga98 írta:
Aki ilyen egy szál semmi cuccokba képes illegetni magát a kifutón szerintem hülye ku***.
egy fürdőruha kevesebbet takar ezeknél, gondolkozz már. de fogadjunk, több 10 milliós gázsi hallatán te is befognád, és szorgalmasan húznád fel ezeket a ruhákat...
2011. december 29. 11:09
best avrilúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 157757 offline |
Szerintem is nagyon jo volt..es Miranda és Anne a legjobbak <3
2011. december 29. 11:09
best avrilúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 157757 offline |
kedvenc reszem az volt mikor anne a pasijaval kezen fogva mentek a kifuton .♥♥♥
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.