Miley Cyrus megvédte Demi Lovatót
2011. november 13. 13:05
Lizzie Stewartúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.11. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 149118 offline |
Igaza van Miley-nak, nem a súly a fontos, hanem az jogy mi lakozik belül
2011. november 13. 13:12
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
Miley sokkal jobb, igazibb barát, mint a Szalonna
2011. november 13. 13:14
10antavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 196 Csatolások: 68 Azonosító: 115644 offline |
Érdekes hogy mindezt (a nyáladzást) azután teszi meg hogy felröppentek különböző pletykák egy bizonyos Selena-Demi féle duettről és barátságról, nem beszélve arról hogy ezekkel a "K" betűs szavakkal már több mint egy hónapja illetik Mis Lovatot és mégis csak most emeli fel ellene a hangját.... de hát mindegy lehet hogy ezt csak én tartom felettébb érdekesnek...
2011. november 13. 13:21
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline |
Hogy ez milyen álszent dolog...mit akar bizonyítani ezzel a nyalizással?
Amúgy kit zavar, ha Demi 13 kilóval több? Azt kell nézni, hogy mennyire jól tud énekelni, és hogy milyen a személyisége!
Amúgy kit zavar, ha Demi 13 kilóval több? Azt kell nézni, hogy mennyire jól tud énekelni, és hogy milyen a személyisége!
2011. november 13. 13:23
Ez nagyon kedves volt Miley-tól.
De Demi is kedves volt hogy kiállt miley mellett amikor stílust váltott
De Demi is kedves volt hogy kiállt miley mellett amikor stílust váltott
2011. november 13. 13:35
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3909 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline |
rendes volt Miley-tól. tök igaza van, semmi baj nincs Demi alakjával. aki beszól neki, szimplán csak féltékeny.
2011. november 13. 13:36
rekush98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 408 Csatolások: 7 Azonosító: 150983 offline |
egyébként ez a dolog(h ducinak nevezték őket) egy honlaptól jött(asszem) és ez a honlap irt h Miley eléggé meghízott,és Demi visszar irt neki majd Miley is visszairt Deminek.stb. szval ez nem nyalizás volt Miley részéről.
2011. november 13. 13:37
Oh ez igen talán Miley-ról újra megváltozik a véleményem!:)Ezt nem gondoltam volna.
2011. november 13. 13:41
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline |
Olyan cukik! <3
2011. november 13. 13:41
10anta 10anta
Érdekes hogy mindezt (a nyáladzást) azután teszi meg hogy felröppentek különböző pletykák egy bizonyos Selena-Demi féle duettről és barátságról, nem beszélve arról hogy ezekkel a "K" betűs szavakkal már több mint egy hónapja illetik Mis Lovatot és mégis csak most emeli fel ellene a hangját.... de hát mindegy lehet hogy ezt csak én tartom felettébb érdekesnek...
Szia!Nem vagyok Miley fan,de szerintem ez tényleg rendes volt Miley-tól hogy megvédte Demit.Rengeteg botránya volt M-nek de úgy látszik maradt még benne 50% jóság és a maradék a botrány XD.És ha szerinted ez hányás akkor ezt az üzenetet kérlek hányd máshová.
Szia!Nem vagyok Miley fan,de szerintem ez tényleg rendes volt Miley-tól hogy megvédte Demit.Rengeteg botránya volt M-nek de úgy látszik maradt még benne 50% jóság és a maradék a botrány XD.És ha szerinted ez hányás akkor ezt az üzenetet kérlek hányd máshová.
2011. november 13. 13:47
mileyselenademivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 383 Csatolások: 1134 Azonosító: 135151 offline |
Miley .... Rendes ,h kiált mellette.. Demi tényleg meghizott ,de attól még nem annyira kövér...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.