A kubai macsó úgy érzi, hogy Veronika átverte őt, ezért minden nőnek üzeni, hogy már szabad préda és várja a jelentkezőket.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV5: Cristofel lemondott Veronikáról
2011. november 18. 10:29
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Hakuu @ 2011.11.18. 10:01)
Ki az a nemnormál nőszemély aki ezzel akar kezdeni? A kacsán kívül.
Hát a libák és a tyúkok
2 felhasználónak tetszik:
Bessie,
cukorbogyo
2011. november 18. 11:02
Köszönjük Christofel majd akkor szólj ha a csajok nem az úgynevezett "hírneved" miatt kezdenének ki veled. Bár szerintem előbb nőj fel és utána akarj csajozni.
2011. november 18. 11:53
Várható volt.
De ne sértegessétek már szegény kacsákat, kacsacsőrű emlősöket veronikához.. azoknak legalább van eszük, ellenben veronikával
De ne sértegessétek már szegény kacsákat, kacsacsőrű emlősöket veronikához.. azoknak legalább van eszük, ellenben veronikával
1 felhasználónak tetszik:
cukorbogyo
2011. november 18. 12:37
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline |
Hát amit Péter művel Veronikával az már nem emberi! Szó szerint, mintha átmosná az agyát, szegény lánynak, aki eszi minden szavát. Borzalmas. Cristofelt nagyon gyűlölöm, de szerintem igaza van abban, hogy hagyni akarja ezt a "kapcsolatot". Egy ilyen naiv lányra szerintem nem érdemes időt pocsékolni.
2011. november 18. 12:56
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline |
Jaaaj Istenem,de sajnálom ezt a "szegény"fiút!Ha a csajról lemondott, az esetleges pénzről is!Nem?
Péter pedig taktikus,a leggyengébb láncszemet fogta ki,ha akarja maga mellé állítja,ha akarja feláldozhatja!Ez a Való Világlényege!
Péter pedig taktikus,a leggyengébb láncszemet fogta ki,ha akarja maga mellé állítja,ha akarja feláldozhatja!Ez a Való Világlényege!
2011. november 18. 12:56
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet (Sacy 21 @ 2011.11.18. 10:57)
végre lemondott arról a RONDASÁGRÓL!! xD
Azért krisztofelt sem fogják soha megválasztani az év legszekszibb/legjóképűbb pasijának. Főleg a cikkép alapján, de nekem még mindig ez a kedvencem róla :
2011. november 18. 13:24
szavy ez a kép nagyon nagyxdxd nekem ebből az egész valóvilágból már elegem van .. mostmár minden erről szól..
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.