Starity

VV5: Cristofel lemondott Veronikáról

2011. november 18. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kubai macsó úgy érzi, hogy Veronika átverte őt, ezért minden nőnek üzeni, hogy már szabad préda és várja a jelentkezőket.

hirdetés
VV5: Cristofel lemondott Veronikáról

Az első párbaj során távozó Cristofel, és Veronika megszínesítették a villa életét. A fiú távozása után a lány egy ideig pityergett magában és másoknak, de mára már egy cseppet sem tűnik szomorúnak, sőt úgy látszik, hogy meg is találta azt, aki pótolni tudja az űrt a szívében. A csak barátságnak beállított kapcsolat a fekete hajú szilikoncsoda és Péter között kezd egyre komolyabbra fordulni, olyannyira, hogy a lány az állítólagos – mindössze – legjobb barátját hívta el egy külső helyszínre randevúzni.

Ezt már a kubai macsó sem nézte jó szemmel, és hiába szereti Veronikát, úgy érzi, hogy a lány ezzel végleg eldobta őt magától. A fiú kihirdette, hogy most már hivatalosan is szingli, és várja a csinos hölgyek jelentkezését, akik randevúra szeretnék hívni, vagy csupán egy szenvedélyes és tüzes éjszakára találkoznának vele.

Úgy tűnik, hogy a házassági tervek dugába dőltek, bár azt még nem tudni, hogy mit hoz a jövő, hiszen Veronika szeretne mindenképpen beszélni a színészi babérokra pályázó sráccal, amint kijön a villából. Már csak az a kérdés, hogy vajon jól döntött-e a kacsacsőrűnek csúfolt lány, amikor elkezdett hinni a nagy taktikus hírében álló Péter szavainak. Vajon a valóságshow-veterán érzései őszinték, vagy ez csupán egy újabb, jól kiagyalt terv a nyereményhez vezető úthoz? A már kiesett játékosok úgy érzik, hogy a fiatal és naiv lányt meg fogják utálni a nézők azért, mert egyik virágról a másikra repül, és e miatt sokat fog veszíteni a szimpátiájából.

Ezen a héten azonban még nem kell aggódnia a „baráti párnak”, hiszen vasárnap Eszter és Shadi küzd meg a bent maradásért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek