A Super Bowl után, azaz február 5-én indul a The Voice második szériája Christina Aguilerával és három zsűritársával az élen!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan indul a The Voice második évada
2011. november 19. 21:31
![]() |
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 ![]() |
ezen gondolkoztam én is xD
2011. november 19. 21:42
![]() |
liptonicúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.19. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 147617 ![]() |
ez véletlenül történt, ugyanis kimaradt egy mondat amiben szerepelt beyoncé neve, és ezért beleirtam a stárok közé, de a szerkesztőség kivágta a mondatod, igy michael jackson nevének kellt volna ott szerepelnie!elnézést
2011. november 20. 13:12
![]() |
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 ![]() |
Én az első évadot is figyelemmel kísértem, így ezt is várom, de nem lesz túl sok egy mentornak 12 embert mentorálnia?
2011. november 20. 15:19
![]() |
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 ![]() |
Hát én már az első évadot is nagyon szerettem. A kedvenceim Beverly, Frenchie, Nakia és Javier voltak. Frenchie Davis egyébként szerepelni fog Xtina új albumán is. Nagyon kíváncsi vagyok a következő évadra is, a zsűri egyszerűen fantasztikus. Jó látni Xtina egy másik oldalát is, (vicces, aranyos, kedves, viccből kötekedős stb.) ennek a Blake gyereknek meg nagyon jó a humora, Cee Lo stílusa önmagáért beszél, és Adam Levine is nagyon rendben van. És azok a produkciók, amiket a zsűrik együtt nyomtak le valami eszméletlen fantasztikusak voltak, kezdve a Crazy című Gnarls Barkley féle nyitánnyal, egészen a két Queen előadásig. A zsűri mind a négy tagja valami eszméletlen jól énekel élőben, a versenyzőkről nem is beszélve. Na még órákig tudnék áradozni a showról, de mindenki megkönnyebbülésére inkább nem teszem.

2011. november 20. 15:26
![]() |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 ![]() |
The Voice - Crazy (live)
The Voice - Under pressure (live)
The Voice - Queen Medley (live)
The Voice - Under pressure (live)
The Voice - Queen Medley (live)
2011. november 20. 15:33
![]() |
Nem értem miért nem linkelte be rendesen a videókat, úgyhogy itt vannak még egyszer, együtt:
Linkelt szöveg
Linkelt szöveg
Linkelt szöveg
Linkelt szöveg
Na így a tuti
Linkelt szöveg
Linkelt szöveg
Linkelt szöveg
Linkelt szöveg
Na így a tuti

Kapcsolódó sztárok

Regé-Jean Page elárulta, nem a szexi jelenetek voltak számára a legnehezebbek
Regé-Jean Page elárulta, nem a szexi jelenetek voltak számára a legnehezebbek
Visszaemlékezett a sorozatra.

Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Nézzük, kik a legvitatottabb férfi főhősök!

Kiderült Justin Timberalke és Jessica Biel második gyermekének neve
Kiderült Justin Timberalke és Jessica Biel második gyermekének neve
A pár azután vállalt babát, hogy kiderült Justin hűtlensége.

Így néz ki Zendaya, mint M.J., a Pókember 3 forgatásán – fotók!
Így néz ki Zendaya, mint M.J., a Pókember 3 forgatásán – fotók!
Mary Jane Watson bőrében láthatjuk Zendayát.

Babát várt, de még senki sem tudta: így vonult a kifutón az állapotos Gigi Hadid
Babát várt, de még senki sem tudta: így vonult a kifutón az állapotos Gigi Hadid
A modell képet posztolt.

Csekkold azt a fotósorozatot, ami túl szexi volt az Instagramnak Noah Beckről
Csekkold azt a fotósorozatot, ami túl szexi volt az Instagramnak Noah Beckről
De mi azért lementettük!

Tényleg létezik a "Kardashian-átok"? 9 ember, aki nem bírta tovább a Kardashian-Jenner család mellett
Tényleg létezik a "Kardashian-átok"? 9 ember, aki nem bírta tovább a Kardashian-Jenner család mellett
Van egy hosszú listájuk.

Ezekről a celebfotókról maradhattál le a héten
Ezekről a celebfotókról maradhattál le a héten
Nézzük meg a hét legizgalmasabb celebfelvételeit!