A Rocktenors az X-Faktor újabb kiesője
2011. november 27. 09:09
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Szerény véleményem szerint ideje volt már...
2011. november 27. 09:35
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Sajnálom őket, de be kell látni hogy már ideje volt
Tarány Tamás mérföldekre lehagyja mindhármat
Tarány Tamás mérföldekre lehagyja mindhármat
2 felhasználónak tetszik:
cintia0023,
selena_taylor_fan
2011. november 27. 09:38
fannuska12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 1 Azonosító: 149607 offline |
nagyot néztem volna ha a 4. párbajt is megnyerik! O.o
2011. november 27. 09:41
Nekem Tomi a kedvencem, szóval nagyon drukkoltam neki, hogy Ő győzzön, na de az is igaz, hogy nem a semmiért szeretem. Neki van a legjobb hangja a mostaniak közül, és aranyos hapsi is, remélem ő is nyeri meg az egészet.
Amúgy, nem vágom, mi a bajotok Verával (azt a srácot még megértem) szerintem aranyos is, meg a hangja simán veri néhányukét is, igaz, fiatal, na de és?
A másik meg, hogy mindenki azt mondja, hogy most volt a legjobb a Rocktenors, pedig én végigszenvedtem a produkciót. Ültem a nappaliba apámmal, egymásra fordultunk, és egyszerre mondtuk hogy ez ritka fos. Az a magas hapsi, annyira, de annyira hamis volt hogy az nem igaz, csak azok voltak a hallgatható részek, amikor Tomi énekelt.
Amúgy, nem vágom, mi a bajotok Verával (azt a srácot még megértem) szerintem aranyos is, meg a hangja simán veri néhányukét is, igaz, fiatal, na de és?
A másik meg, hogy mindenki azt mondja, hogy most volt a legjobb a Rocktenors, pedig én végigszenvedtem a produkciót. Ültem a nappaliba apámmal, egymásra fordultunk, és egyszerre mondtuk hogy ez ritka fos. Az a magas hapsi, annyira, de annyira hamis volt hogy az nem igaz, csak azok voltak a hallgatható részek, amikor Tomi énekelt.
cintia0023,
selena_taylor_fan
2011. november 27. 09:43
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Épp ideje volt! Sajnálom őket persze,de semmi keresnivalójuk nem volt már a műsorban.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. november 27. 09:58
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline |
szerintme ez igazságos döntés volt,úgyhogy örülök hogy Tamás ment tovább
selena_taylor_fan
2011. november 27. 10:11
bebiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.20. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 164138 offline |
Örülök, hogy ő jutott tovább. A rocktenors már így is túl sokat párbajozott.
selena_taylor_fan
2011. november 27. 10:13
Szeretem a Rocktenorst is, de örülök, hogy Tamás továbbjutott.
2011. november 27. 10:16
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (DaffyD @ 2011.11.27. 08:13)
Az itteni hozzászólásokból látszik, hogy milyen az, ha 12 éves csitrikre bízzák az énekesek sorsát. Nektek Justin Bieber, SP, Fluor, Lola, Baricz Gergő, Kováts Vera kell.
Azért nem kell általánosítani, sem egy kalap alá venni Bariczot Fluorral. Ez kissé túlzás, nem gondolod?
Én az általad felsoroltakból Bariczon kívül az összes többin csak nevetek, de őt kedvelem. ÉS nem azért, mert "cuki", nekem ugyanis egyrészt egyáltalán nem az esetem külsőre, másrészt soha nem voltam az a típus, aki tehetségkutatókban arra szavaz, aki a leg"cukibb" és állandóan csorgatja rá a nyálát, miközben az, hogy van-e tehetsége nem érdekli. Soha nem voltam ilyen és mindig is utáltam az ilyeneket. Eddig mindegyik tehetségkutatóban mindegyik tipikus "jópasit" vagy tinisztárt rühelltem. Gergő pedig alapjáraton nem ilyen tinisztár jellegű szépfiú lenne, csak Ildikó, meg az a kismillió ember, aki ezzel foglalkozik ezt csinálta belőle. Mikor a válogatón a Wicked Game-et énekelte, akkor eszébe jutott csak egy valakinek is, hogy ez a srác azért jut tovább, mert cuki? Kötve hiszem. Csak az, hogy Ildikó ezt csinálja, nagyon jól jön az utálóknak, mert így lehet arra fogni, hogy jaaajj, hát csak a tinilányok miatt. Én megmondom őszintén hányingert kapok a "jajj Gergőőő, szerelmem " jellegű emberkéktől és sosem lennék ilyen, de mégis ő a kedvencem. És nem a kinézete miatt. De ha már csak a Wicked Game-et nézzük, már az alapján sem jogos azt mondani, hogy nem tud semmit a srác. Más kérdés, hogy Ildikó hogyan próbálja elrontani a személyiségét. Egyébként Gergőt nem csak tizenévesek szeretik és nem csak amiatt, mert cuki. Hidd el, rengeteg, de tényleg rengeteg embert láttam, aki már túl van mondjuk a 25-ön, de így is neki szurkol és hidegen hagyja, hogy mennyire cuki. Azért Fluort meg SP-t, meg a többit egy kalap alá venni vele? Na ne már... Pontosan ez az, amitől féltem a műsor elején, hogy ha megváltoztatják a stílusát, akkor az embereknek majd vagy így fog lejönni, vagy pedig beállnak a nyálcsorgató kategóriában. Nem tudom, melyik a rosszabb.
cintia0023,
LaDySmIth
2011. november 27. 10:33
Szerintem akik már bent vannak azok mind jók.Most nekik kellett kiesniük,mert be kell hogy lássuk Tarány Tamás sokkal jobb volt.Én azért egy kicsit sajnáltam őket,bár látszott az arcukon hogy tudták hogy ők fognak kiesni.Ha jobban belegondolok,gondolhattuk hogy ők mennek,hiszen már többször párbajoztak,ami azt jelenti hogy kevés szavazatot kaptak.De abban viszont biztos vagyok hogy nekik is befog indulni a karrierjük,Geszti biztosan segíteni fogja őket.És nagyon sok a rajongójuk,úgy hogy nem kell szomorkodniuk.
selena_taylor_fan
2011. november 27. 10:40
Szerintem nagyon is jó volt a Rocktenors, de Tarány Tamás ellen durva lett volna ha bent maradnak! Én neki szurkolok a kezdetek óta, fantasztikus és óriási tehetség!
Kováts Verától meg még mindig hányingerem van
Kováts Verától meg még mindig hányingerem van
selena_taylor_fan
2011. november 27. 10:45
Baricz Gergő és Kováts Vera milyen aranyosak voltak már Elolvastam mint a vaj Egyébként szerintem Muri Enikő és Vera teljesített a legjobban,és nem azért mert ők lányok,hanem mert szerintem nekik van tehetségük.Egyébként a közös produkciók nagyon jók voltak!
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni