Demi Lovato: "A vágásaim olyanok, mint a harci sebek"
2011. december 02. 14:04
lilla.tinkerbellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 158469 offline |
csodas ez a Demi..
2011. december 02. 14:35
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline |
nagyon egyetértek vele
2011. december 02. 14:52
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Egyetértek.Az első gondolatom,amikor végigolvastam ezt az interjút,az volt hogy,valamilyen szinten ez meghatott,jó érzés volt elolvasni.
2011. december 02. 14:54
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline |
<blockquote>
<p>
Vagtosta magát?Én még mindig csinálom^^:'D</p>
</blockquote>
gratulálok...
<p>
Vagtosta magát?Én még mindig csinálom^^:'D</p>
</blockquote>
gratulálok...
2011. december 02. 14:54
Idézet (dorivivi1998 @ 2011.12.02. 13:47)
Nem tudom átérezni, hogy miről beszél, ugyanis nekem fogalmam sincsen róla, mit gondolhat olyankor valaki, amikor arra vetemedik hogy vagdossa magát - és ezt most a legkisebb megvetés nélkül mondom - és nem is tervezem megtudni.
Még mindig hangsúlyozom NEM PRÉDIKÁCIÓBÓL ÍROM MOST AZT, AMIT ÍROK! - de ez nem feltétlenül a gyengeség jele, inkább a bizonytalanságé (talán a büszkeségé, de az már csak egy igen minimális mértékben). Nem sok különbség van a kettő között de ahhoz elég, hogy ezeket megtegye valaki.
Ha valakinek gondjai vannak, még mielőtt megtenné, segítséget kell kérnie, olyan valakitől, akiben feltétel nélkül megbízik, aki tudja mit kell tenni ilyenkor, és úgy érzi hogy ő megérti - vagy nem is fontos hogy megértse, egyszerűen tudjon valakivel beszélni róla. Ezáltal, egy kicsit a teher a válláról másra is nehezedik, és többen már sokkal könnyebb vele megbirkózni, mint egyedül, akármennyire is személyes a dolog. Ez a kényege ezeknek a klinikáknak is. Hogy beszélj róla. Hogy olyan emberek társaságában legyél, akik tudják, milyen érzés ez, és ezáltal te is kapsz tőlük némi erőt, a folytatáshoz. Tisztelem Demit, és az olyan embereket, akik mindezt végigcsinálták, és sikeresen felépültek, de talán ha beszéltek róla volna valakivel, akkor mindez nem történt volna meg, vagy legalábbis nem olyan súlyosan. Ez még mindig CSAK az én véleményem, nem prédikálok, nem okoskodok, mert vannak olyanok itt, akik nálam ezeket ezerszer jobban tudják.
Forrás: http://starity.hu/magazin/22549-demi-lovato-a-vagasaim-olyanok-mint-a-harci-sebek/#ixzz1fNgTGUNr
Még mindig hangsúlyozom NEM PRÉDIKÁCIÓBÓL ÍROM MOST AZT, AMIT ÍROK! - de ez nem feltétlenül a gyengeség jele, inkább a bizonytalanságé (talán a büszkeségé, de az már csak egy igen minimális mértékben). Nem sok különbség van a kettő között de ahhoz elég, hogy ezeket megtegye valaki.
Ha valakinek gondjai vannak, még mielőtt megtenné, segítséget kell kérnie, olyan valakitől, akiben feltétel nélkül megbízik, aki tudja mit kell tenni ilyenkor, és úgy érzi hogy ő megérti - vagy nem is fontos hogy megértse, egyszerűen tudjon valakivel beszélni róla. Ezáltal, egy kicsit a teher a válláról másra is nehezedik, és többen már sokkal könnyebb vele megbirkózni, mint egyedül, akármennyire is személyes a dolog. Ez a kényege ezeknek a klinikáknak is. Hogy beszélj róla. Hogy olyan emberek társaságában legyél, akik tudják, milyen érzés ez, és ezáltal te is kapsz tőlük némi erőt, a folytatáshoz. Tisztelem Demit, és az olyan embereket, akik mindezt végigcsinálták, és sikeresen felépültek, de talán ha beszéltek róla volna valakivel, akkor mindez nem történt volna meg, vagy legalábbis nem olyan súlyosan. Ez még mindig CSAK az én véleményem, nem prédikálok, nem okoskodok, mert vannak olyanok itt, akik nálam ezeket ezerszer jobban tudják.
Forrás: http://starity.hu/magazin/22549-demi-lovato-a-vagasaim-olyanok-mint-a-harci-sebek/#ixzz1fNgTGUNr
És most miért is kellett LULUPeas kommentjét szőröstül-bőröstül kimásolni és beilleszteni? Ennyire képtelenek vagyunk már saját véleményt alkotni?
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2011. december 02. 15:20
annierayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 8 Azonosító: 148079 offline |
Kicsit tényleg túl sokat beszéltetik erről a témáról, de ez csak azért van, mert kevés sztár meri felvállalni ezeket a dolgokat, amik egyébként rengeteg hétköznapi embert is érintenek. Akik emiatt itt kommentben vagy akárhol vádolni merik a múltbeli tetteiért Demit, azokat szégyeljék magukat! Halvány fogalmatok sincs róla, hogy milyen ilyen önsanyargató gondolatokkal élni nap mint nap. De sok embernek reményt mutat Demi gyógyulása, hogy ebből a f*sból is ki lehet mászni valahogy. Maradj erős Demi <3
2011. december 02. 15:24
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline |
Jó,hogy felvállalta és segít azoknak akik hasonló problémával küzdenek:) ez szép tőle.
2011. december 02. 15:45
Én nagyon tisztelem Demit. Nem tagadott semmit hanem kiállt, és bevallotta, hogy problémái vannak. És utána ahelyett, hogy összeomlott volna küzdött a betegsége ellen, és felállt. Szerintem ehhez akkora erő kellett ami szerintem (!) sokunkban nincs meg. Persze tisztelet a kivételnek. Nem hagyta magát elveszni. Igaz vagdosta magát, és tényleg lehet ez a gyengeség jele, de nem feltétlenül jelzi azt, hogy Ő gyenge. Igaz én nem éltem át hasonlót sem, de ahogy már máson láttam, nagyon nehéz újból talpra állni.
2011. december 02. 15:53
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline |
szeretem demit és egyet értek vele
2011. december 02. 15:54
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Demi a példaképem, tisztelem őt, felnézek rá, sok mindenen keresztül ment, küzdött, kitartó volt, újult erővel tért vissza médiába, csodálatos lány, tetszik az életfelfogása, a komolysága, olyan szépen beszél, okos lány nagyon! Nyilvánosság elé hozta a múltját, bátor tett volt. Tisztázta a dolgokat és most már más Demit látok. Régóta rajongója vagyok, de nem csak énekesnő-színésznőként tekintek rá, hanem egy csodálatos példaképként és egy csodálatos emberként is! Egyszerűen imádom!♥♥♥
Isten segített rajta, Demi is igen vallásos lány, ami nagyon tetszik!
Isten segített rajta, Demi is igen vallásos lány, ami nagyon tetszik!
2011. december 02. 16:01
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline |
szivemből szolt (:
2011. december 02. 16:02
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline |
jó hohy felvállalja ezeket a dolgokat ő tényleg megsebzett szeretem demit mert nem olyan mint egy átlagos dizni sztárocska mint selena vagy miley benne olyan valódi érzelmek vannak.
2011. december 02. 16:09
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Nem rajongok a dízni sztárokért, de Demit nagyon is kedvelem. Ezzel az interjúval pedig nagyot nőtt a szememben. Nagyon szimpatikus hogy felvállalja a kudarcait.
2011. december 02. 16:16
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 705 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline |
Na ilyen egy igazi sztár és példakép!
Imádom Demit! Tehetséges, bátor, okos, és kiáll az mellett amit érez és gondol!
Imádom Demit! Tehetséges, bátor, okos, és kiáll az mellett amit érez és gondol!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.