Starity

Demi Lovato: „A vágásaim olyanok, mint a harci sebek”

2011. december 01. 19:07   |   Szerző: itsolivia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lovato lányt a Glamour magazin interjúvolta meg, és amellett, hogy egy gyönyörű képet készítettek róla, sok érdekes, elgondolkodtató dologról kérdezték meg az énekesnőt.

hirdetés
Demi Lovato: „A vágásaim olyanok, mint a harci sebek”

Egy évvel ezelőtt, nehéz elhinni, Demi Lovato egy kezelőközpontban kért segítséget, hogy leküzdhesse a bulimiát, az anorexiát, és végleg megszabaduljon önbántalmazási kényszerétől. Aztán ahelyett, hogy úgy tett volna, mint a legtöbb sztár (tagadni, tagadni, tagadni), egy sokkal merészebb utat választott: a nyilvánosság elé lépett, és nyíltan beszélt mindarról, amin keresztülment, abban a reményben, hogy sok hozzá hasonló fiatal lánynak és idősebb nőnek segíthet – írja Glamour.

A magazin nemrég interjút készített az énekesnővel, melynek fő témája természetesen a szépség volt, ám személyesebb kérdések is helyet kaptak:

Számodra mit jelent a szépség?
– Erőt és magabiztosságot. Azok igazán szépek, akik tudják, hogy csodálatosan néznek ki. Úgy érzem, most már én is itt tartok. Csodálatosan érzem magam, magabiztos vagyok és erős.

– Milyen egy átlagos sminked?
– Alapozó, korrektor, pirosító, szempillaspirál. Smink nélkül is érezhetem magam elbűvölőnek, különösen az ajkaimon, mert természetesen pirosak, és gyakran úgy is hagyom őket, ahogy vannak. A kevesebb smink nekem sokkal kényelmesebb.

– Mi a legfontosabb dolog, ami megragadt benned a kezelőközpont óta?
– Sosem szabad megítélned másokat.

– Tényleg van egy tetoválás a csuklódon, a vágási hegeid felett?
– Azt hiszem, azok a hegek olyanok, mint a harci sebek – valamiképp gyönyörűek. Megmutatják, min mentél keresztül, és milyen erős vagy, hogy sikerült kikerülnöd belőle. A tetoválásaim azt mondják, maradjak erős.

– Mi a legegészségesebb dolog, amit minden nap megteszel?
– Imádkozom. Minden este, amikor lefekszem, és minden reggel, amint felkeltem.

– Szeretnék kérdezni a dalszövegeidről. A For the Love of a Daughterben „családi háborúról” énekelsz, és azt mondod, „önző kezeid mindig többet várnak”. Ez egy tapasztalat a gyermekkorodból?
– Azt hiszem, az emberek túl sokat olvasnak bele ezekbe a sorokba. Nem feltétlenül kell szó szerint így lennie. Lehet szó például pénzügyi dologról is.

– Azt is énekled, „sosem tudsz igazán megjavítani egy szívet”. Hiszel ebben?
– Szerintem valahányszor összetörik a szíved, egy kis darabja olyan apró szilánkokra hullik, hogy örökre eltűnik, és sosem kapod már vissza. De a sebet be tudod kötözni idővel, új emberekkel, és bármi mással, ami boldoggá tesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek