Leslie L. Lawrence könyvei
2011. december 04. 16:21
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline |
én kb 2-3 éve olvasom az ő könyveit!! és nagyon imádom őket!!!
a kedvenceim: Gyilkos járt a kastélyomba, Sziget a ködben, A vérfarkas éjszakája, A gyilkos mindig visszatér, A suttogó árnyak öble, a Fekete özvegy 1-2, A megfojtott viking mocsara...
imádom a misztikus jelenségeket a könyveiben...
és mondhatni ő a kedvenc regényíróm!!!
de a többi könyveit is szeretném elolvasni...
a kedvenceim: Gyilkos járt a kastélyomba, Sziget a ködben, A vérfarkas éjszakája, A gyilkos mindig visszatér, A suttogó árnyak öble, a Fekete özvegy 1-2, A megfojtott viking mocsara...
imádom a misztikus jelenségeket a könyveiben...
és mondhatni ő a kedvenc regényíróm!!!
de a többi könyveit is szeretném elolvasni...
2011. december 05. 20:21
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Én mindet imádom. Legelső könyv amit olvastam tőle a felakasztott indián szigetén. Nem felejtem el sohasem. Úgy imádtam szinte minden egyes oldalát.
Azóta is falom a könyveit. Egyszerűen zseniális. Ahogy ötvözi a történelmet a fikcióval, az valami döbbenet. Az egész pedig olyan izgalmas, hogy az ember képtelen letenni a könyvet.
Azóta is falom a könyveit. Egyszerűen zseniális. Ahogy ötvözi a történelmet a fikcióval, az valami döbbenet. Az egész pedig olyan izgalmas, hogy az ember képtelen letenni a könyvet.
2011. december 06. 19:53
Tamás2.0Cpl. "Radar" O'Reilly™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7115 Csatolások: 43451 Azonosító: 19754 offline |
Az első könyv, amit olvastam tőle A Sindzse szeme volt. Kb. 25 éve.
2 felhasználónak tetszik:
Bessie,
hayleyshusband
2011. december 06. 21:44
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
ÓÓÓ, ennek az embernek a könyveiből filmeket kéne csinálni. Iszonyat jó a humora és megkapó történeteket mesél el. Imádom az összeset, főleg a Lendvay-sorozatot.
2 felhasználónak tetszik:
Bessie,
Blackheart.com
2011. december 06. 23:16
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Christo @ 2011.12.06. 21:44)
ÓÓÓ, ennek az embernek a könyveiből filmeket kéne csinálni. Iszonyat jó a humora és megkapó történeteket mesél el. Imádom az összeset, főleg a Lendvay-sorozatot.
Igen, ezen én is sokat gondolkoztam, de néhány dolgot elég nehéz lenne megvalósítani. Akárhányszor olvasom a természetfeletti lények miatt néha Supernatural feelingem van.
2011. december 08. 23:38
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Mondjuk az is igaz. Legalábbis ha a hitelesre mennének. Olyan kultúrákat mutat be elég részletesen... sok pénzeket ki kéne csengetni a gyártónak.
De mondjuk egy lightosabb Lendvay-filmet nagyon megnéznék. Most hirtelen nem is tudom, ki lenne jó a szerepre...
Egyébként nekem az első könyvem tőle a Nebet Het, a Halottak Úrnője volt. Azóta is az egyik kedvenc könyvem, már nagyon sokszor olvastam.
De mondjuk egy lightosabb Lendvay-filmet nagyon megnéznék. Most hirtelen nem is tudom, ki lenne jó a szerepre...
Egyébként nekem az első könyvem tőle a Nebet Het, a Halottak Úrnője volt. Azóta is az egyik kedvenc könyvem, már nagyon sokszor olvastam.
2011. december 09. 20:29
Christo |
Idézet (Bessie @ 2011.12.09. 20:17)
nekem sok van. Tetszett ami a kicsikről szólt,jó volt a vámpíros-Drakulás történetek, a vérfarkasos is.
Mostanság olvastatok tőle valamit?
Mostanság olvastatok tőle valamit?
Már megvettem az új Piramis gyermekei könyveket, de még a Föld alatti piramist olvasom, hogy felelevenítsem a sztorit. Elég rég vettem kézbe azt a kötetet, nem nagyon emlékeztem már rá.
2012. január 09. 23:12
Lena015visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.30. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 42512 offline |
Miranda koporsóját ajánlom mindenkinek, sajna csak kevés helyen lehet ráakadni, még könyvtárba sem nagyon én kb 5 éve vadásztam és véletlenül találtam rá 1 hónapja Győrben egy antikváriumba. Persze egyből megvettem. Még általános iskolás koromban olvastam, mert tetszett a borítója. Akkor annyira féltem, hogy nem mertem elaludni, csak feküdtem a hátamon és mindenféle hangokat hallottam, majdnem sírtam annyira féltem, hogy eljön Miranda Most már azért nem volt olyan félelmetes, de nagyon jó.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. november 03. 01:41
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline |
Rajtam kívül olvasta bárki más a Vérfarkas éjszakájának a paródiáját? A címe A Dérfarkas bosszúja és szerintem baromi jó Nem tudom ki írta, de fantasztikus munkát végzett. Teljesen Lőrinc L. László stílusában van megírva, csak iszonyatos baromságok...
Rögtön utána láttam neki a Vérfarkas Visszatérnek és muszáj volt letennem, mert valahányszor beleolvastam képtelen voltam abbahagyni a röhögést, állandóan beugrott a paródia
Rögtön utána láttam neki a Vérfarkas Visszatérnek és muszáj volt letennem, mert valahányszor beleolvastam képtelen voltam abbahagyni a röhögést, állandóan beugrott a paródia
2020. január 05. 10:23
BessieJung Kook |
Idézet (Peszti @ 2012.11.03. 01:41)
Rajtam kívül olvasta bárki más a Vérfarkas éjszakájának a paródiáját? A címe A Dérfarkas bosszúja és szerintem baromi jó Nem tudom ki írta, de fantasztikus munkát végzett. Teljesen Lőrinc L. László stílusában van megírva, csak iszonyatos baromságok...
Nem, de utánanézek, ha ennyire jó
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.