Súlyos betegnek titulálták egyesek a fitneszgurut, amiért ledobott magáról pár kilót az elmúlt időszakban. Norbi most visszavágott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Shobert Norbi: „nem én vagyok sovány, az ország dagadt”
2011. december 05. 11:18
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Hogyne, mindenki kövér disznó, csak te vagy tökéletes. Tökéletesen h*lye. Értem én, hogy a benne élő dagadt, kitaszított, sokat csúfolt kisfiú megtorlásért kiált, de szerintem akkor még ő se gondolta, hogy felnővén egy egoista, öntelt, pénzéhes, lelkileg beteg ember lesz. Nem hiszem, hogy a kisfiú, aki volt, büszke lenne arra, akivé lett.
8 felhasználónak tetszik:
LittleVampire,
An_d_a,
riri17,
bibicsibi,
Glamster,
WhiteRosee,
saii,
BunnyGirl
2011. december 05. 11:35
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline |
Iiigen csak a drága norbikánk elfelejti hogy amig ök 24 órából 14et tornáznak addig az átlagember minmálbérért gürizik vagy épp munkanélküli.és munka után örül ha hazamegy eszik aztán lefekszik..és megtudja venni a boltban az akciós élelmiszert nem pedig a norbi update "minden aranyáron" kaját..
9 felhasználónak tetszik:
LittleVampire,
An_d_a,
riri17,
bibicsibi,
Glamster,
WhiteRosee,
saii,
Grace Benning,
Sally Sparrow
2011. december 05. 11:43
nusiii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.02. Hozzászólás: 135 Csatolások: 321 Azonosító: 157212 offline |
Épp ezaz kanka. egyetértek . elegem van belőle, hogy mindig schobert norbiról + a drágalátos feleségéről szól minden. meg a 4 gyerekről vagy hányról mert mindig ezt adják az aktívba is. mért mi is 4-en vagyunk akkor meg.? jöjjön az aktív ide is -.-"
2011. december 05. 11:45
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline |
Pontosan az ilyen megnyilvánulásai miatt nem szimpatizálok Shobert Norbival. Persze, tény és való, hogy irigylésre méltó teste van, meg az is becsülendő, hogy hatalmas súlyfölösleggel rendelkező fiúból egy edzett pasassá vált, de a képéből igazán visszavehetne. Nem bánhat ennyire lekezelően az embertársaival. Sok túlsúlyos ember él Magyarországon, ezt mindenki tudja, nem kell ezt ilyen módon hangoztatnia. És sajnos, az is irritál Norbiban, hogy megjátssza magát. Azt állítja, minden vágya az, hogy a hazánkban élő, súlyfelesleggel rendelkező embereket lefogyassza. A frászt! Neki csak a pénz kell..Ezért is választom fitneszedzők közül Béres Alexandrát. Legalább ő őszintén, és nincsenek ilyen megnyilvánulásai
2011. december 05. 11:56
Bírom ezeket az általánosításokat. Igaz, hogy tettei teszik az embert, de hiszem, hogy megnyílvánulásai is.
Sosem kedveltem se őt, se a drágalátos feleségét. Éppen az ilyen fellengzős, arogáns megnyílvánulásai miatt.
Az egy dolog, hogy ő Superman-nek érzi magát és egy fél országot átvert az ő diétáival és még ezen mocskosul meg is gazdagodott.
Sosem kedveltem se őt, se a drágalátos feleségét. Éppen az ilyen fellengzős, arogáns megnyílvánulásai miatt.
Az egy dolog, hogy ő Superman-nek érzi magát és egy fél országot átvert az ő diétáival és még ezen mocskosul meg is gazdagodott.
2011. december 05. 13:13
JNoémi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 130567 offline |
??? WTF ??? Akkora pofájuk van, hogy ezt még így közlik a sajtóban mintha ő mentette volna meg a világot??? Ez szánalmas. Norah. Teljesen igazad van.
2011. december 05. 13:28
Szerintem meg egyenesen ronda, főleg a kedves neje ahogy csak izmokból állnak. Most mondjam azt, hogy elnézzük neki a hülye felfogásait mert az agya helyén is izom van?
8 felhasználónak tetszik:
ophely88,
An_d_a,
riri17,
Glamster,
LittleVampire,
WhiteRosee,
saii,
BunnyGirl
2011. december 05. 13:38
Nem baj... az a fő, h ő tökéletes, a kedves, szétedzett testű, állandóan vigyorgó nejével együtt! -.-'
2011. december 05. 13:39
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Ettől a pasitól a falat kaparom -.-" Oké,régen dagadt volt most,lefogyott Grat,de az egóbol visszavehetne egy kicsit...millió túlsújos ember van,és nem csak Magyarországon,de néhány dagadt ember gondolkodásáról,példát vehetne ez a...nemis mondok semmit x'DDD Ráadásul,egyáltalán nem az hajtja,hogy segítsen,a már nagyon elhízott embereken,hanem csakis a pénz,a jóhír -.-"
2011. december 05. 14:24
Hát nem én vagyok a fittség megtestesítője, de hogy ez nem egészséges. Meglehet nézni bármelyik MMA harcost (nem pankrátort) az egészséges, izmos, szálkás, vagy éppen húsos, de látszik rajta, hogy egészséges. Ez izmos test, de csak azért, mert véletlenül sem kockáztat meg egy kis plussz kalória bevitelt. Szóval kidolgozta, de vitrinbe tartja, legalább is én ezt látom.
2011. december 05. 14:27
Loricaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.06. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 161695 offline |
Idézet (kanka)
Iiigen csak a drága norbikánk elfelejti hogy amig ök 24 órából 14et tornáznak addig az átlagember minmálbérért gürizik vagy épp munkanélküli.és munka után örül ha hazamegy eszik aztán lefekszik..és megtudja venni a boltban az akciós élelmiszert nem pedig a norbi update "minden aranyáron" kaját..
Itt a pont. Lehet,hogy lefogyasztja az embereket,de iszonyat sok pénz és idő kell ehhez...Ja,mellesleg nem hinném,hogy az egészségesebb,hogy az update kajákat meg telenyomják édesítőszerrel és 3-szor több adalékanyag van benne mint a sima ételekben...
2011. december 05. 14:44
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Fújj!! Hogy lehet valaki ilyen felfúvalkodott hólyag?!? Utálom ezt az embert!Nem kéne másokat lenéznie, hiszen ő hangoztatja állandóan, hogy ő milyen kövér volt meg bla bla. Ő is ugyanolyan volt mint ezek az emberek! Én egyáltalán nem tömném magam ezekkel az Update izékkel ki tudja mi van benne?!? A felesége meg szerintem nagyon undorító a szétszolizott bőrével és a kockahasával!
2011. december 05. 14:47
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Grace Benning teljes mértékben egyetértek..
és a saját nevében beszéljen, én a koromhoz és a magasságomhoz képest soványka vagyok, nem kell már rögtön magát az ORSZÁGOT lehordani hogy milyen dagadt mindenki, nézzen már körbe, tele van az ország sovány és anorexiás emberekkel mert z a a divat ._.
opely88 pont ezt akartam írni..
és a saját nevében beszéljen, én a koromhoz és a magasságomhoz képest soványka vagyok, nem kell már rögtön magát az ORSZÁGOT lehordani hogy milyen dagadt mindenki, nézzen már körbe, tele van az ország sovány és anorexiás emberekkel mert z a a divat ._.
opely88 pont ezt akartam írni..
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
WhiteRosee
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.