Starity

Önkéntesség

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 05. 13:35 #1
- törölt felhasználó -    
Nem láttam ilyen témát, bár lehet, hogy elkerülte a figyelmem.
2011 az önkéntesség éve, ebből már csak pár nap van hátra, de egyébként is, úgy általában, mit gondoltok az önkéntességről?
Álltatok be már segítőnek valahová? Mik a tapasztalataitok, élveztétek? Esetleg kerestek önkéntes munkát?
Itt ezeket lehet megbeszélni. smileeee.gif

Én majd mindenképpen szeretnék valahová beállni segítőnek, leginkább valami istállóba, vagy állatmenhelyre (bár az utóbbi egy kicsit durvább, mert az ember találkozik szinte minden nap megrázó esetekkel), de akár emberek közé is.
2 felhasználónak tetszik: Fanni00, Eszter655
2011. december 05. 13:39 #2
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hugii 570 @ 2011.12.05. 13:35)
Nem láttam ilyen témát, bár lehet, hogy elkerülte a figyelmem.
2011 az önkéntesség éve, ebből már csak pár nap van hátra, de egyébként is, úgy általában, mit gondoltok az önkéntességről?
Álltatok be már segítőnek valahová? Mik a tapasztalataitok, élveztétek? Esetleg kerestek önkéntes munkát?
Itt ezeket lehet megbeszélni. smileeee.gif 
Én majd mindenképpen szeretnék valahová beállni segítőnek, leginkább valami istállóba, vagy állatmenhelyre (bár az utóbbi egy kicsit durvább, mert az ember találkozik szinte minden nap megrázó esetekkel), de akár emberek közé is.

Jó kis téma smileeee.gif
Hogy őszinte legyek én Magyarországon a kisujjamat nem fogom megmozdítani - elvből - viszont készülök tavasszal külföldre önkéntesnek.
Itt maximum csak akkor önkénteskednék ha kötelező lenne, vagyis az érettségi miatt, de ha jól tudom az ránk nem vonatkozik. Bár ki tudja, addig borulhat minden...
2011. december 05. 13:50 #3
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
Jó dolog az önkéntesség. Nagyon tudom tisztelni azokat az embereket akik önként így segítenek. Persze mint mindenhol,sajnos itt is vannak biztos olyan embereket akiket valamilyen hátsószándék vezérel.
Egyébként ennek a dolognak is van sok fajtája,én személy szerint még nem voltam önkéntes. De az általad említett állatmenhely nagyon vonzz. Nagyon szívesen beállanék egy olyan helyre,örömmel csinálnám. Azonban ahol én élek,ebben az eldugott kis faluban,nem nagyon van lehetőség ilyesmire,de még a környéken sem,szóval.
2011. december 10. 13:02 #4
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
A mi iskolánkban is tartja az önkéntesség évét,és ez alkalomból jövő hét pénteken kimegyünk az osztállyal és az embereknek forró teát és zsíros kenyeret osztunk.
2011. december 10. 16:05 #5
- törölt felhasználó -    
Nálunk sajna nincs ilyen lehetőség, vagy nem tudok róla, de szívesen osztanék ételt az ünnepek környékén rolleyes.gif
2011. december 13. 20:12 #6
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7036
Csatolások: 1416
Azonosító: 147096
Nálunk sincs ilyen azért kár mert szívesen segítenék wink.gif sad.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!