Starity

Chenoa új párra talált?

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 05. 13:35 #1
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
A szép énekesnő úgy tűnik, új párra lelt egy jóképű fiatalember személyében. De vajon mennyire komoly az új kapcsolat?
A teljes cikkhez kattints ide!
2011. december 05. 21:08 #2
Kramisha
Kramisha
parawhore
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1143
Csatolások: 44
Azonosító: 151132
"...étteremlánc kommunikációs igazgatója és külső kapcsolatokért felelős embere" hát, nem hangzik valami izgalmasan, de azért remélem Chenoa nem fog mellette unatkozni smileeee.gif Szeretem ezt a csajt, nagyon gyönyörű hangja van, a Como Un Fantasma is nagyon jól sikerült! Tényleg szomorú, hogy az embereket (tisztelet a kivételnek) inkább az illető magánélete érdekli, mint a zenéje. Engem pl. egyáltalán nem érdekel, ki kivel hol és mikor, hogyha a számai jók... Nem tudom, miért érdekes az, hogy épp melyik utcán látták... Persze azért jó tudni, mi van vele, de csak nagyobb vonalakban, és az intim szférát tiszteletben tartva.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. december 05. 21:08 #3
Kramisha
Kramisha
parawhore
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1143
Csatolások: 44
Azonosító: 151132
Egyébként nagyon jó cikk, szeretem mikor a sztár maga is nyilatkozik a dologról smileeee.gif Akkor hihetőbb, meg minden.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. december 06. 08:22 #4
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Kramisha @ 2011.12.05. 21:08)
"...étteremlánc kommunikációs igazgatója és külső kapcsolatokért felelős embere" hát, nem hangzik valami izgalmasan, de azért remélem Chenoa nem fog mellette unatkozni smileeee.gif Szeretem ezt a csajt, nagyon gyönyörű hangja van, a Como Un Fantasma is nagyon jól sikerült! Tényleg szomorú, hogy az embereket (tisztelet a kivételnek) inkább az illető magánélete érdekli, mint a zenéje. Engem pl. egyáltalán nem érdekel, ki kivel hol és mikor, hogyha a számai jók... Nem tudom, miért érdekes az, hogy épp melyik utcán látták... Persze azért jó tudni, mi van vele, de csak nagyobb vonalakban, és az intim szférát tiszteletben tartva.

Szerintem attól, hogy ezzel foglalkozik a pasas, még lehet nagyon szórakoztató és intelligens. smileeee.gif Alain például színházi producer volt. Nagyon sokkal az sem izgalmasabb foglalkozás. Szerintem. pardon.gif
Örülök, hogy nem csak én gondolom így. Már hogy nagyon jó énekesnő, és hogy egy rendkívül szimpatikus ember. Megmondom őszintén, én kicsit meglepődtem, amikor arról kezdtek el cikkezni, hogy máris új barátja van. És itt most Pablóra gondolok. De mikor olvastam, hogy cáfol, akkor úgymond megnyugodtam, hogy csak a sajtó "szórakozik" már megint... rolleyes.gif Nem tudom, mennyire lesz tartós ez a kapcsolat, remélem végre megtalálja a párját. Igazán megérdemelné már.
Megmondom őszintén, hogy én is az a chenoista volnék, aki a legszívesebben David (a Bisbal laugh.gif ) mellett látná, de hát ezt neki kell tudni... smileeee.gif
2011. december 07. 11:32 #5
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Ejjhaaztamindenségitneki! ohmy.gif : http://www.divinity.es/2011/12/07/querido-bisbal-chenoa-es-la-mujer-de-tu-vida/

Nem hinném, hogy ebből most írok cikket, mert még megvernek rohog.gif , de érdemes elolvasni! w00t.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Chenoa Chenoa 4709.