A szép énekesnő úgy tűnik, új párra lelt egy jóképű fiatalember személyében. De vajon mennyire komoly az új kapcsolat?
A teljes cikkhez kattints ide!
Chenoa új párra talált?
2011. december 05. 13:35
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
2011. december 05. 21:08
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline |
"...étteremlánc kommunikációs igazgatója és külső kapcsolatokért felelős embere" hát, nem hangzik valami izgalmasan, de azért remélem Chenoa nem fog mellette unatkozni Szeretem ezt a csajt, nagyon gyönyörű hangja van, a Como Un Fantasma is nagyon jól sikerült! Tényleg szomorú, hogy az embereket (tisztelet a kivételnek) inkább az illető magánélete érdekli, mint a zenéje. Engem pl. egyáltalán nem érdekel, ki kivel hol és mikor, hogyha a számai jók... Nem tudom, miért érdekes az, hogy épp melyik utcán látták... Persze azért jó tudni, mi van vele, de csak nagyobb vonalakban, és az intim szférát tiszteletben tartva.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. december 05. 21:08
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline |
Egyébként nagyon jó cikk, szeretem mikor a sztár maga is nyilatkozik a dologról Akkor hihetőbb, meg minden.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. december 06. 08:22
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Kramisha @ 2011.12.05. 21:08)
"...étteremlánc kommunikációs igazgatója és külső kapcsolatokért felelős embere" hát, nem hangzik valami izgalmasan, de azért remélem Chenoa nem fog mellette unatkozni Szeretem ezt a csajt, nagyon gyönyörű hangja van, a Como Un Fantasma is nagyon jól sikerült! Tényleg szomorú, hogy az embereket (tisztelet a kivételnek) inkább az illető magánélete érdekli, mint a zenéje. Engem pl. egyáltalán nem érdekel, ki kivel hol és mikor, hogyha a számai jók... Nem tudom, miért érdekes az, hogy épp melyik utcán látták... Persze azért jó tudni, mi van vele, de csak nagyobb vonalakban, és az intim szférát tiszteletben tartva.
Szerintem attól, hogy ezzel foglalkozik a pasas, még lehet nagyon szórakoztató és intelligens. Alain például színházi producer volt. Nagyon sokkal az sem izgalmasabb foglalkozás. Szerintem.
Örülök, hogy nem csak én gondolom így. Már hogy nagyon jó énekesnő, és hogy egy rendkívül szimpatikus ember. Megmondom őszintén, én kicsit meglepődtem, amikor arról kezdtek el cikkezni, hogy máris új barátja van. És itt most Pablóra gondolok. De mikor olvastam, hogy cáfol, akkor úgymond megnyugodtam, hogy csak a sajtó "szórakozik" már megint... Nem tudom, mennyire lesz tartós ez a kapcsolat, remélem végre megtalálja a párját. Igazán megérdemelné már.
Megmondom őszintén, hogy én is az a chenoista volnék, aki a legszívesebben David (a Bisbal ) mellett látná, de hát ezt neki kell tudni...
2011. december 07. 11:32
Ejjhaaztamindenségitneki! : http://www.divinity.es/2011/12/07/querido-bisbal-chenoa-es-la-mujer-de-tu-vida/
Nem hinném, hogy ebből most írok cikket, mert még megvernek , de érdemes elolvasni!
Nem hinném, hogy ebből most írok cikket, mert még megvernek , de érdemes elolvasni!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.