Majdnem meghalt az X-Faktor énekese!
2011. december 06. 20:22
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
na jó, tudom nem szép : de komolyan ki lesz a legközelebbi x-faktoros, akiről ilyen sztorit irnak hogy majdnem meghalt ?
a legközelebbi meg az lesz h bankrablás túsza volt...
a legközelebbi meg az lesz h bankrablás túsza volt...
2011. december 06. 20:29
már ő is majdnem meghalt... ugyan ki lesz a következő akiről kiderülnek ilyesmik?
2011. december 06. 20:35
Már megint komolyan az X-faktorban már csak olyanok vannak akik majdnem életüket vesztik ki a következő????
2011. december 06. 20:38
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline |
OMG remélem megbüntették az utánfutóst...
2011. december 06. 20:48
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline |
már minden x faktoros majdnem meghalt??!!! Nah ki lesz a következő? -.-
2011. december 06. 21:06
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline |
Jéusom... még jó. imádom <3
2011. december 06. 21:42
Marcsy1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 131849 offline |
mázli hogy túlélte
2011. december 06. 22:39
katica_1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 1 Azonosító: 110655 offline |
Na most erre két dolgot lehet mondani:
Az egyik, hogy nyilván azért osztotta meg velünk ezt a további életünk számára "nélkülözhetetlen" hírt, mivel már volt egy x-faktoros, aki hasonló sztoriról tudatta rajongóit. Nyilván, megtörtént esetről van szó.
A másik dolog, hogy nincsenek egyedül. Gondolom majdnem mindenkinek van olyan élménye, amire úgy gondol, hogy hurrá, túléltem, hála Istennek. Biztosan sokaknak van, tényleg.
De most csak azért, mert x-faktorosokról van szó, nem fogok a szívemhez kapni... Komolyan! Most sajnáljuk mindannyian, mert jujj, majdnem meghalt? Ezrek halnak meg nap, mint nap, és azzal ki foglalkozik... bocsánat a kirohanásomért, de csak azért, mert x-faktoros... jó hagyjuk. (ez az én saját véleményem, kérlek ne oltsatok olyasmivel, hogy "ne írj ide, ha nem szereted", abszolút közömbös nekem ez az ember, ezzel a "kavarjunk mindenből túl nagy ügyet, csináljunk álszenzációkat" dologtól nem vagyok jól.)
Az egyik, hogy nyilván azért osztotta meg velünk ezt a további életünk számára "nélkülözhetetlen" hírt, mivel már volt egy x-faktoros, aki hasonló sztoriról tudatta rajongóit. Nyilván, megtörtént esetről van szó.
A másik dolog, hogy nincsenek egyedül. Gondolom majdnem mindenkinek van olyan élménye, amire úgy gondol, hogy hurrá, túléltem, hála Istennek. Biztosan sokaknak van, tényleg.
De most csak azért, mert x-faktorosokról van szó, nem fogok a szívemhez kapni... Komolyan! Most sajnáljuk mindannyian, mert jujj, majdnem meghalt? Ezrek halnak meg nap, mint nap, és azzal ki foglalkozik... bocsánat a kirohanásomért, de csak azért, mert x-faktoros... jó hagyjuk. (ez az én saját véleményem, kérlek ne oltsatok olyasmivel, hogy "ne írj ide, ha nem szereted", abszolút közömbös nekem ez az ember, ezzel a "kavarjunk mindenből túl nagy ügyet, csináljunk álszenzációkat" dologtól nem vagyok jól.)
2011. december 07. 08:44
Az a lényeg,hogy Gergő jól van,és nincs semmi baja!
2011. december 07. 09:42
a híres emberekkel mindig történik valami rossz dolog ) mindig, mindenkivel, de azért az durva, hogy a félelemtől tényleg nem tudott mozdulni :S:S
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.