A Való Világ 5 kiesett játékosa egy ismeretlennek köszönheti, hogy még életben van.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV Annamarit elütötte egy busz
2011. december 07. 10:05
Az ég szerelmére! Elég legyen már ebből!
A "lefejelt egy buszt" mióta jelenti azt, hogy "elütötte egy busz"? Ő volt a hibás!
Nem elég, hogy ilyen nüanszokról készülnek cikkek, ráadásul blikket megszégyenítő stílusban, még a felelőssége alól is ki akarjátok húzni?
Ha bármelyik Gipsz Jakab bekerül a retekklubba, máris fejére kerül a glória?
A "lefejelt egy buszt" mióta jelenti azt, hogy "elütötte egy busz"? Ő volt a hibás!
Nem elég, hogy ilyen nüanszokról készülnek cikkek, ráadásul blikket megszégyenítő stílusban, még a felelőssége alól is ki akarjátok húzni?
Ha bármelyik Gipsz Jakab bekerül a retekklubba, máris fejére kerül a glória?
2011. december 07. 10:17
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Én sem értem, ha a busz nem adott neki elsőbbséget - márpedig olyan kereszteződésben ahol a gyalogosnak és a kanyarodó járműveknek egyszerre van zöld akkor mindig a gyalogosnak van elsőbbsége - akkor miért annamari volt a hibás? Valakinek így is lehet 'emlékezetes' szeptember 11 ...
2 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
Holly Keller
2011. december 07. 10:45
Kezd furcsává válni, h az RTL műsoraiban megismert emberek többsége hátrányos helyzetű, vagy majdnem meghalt vmi oknál fogva.
Érdekes...
Érdekes...
2011. december 07. 11:26
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4621 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline |
ez már undortó... most már ennyire mélyre akar süllyedni az RTL? hogy mindenkit túlélőnek meg félig halottnak állítanak be?
Ez eléggé szánalmas, hogy az emberek bele mennek, hogy ilyeneket írjanak róluk..
Ez eléggé szánalmas, hogy az emberek bele mennek, hogy ilyeneket írjanak róluk..
2011. december 07. 11:50
kericske |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 903 Csatolások: 0 Azonosító: 151965 offline |
Még az első ilyen hírnél úgy voltam, hogy ... sehogy sem voltam, nem nézem az X-faktort. Erre tegnap csak a címet olvasom, hogy egy másik X-faktoros is majdnem meghalt, erre ma ez a cikk. (Azt az oldalát most hagyjuk, hogy jó, hogy nem történt anno nagyobb baj egyikkel sem) DE
Egyetértek az előttem szólókkal, nem kell több ilyen cikk!!!Szánalmas az egész.
Nem igaz, hogy csak erről lehet írni, illetve, hogy a x-edik ilyen is megjelenik, más nem történik ebben a világban??? Pláne, hogy ezek a majdnemesetek jópár éve történtek, tehát még nem is az, hogy mondjuk tegnap majdnem elütötte őt egy busz, vagy repülő vagy ufó vagy bármi.
Egyetértek az előttem szólókkal, nem kell több ilyen cikk!!!Szánalmas az egész.
Nem igaz, hogy csak erről lehet írni, illetve, hogy a x-edik ilyen is megjelenik, más nem történik ebben a világban??? Pláne, hogy ezek a majdnemesetek jópár éve történtek, tehát még nem is az, hogy mondjuk tegnap majdnem elütötte őt egy busz, vagy repülő vagy ufó vagy bármi.
2011. december 07. 12:05
littlecartervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 231 Csatolások: 2 Azonosító: 147420 offline |
Thora_90 ; kericske : teljesen egyetértek.
2011. december 07. 13:10
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline |
Azt hitem most ütötték el amugy ez az egész azért van azért mondta el mert ugye volt egy előző cik h nincs pénze = le van ége és most biztos kapot valamenyit xD -.-" szánalmas
2011. december 07. 13:58
Ohyeaaah, mindig is tudtam, hogy jófejek ezek a buszuk és most sem csalódtam. :D:D:D Átmennek a mocskokon. (bocs.)
2011. december 07. 14:11
Cöhh, milyen érdekes...Nemrég nyilatkozott, hogy nincsen pénze, most meg mondja, hogy már nem élne, hogy kapjon pénzt...
2011. december 07. 14:34
kiixi123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 159328 offline |
Ezmá milyen:először Majdnem meghalt tarány tamás
utána majdnem meghalt Baricz Gergő
mostmeg majdnem meghalt annamária mindig majdnem meghal valaki ??vagy ezmá most ténleg miez?
utána majdnem meghalt Baricz Gergő
mostmeg majdnem meghalt annamária mindig majdnem meghal valaki ??vagy ezmá most ténleg miez?
2011. december 07. 14:36
najóó no comment..
csak nekem kezd unalmassá válni, hogy mostanság mindig majdnem meghal egy celeb..-.-"
csak nekem kezd unalmassá válni, hogy mostanság mindig majdnem meghal egy celeb..-.-"
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.