Lindsay Lohan - Playboy 2012/Jan/Febr (+18)
2011. december 09. 18:37
Na megtörtént.Napvilágot kapott végre a várva várt kép sorozat LiLo-ról.Hivatalosan is megmutatta magát mezítelenül Lindsay kisasszony. Hát mellben nem gyenge, de alaposan át retusálták a fotókat! Alig lehet rá ismerni.Elnézést a képek minőségéért, de csak ezt tudtam megkeríteni,egyenlőre.Talán később jobb minőségben és nagyobb méretben is fellelhetőek lesznek a neten.
1 felhasználónak tetszik:
heffer
2011. december 09. 19:05
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Számomra ezek a képek nem szexisek,nem erotikusak csak béna másolatok
Lehet,hogy egyedül vagyok ezzel így,elnézést a rajongóktól- régebben én nagyon szerettem Lindsay-t,de mostanában csak a fogai jutnak az eszembe,ha ránézek..
A képekért köszi,már kíváncsi voltam rájuk!
A képekért köszi,már kíváncsi voltam rájuk!
2011. december 10. 12:33
2011. december 11. 20:08
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (Dido @ 2011.12.11. 15:59)
valaki azt írta, hogy ezek nem erotikusak...
qvajóképek!!
Tesó, szólj asszonypajtásnak, hogy nézze meg a képeket, majd olvassa el a hozzászólásod, utána vágjon kupán...
Egyezzünk meg abban, hogy ez a sorozat maximum gyenge másolata az eredetinek. Valaha imádtam Lindsay-t, de manapság ezt már nem tudom elmondani róla. Nem az a bajom, hogy botrányt botrányra halmoz, hanem az, hogy árnyéka korábbi önmagának.
Ha a képeket nézem, akkor élettelen, agyonretusált, a mostanában divatos remake már ide is begyűrűzött. Ez mondjuk nem Lindsay hibája, ez a Playboy évek hosszú sora óta tartó mélyrepülése, akármelyik országban is legyen. És bár minden testi adottsága meg van ahhoz, hogy Playboy nyuszi legyen, mégis, annyira steril ez a sorozat, hogy az már fáj, és sajnos LiLo a közelében sincs Monroe-nak...
A képeket természetesen köszönöm!
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Dúl köztük a szerelem.
Nem rejtegeti a terhességét - közszemlére tette a pocakját Palvin Barbara
Nem rejtegeti a terhességét - közszemlére tette a pocakját Palvin Barbara
Nagy pocakja van már.
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Új szakítási pletyka kapott szárnyra.
Reagált a Netflix az új Scooby-Doo körül elszabadult indulatokra
Reagált a Netflix az új Scooby-Doo körül elszabadult indulatokra
Megmagyarázták a kutya kiválasztását.
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.