Rihanna hatalmas show-t csinált Budapesten, melyből Gáspár Evelynt sem hagyta ki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rihanna meglovagolta Gáspár Evelynt budapesti koncertjén
2011. december 10. 10:07
2011. december 10. 10:10
Méghogy a Jóisten akarata!
Ekkora baromságot még életemben nem hallottam!
Ekkora baromságot még életemben nem hallottam!
2011. december 10. 10:12
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
bárcsak én is ott lehettem volna
2011. december 10. 10:23
Kár hogy nem mehettem pedig úgy elmentem volna biztos nagyon jó koncert volt . Bár amikor meg akartuk venni a jegyet már nem volt sajnos :S.
2011. december 10. 10:26
Bár a gyözikés dologgal sok mindenkivel egyet értek szerintem gyözike adott egy kis pénzt a menedzsernek és persze hogy fel hívta Evelint.
2011. december 10. 10:28
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
A kedvencem az volt, hogy a Fókuszban (vagy hol volt ez) gyakorlatilag burkoltan kimondták, hogy Rihannát rohadtul nem érdekelte az egész, nem volt kedves, még csak hozzá sem szólt (a közönséghez is 3 szót szólt hozzá kb.), de aztán még bevédték azzal, hogy dehááát biztos azért jó volt Evelinnek, meg így meg úgy. Érdekes...
Jajj nem, a kedvencem mégsem ez volt, hanem az, hogy mindenféle hatalmas, úttörő, egyedi, fantasztikus énekesnőnek leírták Rihannát. Hát amiket mondtak ott...én így lestem: . Malektól meg icipicit pofátlanság volt az a kijelentés, hogy háát nincs tökéletes hangja, de megvan a kisugárzása, a múlt szombati Gergős beszólás után. De mindegy
Ja, amúgy a cikk megfogalmazása megfizethetetlen. Nagyon tetszik
Jajj nem, a kedvencem mégsem ez volt, hanem az, hogy mindenféle hatalmas, úttörő, egyedi, fantasztikus énekesnőnek leírták Rihannát. Hát amiket mondtak ott...én így lestem: . Malektól meg icipicit pofátlanság volt az a kijelentés, hogy háát nincs tökéletes hangja, de megvan a kisugárzása, a múlt szombati Gergős beszólás után. De mindegy
Ja, amúgy a cikk megfogalmazása megfizethetetlen. Nagyon tetszik
2011. december 10. 10:28
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Olvastam valahol, hogy a nagyapja vette a jegyet és nem is Győzike. Hát a nagyapjának nagyon kevés nyugdíja lehet, az egyszer biztos! A Velveten olyat is olvastam, hogy Győzike elvitte Evelin ruháját megszentelni egy paphoz,és azért hívta fel őt Rihanna. Na akkor most oltári hülyeséget csinált Rihanna, ha tényleg az a ruha meg volt szentelve. Mi lesz ebből a lányból, én nem tudom. Láttam pár képet, hogy volt kifestve, és borzasztó csúnya volt! Hogy nem lehet arra igénye, hogy ha kimázolja magát, legalább nézzen is ki valahogy? Mellesleg bármennyire jó buli, hogy Rihanna rajtad fetreng, és bármennyire is szeretném Rihannát, én ezt nem engedném meg egy teltházas koncerten, hogy rajtam fetrengjen. Nem tudom, hogy Rihanna hogy gondolhatott ilyet, hogy ez mennyire jó buli, hogy valaki fogdossa a mellét, vagy ráfekszik. Normális?
Na mindegy, pár százezer forintjukba ez belekerülhetett a családnak, az biztos. Legyenek erre büszkék, hogy Evelin és Rihanna mit művelt ott a színpadon!
Gondoltam veletek is megosztom ezt a gyönyörűséget:
Na mindegy, pár százezer forintjukba ez belekerülhetett a családnak, az biztos. Legyenek erre büszkék, hogy Evelin és Rihanna mit művelt ott a színpadon!
Gondoltam veletek is megosztom ezt a gyönyörűséget:
2 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes,
NiceandCute
2011. december 10. 10:32
Rihanna, ha tudnád mekkora hülyeséget csináltál...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.