A 2012. június 8-ára ígért animációs filmsorozat harmadik részének előzetese végre felkerült a világhálóra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a Madagaszkár 3 előzetese
2011. december 10. 14:25
Marty nagyon állat a végén Már nagyon várom, ennek örömére meg kellene nézni a második részt
2011. december 10. 14:28
A második rész borzalom volt, de az elsőt szeretem. A karácsonyos különkiadás is tetszett.Kíváncsian várom a harmadik részt.Várjunk csak...ezek is Monte Carlo-ba mennek?
2011. december 10. 14:46
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Jaj ez nagyon jó lesz
Az egyetlen mese amit a bátyám is és én is szeretünk Biztos moziban fogom nézni 3D-ben
Az egyetlen mese amit a bátyám is és én is szeretünk Biztos moziban fogom nézni 3D-ben
2011. december 10. 14:52
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1395 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline |
Ez így már uncsi... minden klasz filmből csinálnak még 2-3 rossz részt is.. már a kettő is gagyi volt... az egy a legjobb(Y)
2011. december 10. 14:54
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline |
Az 1. részt nagyon szerettem, még talán a 2.-ban is voltak jó poénok, de utálom, mikor minél több bőrt akarnak lenyúzni egy meséről, és már a 20. rész jön, de egyre bénábbak lesznek... Remélem ez nem ilyen lesz!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.