Nyolcadik alkalommal hirdettek nyertest a brit tehetségkutatóban, az X Factorban. Idén a négytagú lánybanda, a Little Mix bizonyult a legjobbnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lánybanda nyerte az idei brit tehetségkutatót
2011. december 12. 09:20
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Nem meglepő. Én személyszerint Marcusnak jobban örültem volna, ha már egyszer minden kedvencemet kiszavazták A Little Mix jó de szerintem tényleg csak azért nyertek, mert Simon megszellőztette, hogy a szárnyai alatt nagyobbak lehetnek, mint a Spice Girls. Voltak náluk tehetségesebb énekesek is a műsorban
2011. december 12. 09:37
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Cynthia @ 2011.12.12. 09:29)
Itt sem a szavazatok számítanak kedves Ophely
Egyébként nem néztem, de mivel Tulisát szeretem, így örülök neki hogy az ő mentoráltjai nyertek, jó nyitás volt az X Factorban mint mentor
Egyébként nem néztem, de mivel Tulisát szeretem, így örülök neki hogy az ő mentoráltjai nyertek, jó nyitás volt az X Factorban mint mentor
Tudom én. Az X-Factor mindenhol X-Factor de ott akkor is jobb ?? a helyzet, mert nem a leghelyesebb és legszebb nyert. A little mix nem csúnya, de Amelia például szebb, ha ott is az számítana, hogy ki hogyan néz ki, biztosan nem ők nyerik meg. Simon akarata oszt meg szoroz úgy tűnik, nálunk legalább a jónép 'ízlésének' leginkább megfelelő egyed nyer és nem az, aki Simonnak vagy Malek Mikinek bejön. Nem tudom melyik a jobb
2011. december 12. 09:41
Idézet (ophely88 @ 2011.12.12. 09:37)
Tudom én. Az X-Factor mindenhol X-Factor de ott akkor is jobb ?? a helyzet, mert nem a leghelyesebb és legszebb nyert. A little mix nem csúnya, de Amelia például szebb, ha ott is az számítana, hogy ki hogyan néz ki, biztosan nem ők nyerik meg. Simon akarata oszt meg szoroz úgy tűnik, nálunk legalább a jónép 'ízlésének' leginkább megfelelő egyed nyer és nem az, aki Simonnak vagy Malek Mikinek bejön. Nem tudom melyik a jobb
Valószínűleg egyik sem, viszont kíváncsi lennék hogy ha kiderülnének a szavazatok eredményei, akkor milyen eredmények születnének. Mondjuk média, erre szerintem sosem kerül sor.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 12. 09:48
ophely88time lady |
Idézet (Cynthia @ 2011.12.12. 09:41)
Valószínűleg egyik sem, viszont kíváncsi lennék hogy ha kiderülnének a szavazatok eredményei, akkor milyen eredmények születnének. Mondjuk média, erre szerintem sosem kerül sor.
Egyértelműen az sem fog kiderülni soha (DE - ki tudja igaz-e?), de konkrétan nem is érdekel, mivel kiszavazták minden kedvencemet
Én arra lennék inkább kíváncsi, hogy Simon hol a fenébe lát bennük nagyobb csapatot, mint a Spice Girls? Csak én nem látom őket akkora bandának sem, mint anno a Spice Girls volt?
2011. december 12. 11:48
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Ez az X-Fucktor is bunda. Egyszer sem nyert csapat egyik szériában sem! Most meg minő véletlen, hogy sikerült őket győzelemre juttatni. Szánalom és szánalom.
ophely88
2011. december 12. 15:49
Egyedül a One Direction miatt sikerült nyerniük, de azért én szerettem őket. Viszont Marcusnak jobban örültem volna. Gyerünk Zayn, most már ráhajthatsz Perrie-re keményebben.
2011. december 12. 16:20
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Én nagyon nem örülök hogy ők nyertek már azelőtt is rettentően unszimpatikusnak tartottam őket amikor bejutottak az élő showba de amióta Rock héten Keshát énekeltek és még jók ki is parodizálták a Rockot azóta finoman szólva nagyon nem kedvelem őket és Marcus fényévekkel tehetségesebb mint ők és sokkal jobban megérdemelte volna a győzelmet szóval számomra Marcus Collins az X-Factor igazi győztese
ophely88
2011. december 12. 17:54
Azta. banda nyer egy ilyen versenyt.. akkor biztos nagyon jók lehtenek,,
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.