A Little Mixes lányok aranyosak, viszont ez az X Factor évad nagyon gyenge volt, ezt be kell vallani.
Egyébként a vége fele teljesen egyértelmű lett, hogy nekik kell nyerniük. Mert Simonnak ez éri meg. Angliában jelenleg ugyanis hiány van igazi sikeres lánybandában. A Girls Aloud szünetel, a Sugababes ezzel a felállással nem lesz sikeres sosem. Aztán még ott van a The Saturdays, azért mondjuk ők tudnak top5-ös kislemezeket produkálni, de azért nem olyan acélosak, főleg az utóbbi albumukkal, ami szépen megbukott.
Meg akkor gondolom a One Direction fanok ezerrel nyomták a szavazatokat a LM-re, miután eléggé nyomták őket twitteren.
Simon örülhet, van egy tuti-cuki-tini fiúbandája, most meg lett egy tuti-cuki-tini lánybandája. Mindenki boldog.
Viszont hogy ki az X Factor igazi nyertese, azt csak az idő fogja eldönteni...
Lánybanda nyerte az idei brit tehetségkutatót
2011. december 12. 19:06
Orsy0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 574 Csatolások: 28 Azonosító: 132119 offline |
Gratulálok nekik,tényleg nagyon jól énekelnek,szerintem jobban mint a magyar X Faktorban bárki.Mondjuk fura hogy itt Magyarországon tavaly is és idén is a csapatok nagyon hamar kiestek,ott meg rájuk szavaznak a legtöbben.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 12. 21:24
soma10Megszállott Selena, Troian, illetve Orphan Black-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4734 Azonosító: 2282 offline |
Lányok teljesen megérdemelten nyertek.
Amúgy a szavazások eredményeit minden évben nyilvánosságra hozzák az angoloknál, ahogy idén is. Ők nem titkolnak semmit sem.
http://xfactor.itv.com/2011/news/story/read_the-x-factor-voting-numbers-revealed_item_100293.htm
Amúgy a szavazások eredményeit minden évben nyilvánosságra hozzák az angoloknál, ahogy idén is. Ők nem titkolnak semmit sem.
http://xfactor.itv.com/2011/news/story/read_the-x-factor-voting-numbers-revealed_item_100293.htm
2011. december 13. 14:24
örülök,hogy ők nyertek bár én Janetnek szurkoltam de ő sajnos kiesett
2011. december 13. 17:14
örülök, hogy ők nyertek! (bár sokat köszönhetnek a One Directionnak is ) egyébként nekik is szurkoltam
2011. december 23. 11:53
GomesDorry2012visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 165681 offline |
Gratulálok nekik én is
2012. július 27. 20:16
SelenaBabaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 54 Csatolások: 1 Azonosító: 164837 offline |
Nagyon úgyesek!Én A One Direction nak szurkoltam de ők is nagyon jók )
2012. július 31. 21:54
Cukormókus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 141 Csatolások: 0 Azonosító: 177617 offline |
Nagyon ügyesek csak így tovább kár hogy 2 éve nem az One Direction tette meg ezt :/
2012. augusztus 23. 16:09
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline |
keysii amúgy igazad van, de hadd mondjak valamit: szerintem egy szép sincs közöttük, és a vastag sminkrétegtől csak 6 évvel néznek ki idősebbnek a koruknál, ami szánalmas ha így akarnak felnőttnek látszani... de mindegy. És nem érdekel ha emiatt mindenki le fog szólni, hát rajta, ez a véleményem és kész.
2012. augusztus 27. 17:18
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline |
Hát van néhány jó számuk de amúgy nem valami nagy durr :/ és ladygagafun-nal részben egyetértek,mert Perrie is úgy néz ki mint valami boszorkány ezzel a rengeteg festékkel pedig szép lenne ... :$
2012. augusztus 27. 22:18
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Smink nélkül, természetesen, vagy csak kevés sminkkel szebbnek néz ki Perrie, de nekem amúgy sem szimpatikus. Nem mondom, hogy ők lesznek az évszázad legjobb bandája, van egy-két jó számuk, de a csapattagok sem túl szimpatikusak! Ez van.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.