Gergő megverte a bokszban, a társai pedig kiválasztották a végre nem védett Csabát.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV5: bokszveresége után párbajozni megy Csaba
2011. december 12. 11:13
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
jaj pedig ő jobb volt mint Gergő
2011. december 12. 11:29
Kár hogy Vera védett lett! Legalább a Való világ történetében volt egy szórakoztató este is tegnap.
2011. december 12. 11:52
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Mivel én alapvetően szívesen nézek boxot, megnéztem. Azt kell mondjam, hogy az első két meccs nagyjából a vicc kategória volt, különösen a két szőkeség csatája. Az a Seherezádé az mindent csinált, csak nem boxolt. Ezzel ellehetetlenítette a másik felet, akinél felfedezni véltem a boxolás elemeit. Sorozatos szabálytalankodásért én egyértelműen a másik lányt hoztam volna ki győztesnek.
Az előző meccsen öklöző lányok jobbak voltak, de még az is a vicc kategória...
A fiúkon viszont meglepődtem én is, milyen jól fel tudtak készülni. Az egyik meccs az nagyon egyértelmű volt, talán az erőfölény miatt. Az utolsó viszont... Hú! Nem vagyok a valóságshowk híve és nem is szeretem őket, de amit az utolsó két fiú csinált, na az tényleg jó volt!
Úgyhogy tulajdonképpen hosszú idő óta ez volt az ertéel egyik érdekes húzása, amiért nem háborgok, hiába VV. Jól szórakoztam még én is rajta. Bár szerettem volna, ha mindegyik meccs K.O.-val végződik. Lehetőleg kölcsönös K.O.-val.
Plusz leboxolhatták volna a nézők között megbújó exvvseket. Sőt, Tibi kivételével az X-Faktorosokat is. Hogy az az Éva meg mekkora egy bunkó...
Az előző meccsen öklöző lányok jobbak voltak, de még az is a vicc kategória...
A fiúkon viszont meglepődtem én is, milyen jól fel tudtak készülni. Az egyik meccs az nagyon egyértelmű volt, talán az erőfölény miatt. Az utolsó viszont... Hú! Nem vagyok a valóságshowk híve és nem is szeretem őket, de amit az utolsó két fiú csinált, na az tényleg jó volt!
Úgyhogy tulajdonképpen hosszú idő óta ez volt az ertéel egyik érdekes húzása, amiért nem háborgok, hiába VV. Jól szórakoztam még én is rajta. Bár szerettem volna, ha mindegyik meccs K.O.-val végződik. Lehetőleg kölcsönös K.O.-val.
Plusz leboxolhatták volna a nézők között megbújó exvvseket. Sőt, Tibi kivételével az X-Faktorosokat is. Hogy az az Éva meg mekkora egy bunkó...
2011. december 12. 12:05
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Egyedül talán Attila volt értékelhető, mert ő nem dühből ütött, mint mondjuk a sittes. Szerintem Csaba Pétert hívja ki vagy Esztert. Kár, hogy Kingával jóban van, mert ellene 99 százalékkal visszamenne .
2011. december 12. 12:10
Frankó Orsolyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 163163 offline |
hát így járt a tuja!!
2011. december 12. 12:10
Kerixyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 146649 offline |
Nem fogják kirakni,degenerált Attila megjegyzésére nem fognak reagálni a nézők,mert tudják nem igaz! /Alekosz2/ Az is csak a külvilág felé kommunikált,lájuk az eredményét,egy senki lett belőle! Nagyon sokan fognak Csabára szavazni,főleg a tegnapi bunda boksz meccse után! bárkivel szemben visszamegy!
2011. december 12. 13:32
Leighannevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.24. Hozzászólás: 347 Csatolások: 1242 Azonosító: 18148 offline |
A férjemmel mi is megnéztük, pedig a VV-t nemigazán szoktuk nézni, de gondoltuk, hogy jókat nevetünk majd rajtuk.
Igen az első két meccs (a 3. is) vicc volt. Bár Attila tényleg jól boxolt, csak nem a Petivel kellett volna összetenni.
De az utolsó meccsen meglepődtem.
Sejteni lehetett, hogy a Csabát küldik párbajra.
Igen az első két meccs (a 3. is) vicc volt. Bár Attila tényleg jól boxolt, csak nem a Petivel kellett volna összetenni.
De az utolsó meccsen meglepődtem.
Sejteni lehetett, hogy a Csabát küldik párbajra.
2011. december 12. 14:08
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline |
Remélem kint marad :É
2011. december 12. 15:24
istenem csabi csak menj vissza könyörgöm, ha még te is az egyedtelen normális is kiesik akkor végem
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.