VV5: bokszveresége után párbajozni megy Csaba
2011. december 12. 15:56
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline |
szegéény Csabiii,... :OOO
gartulálok Seriiiiii. :$$
ügyes voltál,ott hisztizettt utána a Kingucii. -.-
gartulálok Seriiiiii. :$$
ügyes voltál,ott hisztizettt utána a Kingucii. -.-
2011. december 12. 16:58
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3530 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline |
Vera-Eszter:Jobb lett volna, ha Eszti győz, legalább nem kellett volna néznünk Vera önelégült fejét.
Kinga-Seherezádé:Kinga sokkal jobb volt, mivel amit Seherezádé művelt az nem volt box, sokkal inkább kapálózás. Meg amúgy is Kingának szurkoltam.
Attila-Péter:Örültem, hogy Attila nyert, mivel Kinga, és ő a kedvencem a VV-be.
Gergő-Csaba:Csabának kellett volna nyernie, még Erdei Zsolt is azt mondta. Annyira nevetséges az a Gergő már nem azért. Gyűlölöm. Főleg, hogy még a nevében is benne volt, hogy sittes. Ennyire büszke rá? Meg talán azért nyert, mert Dukai Regina testvére. Mert az biztos, hogy Csaba jobb volt.
Egyébként, remélem Csabi Pétert viszi, és kinn is hagyja. Vagy Veronikát.
Kinga-Seherezádé:Kinga sokkal jobb volt, mivel amit Seherezádé művelt az nem volt box, sokkal inkább kapálózás. Meg amúgy is Kingának szurkoltam.
Attila-Péter:Örültem, hogy Attila nyert, mivel Kinga, és ő a kedvencem a VV-be.
Gergő-Csaba:Csabának kellett volna nyernie, még Erdei Zsolt is azt mondta. Annyira nevetséges az a Gergő már nem azért. Gyűlölöm. Főleg, hogy még a nevében is benne volt, hogy sittes. Ennyire büszke rá? Meg talán azért nyert, mert Dukai Regina testvére. Mert az biztos, hogy Csaba jobb volt.
Egyébként, remélem Csabi Pétert viszi, és kinn is hagyja. Vagy Veronikát.
2011. december 12. 17:06
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4621 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline |
Hát Esztinek jobban örültem volna..Seherezádénak örültem, hogy leverte az a beképzeld nyomorék Kingát..Péterék boxmeccse nagyon gáz volt..És Csabi sokkal jobb volt mint Gergő..Szóval ez elég gáz.. =/
2011. december 12. 17:19
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 692 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline |
Vera-Eszter meccs: Eszter jobban megérdemelte volna, és jobban is örültem volna neki.
Seherezádé-Kinga meccs: Kinga szerintem jobban küzdött. Látszott rajta mennyire akarja. Mindig csak azt láttam, hogy Serit üti, erre nem kaptam meg. :/
Attila-Peti meccs: Hát Peti csak védekezett. Szegény kis törpe nagyon sokat kapott. xD Jó, hogy Ati nyerte, szerintem.
Csabi-Gergő meccs: Nagyon durva volt. Sajnáltam Csabát, de Gergő megérdemelte. Azért díjazhatták volna mennyire "menekült" (védekezett) Csabi. :/
Úgyhogy szerintem a fiúk párbaja korrektebb volt. Ez az én véleményem.
Hát, Csaba vagy kiviszi Petit, vagy Fecót, vagy Esztert. Vagy végső soron Veronikát.
Seherezádé-Kinga meccs: Kinga szerintem jobban küzdött. Látszott rajta mennyire akarja. Mindig csak azt láttam, hogy Serit üti, erre nem kaptam meg. :/
Attila-Peti meccs: Hát Peti csak védekezett. Szegény kis törpe nagyon sokat kapott. xD Jó, hogy Ati nyerte, szerintem.
Csabi-Gergő meccs: Nagyon durva volt. Sajnáltam Csabát, de Gergő megérdemelte. Azért díjazhatták volna mennyire "menekült" (védekezett) Csabi. :/
Úgyhogy szerintem a fiúk párbaja korrektebb volt. Ez az én véleményem.
Hát, Csaba vagy kiviszi Petit, vagy Fecót, vagy Esztert. Vagy végső soron Veronikát.
2011. december 12. 17:28
lollipop13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.20. Hozzászólás: 112 Csatolások: 4 Azonosító: 162366 offline |
Csabi kellett volna kapja a vedetseget.Gergo alig utotte meg ot es Csabi az uteseit nagyjabol kivedte.Ez nem er.Csak azert mert egy enekesno enekese nm kell mar rogton mindent neki adni.Meg Erdei Zsolt is megjegyezte hogy Csabi ugyesebb volt. X-(
2011. december 12. 17:29
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline |
Innen látszik, hogy a Való Világ előre megírt forgatókönyv alapján megy. Gergőt hozták ki győztesnek a boksz mérkőzésben, hogy biztos, hogy Csaba legyen a kiválasztott. Az is megvan már, hogy kit hív majd ki és az is, hogy ki megy majd vissza, minden.
2011. december 12. 17:54
most Vera tényleg nem érdemelte meg a védettséget
Sherezádénak örültem és látszott, hogy mindent beleadott.
Sherezádénak örültem és látszott, hogy mindent beleadott.
2011. december 12. 18:32
Frankó Orsolyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 163163 offline |
Vera- Eszter párbaj Eszter sokkal jobban megérdemelte volna!!
Kinga-Sheri jó is hogy Sheri nyerte Kinga mennyen HAZA segget nyalni!!
Atilla-Péter Atilla drága megérdemelte!!
Gergő-Csaba Gergő sokkal jobb volt!! Tuja mennyél haza fikázni!!!!
Kinga-Sheri jó is hogy Sheri nyerte Kinga mennyen HAZA segget nyalni!!
Atilla-Péter Atilla drága megérdemelte!!
Gergő-Csaba Gergő sokkal jobb volt!! Tuja mennyél haza fikázni!!!!
2011. december 12. 18:32
Frankó Orsolyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 163163 offline |
mfanni96 egyet értek veled!!!
2011. december 12. 18:49
Remélem valamelyik veronikát hívja ki nagyon utálom őket
2011. december 12. 19:13
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline |
Szerintem az Esztit fogja kihívni
2011. december 12. 19:15
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline |
Idézet (tinkerbell798 @ 2011.12.12. 18:49)
Remélem valamelyik veronikát hívja ki nagyon utálom őket
Akkor csak azt a Veronikát tudja kihíni aki nem boxol mert sajnos a másik Vera meg szerezte a védettséget
2011. december 12. 19:18
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline |
Nagyon durva volt a meccs Amúgy hát örülök hogy Gergő és Seherezádé nyert Szerintem Csaba most nem érdemelte meg ,hogy kiválasszák.Ha lehetett volna akkor Verának kéne párbajoznia.Nagyon nem bírom a nőt !!
2011. december 12. 19:20
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Kezdem az elején: sem Esztert, sem Verát nem kedvelem túlzottan, de mivel mostanság Vera volt a legidegesítőbb, ezért szerettem volna, ha ő nem védett, és akár ő is lehetett volna a kiválasztott. De aztán nem így lett. A második meccsen viszont nagyon jól szórakoztam. Mindkét lányt kedvelem, de Serinek jobban szurkoltam, ezért örültem, hogy végül ő győzött.
A fiúk: nem hittem volna, hogy Attila két hét semmittevés után ilyen jól bokszol, tény, hogy a magasság is többnyire közre játszott a nyerésében. Viszont Gergő és Csaba küzdelme elég brutális volt. Csabának szurkoltam, Gergő nekem nagyon unszimpatikus, de hát végül mégis ő nyert, bár szoros volt a meccs.
Reméltem, hogy nem Csaba lesz a kiválasztott, de Eszter annyira behízelegte magát mindenkinek, hogy ő alig kapott jeleket, és hát sajnos Csaba lett a kiválasztott. Véleményem szerint nem fog kivinni lányt, mert bár Esztit talán kivinné, de nem hiszem, hogy két ilyen párbaj után lenne mersze. Fecóval jóban van, és szerintem Veronikával sincs különösebb konfliktusa, hogy őt vigye ki, én ezért jutottam arra, hogy Pétert viszi ki magával. Vele elég sokszor volt nézeteltérése,- persze nem olyan jelentős, mint Attilával - de mivel fiúk közül ő maradt, ezért tippelek rá. De hát ki tudja, lehet, hogy az egésznek nincs semmi alapja, és egy lányt visz ki magával. Mindenesetre, akárkit visz ki, én Csabinak szurkolok.
Röviden, tömören, ennyi.
A fiúk: nem hittem volna, hogy Attila két hét semmittevés után ilyen jól bokszol, tény, hogy a magasság is többnyire közre játszott a nyerésében. Viszont Gergő és Csaba küzdelme elég brutális volt. Csabának szurkoltam, Gergő nekem nagyon unszimpatikus, de hát végül mégis ő nyert, bár szoros volt a meccs.
Reméltem, hogy nem Csaba lesz a kiválasztott, de Eszter annyira behízelegte magát mindenkinek, hogy ő alig kapott jeleket, és hát sajnos Csaba lett a kiválasztott. Véleményem szerint nem fog kivinni lányt, mert bár Esztit talán kivinné, de nem hiszem, hogy két ilyen párbaj után lenne mersze. Fecóval jóban van, és szerintem Veronikával sincs különösebb konfliktusa, hogy őt vigye ki, én ezért jutottam arra, hogy Pétert viszi ki magával. Vele elég sokszor volt nézeteltérése,- persze nem olyan jelentős, mint Attilával - de mivel fiúk közül ő maradt, ezért tippelek rá. De hát ki tudja, lehet, hogy az egésznek nincs semmi alapja, és egy lányt visz ki magával. Mindenesetre, akárkit visz ki, én Csabinak szurkolok.
Röviden, tömören, ennyi.
2011. december 12. 19:22
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Azért az csak számít,hogy egy világbajnok boxoló Csabit nevezte győztesnek.
No de sebaj,és remélem kihívja azt az undorító,gyáva embert pétert és kint is hagyja.
No de sebaj,és remélem kihívja azt az undorító,gyáva embert pétert és kint is hagyja.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.