Selena Gomez meglátogatta halálos beteg rajongóját
2011. december 16. 15:18
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Szegény hana nagyon sajnál . De selenátol ez nagyon szép dolog volt kalapomat emelem előtte .
2011. december 16. 15:19
:-) Tényleg hatalmas szíve van ennek a csajnak, elképesztően kedves.
Ez a kislány biztos nagyon boldog, hogy Sel meglátogatta őt :-):-)
Ez a kislány biztos nagyon boldog, hogy Sel meglátogatta őt :-):-)
2011. december 16. 15:22
Szegény kislány!Valami csoda folytán bárcsak tudnának neki segíteni.
Tényleg nagy lelkű Selena!
Tényleg nagy lelkű Selena!
2011. december 16. 15:24
Idézet (trina @ 2011.12.16. 13:30)
Enaa : Nem értem, miért kell még ebben is a rosszat keresni...selena simán megtehette volna, hogy el sem megy...úgy látszik, egyeseknek semmi sem jó...-.- ha elmegy az a baj, ha nem akkor meg az...
Itt most nem konkrétan arra gondoltam, hogy Selena kizárólag azért ment el, mert megkérték rá, hanem arra, hogy csak kinézném belőle. Mert az elvakult rajongók szinte észre sem veszik azt, hogy néha kicsit beképzelt, míg én, gyűlölködő simán kiszúrom, ez alapján gondoltam, hogy csak hírverés miatt (is) ment el. Igen, borzalmas lehet szegény kislánynak, és valóban nagy öröm lehet neki, hogy találkozott kedvencével, de ha Selenát meg se kérik, eszébe se jutott volna felkeresni egy beteg rajongóját sem. Mert attól látszik, hogy valaki tényleg ilyen kedves, hogyha önszántából megy egy kórházba egy (vagy több) beteg rajongójához, és nem úgy kell felvilágosítani őt.
2011. december 16. 15:26
ashley4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 158871 offline |
szegény kislány.:// de milyen kedves volt Selenától, hogy elment. bár ilyen esetben minden sztár ezt tette volna.D:
2011. december 16. 15:28
Istenem , ez a kép, a sírás kerülget És ez szép dolog volt Selenától , nagy örömet okozhatott a kislánynak , de ezt szerintem nem csak Selena , hanem mindenki megtette volna
2011. december 16. 15:37
Örülök, h egy kislánynak, aki ennyire beteg, teljesülhetett egy álma, és találkozhatott a kedvencével! Még akkor is, ha Selena a nagy kedvence, hiszen nem vagyunk egyformák. Selenától tényleg kedves volt, h ekkora örömet szerzett a kislánynak így, karácsony előtt!
Ettől függetlenül nem csípem a csajt, de valóban, kedves dolog volt tőle, h meglátogatta őt!
A kép meg... nagyon szomorú! :'(
Ettől függetlenül nem csípem a csajt, de valóban, kedves dolog volt tőle, h meglátogatta őt!
A kép meg... nagyon szomorú! :'(
2011. december 16. 15:38
Szegény kislány. Szörnyű lehet így élni...Mindenesetre ez tényleg kedves volt Selenától.
2011. december 16. 15:39
CsiLLaGviRáGúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 153249 offline |
Istenkém... Szegény lány hogy néz ki...Én nem is tudtam ilyen betegségről... Nagyon sajnálom,és Selenától ez nagyon nagy lelkű volt,de szerintem ezt még az is megtette volna akiről nem is gondoljuk,aki nem ment volna el,annak nincs szíve! ;/ Szép volt Sell! *.-
2011. december 16. 15:42
citromfacsaró.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 144677 offline |
én soha nem szerettem Selenát, és ha ezt nem reklámból csinálta elismerésem.. ellenkező esetben.. hát.. kitaláljátok
2011. december 16. 15:51
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1513 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline |
Ő 13 éves és lány?Tejóég szegény :'( Juj D: Aranyos volt Selenától ♥
2011. december 16. 15:57
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline |
szegény :///
2011. december 16. 15:58
Hallottam már erről a betegségről, nagyon sajnálom Hanát. Örülök, hogy Sell meglátogatta, és ezzel teljesült a kislány álma.
2011. december 16. 15:59
basszuss.... ez a kislány..... O.o
Nagyon sajnálom szegény gyereket, és nagyon dícséretes volt ez Selenától (én oda sem mertem volna menni O.o)
Nagyon sajnálom szegény gyereket, és nagyon dícséretes volt ez Selenától (én oda sem mertem volna menni O.o)
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.