Starity

Adricole10 profilja

Adricole10 yellow white blue  
  • Csatlakozott
  • 2011. november 08.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • ღ ρłάzαρi¢sα™

ÚJ PROFIL -> 2013 november 03

Adricole10
Utoljára aktív: 2014.04.08. 17:05Státusz módosítva: 2013.10.27. 19:07

Bemutatkozás

Üdvözöllek! Nem tudom hogyan vagy miért keveredtél ide, de ha már itt vagy, - van kedved és időd - akkor nézz körül a profilomon. :)

Budapesten élek a szüleimmel és a bátyámmal. Szőke hajam van és kék szemeim. Még általánosba járok, többet a koromról nem is szeretnék elárulni, csak még annyit, hogy az itteni többséghez képest fiatalnak számítok. Egy jókedvű, életvidám lány vagyok. A koromnál éretebb vagyok, ezáltál sokkal szívesebben barátkozom idősebbekkel. :) A kinézetemre viszonylag büszke lettem, az évek során sokan dicsérték az alakom, aminek köszönhetően megjött az önbizalmam. :) Sok barátom van az iskolában, de azon kívül is. Szeretek ismerkedni. Több okból kifolyólag a 93 a szerencseszámom, de nem hiszem, hogy bárkit is érdekelne. :) A kedvenc színem a rószaszín, de szerintem, ha végignézel a profilomon ez elég egyértelművé válik. :) Sok különórára járok, így a hérköznapjaim eléggé elfoglaltak. Szolfézsra négy, furulyára három, táncra két és gitárra fél éve. Ezeken kívül is sok hobbi van, amit szeretek csinálni. Sokat rajzolok (csak ruhákat), énekelek, táncolok, de a legkedvencebb hobbimnak a vásárlást tartom. Nyár előtt gyakran jártunk vásárolni (nyáron egy szempillantásnyi időm sem volt itthon), igyekszem most is bepótólni a kimaradást. :) Tudnék még mesélni, de nem érzem szükségét annak, hogy regényt írjak. Ha úgy érzed jobban meg szeretnél ismerni, akkor írj egy levelet, én válaszolok. :)

 

Nincs sok olyan dolog, ami szeretném, ha valóra vállna, de az nagyon. :) Elsősorban modell szeretnék lenni, ami nem is olyan régóta vállt az álmommá. A VSFS is nagy motivációként hatott rám ezügyben, ahogyan több divatlap is (Cosmopolitan, Glamour, Joy és az InStyle stb.). Sok a példaképem van ebben a szakmában is, köztük a legkedvencebb Palvin Barbi, akire valóban büszkék lehetünk az elért sikereiért, és nem semmi, hogy egy évben kétszer is szerepelt a Cosmo címlapján. Tisztelem és szeretem őt. Szeretnék ennek én is valahogy a részese lenni. A divattervezés is az álmom. Imádok ötletelni, rajzolni ebben a témában, bár még van hova fejlődnöm. A mostani stílusum miatt sokat köszönhetek Blair Waldorfnak, avagy Leighton Meesternek, aki miatt elkezdtem a szoknyák iránt is érdeklődni. A másik személy, aki miatt stílust váltottam az anyukám, aki amikor a stílusomról érdeklődtem röviden annyit mondott "sportos". Bár nem sértésnek szánta, mégis elég zokon vettem. Így alakult meg a mostani stílusom, amikben nagyobb szerepet töltenek ki a szoknyák és az elegánsabb ruhák. Divattervezésben nagy kedvencem Chanel, Dolce & Gabbana, J Crew, Lagerfeld, Marc Jacobs stb. :)

 

                        

Nem akartam nagyobb részt a kedvenceimnek, így most gondoltam egyhelyre írok pár szót róluk. Elsősorban a legnagyobb példaképemről írnék néhány szót, aki nem más, mint Avril Lavigne. Mivel tudnám őt napokig dicsérni, inkább csak egy szóban összefoglalva a véleményem róla: imádom. Imádom a számait, imádom a stílusát, imádom úgy, ahogy van, a beszólásaival és az őrültségeivel együtt. Kedvenc dalom jelenleg tőle a Rock 'n' Roll. Pár popénekesnőt előrébb helyeztem nála, mivel közelebb állnak a szívemhez, de unalmas lenne, ha én is beállnék a sorba és nyáladzanék a leghíressebbekről, hisz milliók ezt teszik, nem? Egy rockénekesnő, akiről beszélni fogok. Ez a lány Taylor Momsen lenne, aki első hallásra belopta magát a szívembe a zenéjével. Ismételten egy őrült leányzóról van szó, persze jó értelemben. Botrányos, lázad, de őszinte és ezt nagyon szeretem benne. Selena Gomez, mint színésznő, mint énekesnő számomra nagy tehetség. Kitaposta a Disneytől vezető utat és ma már híres, elismert színészekkel szerepel együtt és a zenéje is drasztikusan változott, a poptól a dubstepig. Nagyon imádom őt. Mila Kunis a legtehetségesebb színésznő, akit valaha ismertem. Gyönyörű, bájos és elegáns, kérdem én, kell ennél több? Tehetség is, ami neki bőven van. :) Végül Rachel McAdams. Először képekről nézve is egy gyönyörű nőnek tűnt. A Szerelmünk lapjai óta pedig nem kérdés, bekerült a kedvenceim közé. Ez az öt személy számomra nagyon-nagyon sokat jelent, zenéikkel, alakításaikkal megváltoztatták az életem. Örök példaképeim. :)     

COMING SOON...

fasнioи ряiисεss™