Idézet (melody1Dfan @ 2013.05.02. 21:00)
Tudjátok mi jutott eszembe?
Valamelyik nap elkezdtem gondolkozni, hogy mi lenne, hogyha a srácok jönnének Mo.ora. Annyira jó lenne! Álmaim netovábbja, hogy lássam őket előben... Viszont itt jön a baj... Hogyha végre valahára eljutnának ide,(valószínű, hogy max csak egyszer jönnének), és nem sikerülne jegyet venni... Akkor én azt nem élném túl... Hogyha nem lenne más választásom, és ki kéne hagyni egy nagyon várt koncertet... Elképzelni sem tudom, mi lenne velem... Talán jobb is, hogyha nem jönnek ide...v
(most nehogy azt higyjétek, hogy kevésbé szeretem őket, vagy valami... bár, hogyha jönnének, és én nem jutnék el, akkor legalább más Directionerek láthatnák őket)
Valamelyik nap elkezdtem gondolkozni, hogy mi lenne, hogyha a srácok jönnének Mo.ora. Annyira jó lenne! Álmaim netovábbja, hogy lássam őket előben... Viszont itt jön a baj... Hogyha végre valahára eljutnának ide,(valószínű, hogy max csak egyszer jönnének), és nem sikerülne jegyet venni... Akkor én azt nem élném túl... Hogyha nem lenne más választásom, és ki kéne hagyni egy nagyon várt koncertet... Elképzelni sem tudom, mi lenne velem... Talán jobb is, hogyha nem jönnek ide...v
(most nehogy azt higyjétek, hogy kevésbé szeretem őket, vagy valami... bár, hogyha jönnének, és én nem jutnék el, akkor legalább más Directionerek láthatnák őket)
Szerintem ne agyalj ilyeneken. Vagyis.. Persze, én is szoktam néha ilyeneken gondolkodni, csak úgy, és jó, engem is elszomorít egy kicsit, de.. Még nem tudjuk mikor jönnek biztosan, nem tudjuk mi hogy lesz, és szerintem innentől kezdve csak pozitívan kell hozzáállni a dologhoz, hogy "igen, eljönnek ide a semmi közepére, és igen, el fogok jutni". Ez lebegjen a szemed előtt. Oké, ez így kicsit sem hangzik reálisan, de hidd el, hogy a pozitív gondolkodás hatalmasat segít. De nem csak ebben, hanem az élet bármely területén. Najó, persze nem kioktatni akarlak meg okoskodni itt, csak gondoltam leírom. Remélem tényleg nem vetted okoskodásnak.