Nos, már régóta bántja a szememet,ha valahol azt látom: i love directioner family.
Mégis milyen családról beszélunk?
A fandom szét van esve már egy ideje. Vannak az Elounor fanok és a Larry shipperek. Koztudott,hogy én az utóbbiba tartozom,amire rohadtul buszke vagyok. Annyira bírom,hogy az Elounorosok simán rámondják a Larrysekre,hogy: nátor kvák...
Miért is vagyunk mi nátorok? Mert átlátunk a dolgokon?rámutatunk a maganement hibáira,jobban ismerjuk Harryt és Louist? Ha ez nátorság akkor én egy nagyon buszke nátor vagyok
A minap készult a tumblrn egy Larrys bizonyítékokkal foglalkozó blog,amire a válasz egy anti Larrys blog volt. Hát ez aztán nagyon eredeti húzás volt
Továbbá érdekes,hogy az Elounorosok azt szeretnék h mi is áttérjunk Elounorra,míg mi,Larry shipperek sosem próbáljuk senkire sem ráeroltetni nézeteinket.
Az is nagyon kedves gesztus volt,mikor Larry shipperekre mocskos és undorító verseket találnak ki egyesek,és akkor ez egy család? kérlek...
Kinek nem inge...
Nem kérek gyulolkozo leveleket
One Direction
2013. május 22. 16:17
melody1Dfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 175978 offline |
Idézet (MJudó @ 2013.05.21. 22:40)
Nos, már régóta bántja a szememet,ha valahol azt látom: i love directioner family.
A fandom szét van esve már egy ideje. Vannak az Elounor fanok és a Larry shipperek. Koztudott,hogy én az utóbbiba tartozom,amire rohadtul buszke vagyok. Annyira bírom,hogy az Elounorosok simán rámondják a Larrysekre,hogy: nátor kvák...
Miért is vagyunk mi nátorok? Mert átlátunk a dolgokon?rámutatunk a maganement hibáira,jobban ismerjuk Harryt és Louist? Ha ez nátorság akkor én egy nagyon buszke nátor vagyok
A minap készult a tumblrn egy Larrys bizonyítékokkal foglalkozó blog,amire a válasz egy anti Larrys blog volt. Hát ez aztán nagyon eredeti húzás volt
Továbbá érdekes,hogy az Elounorosok azt szeretnék h mi is áttérjunk Elounorra,míg mi,Larry shipperek sosem próbáljuk senkire sem ráeroltetni nézeteinket.
Az is nagyon kedves gesztus volt,mikor Larry shipperekre mocskos és undorító verseket találnak ki egyesek,és akkor ez egy család? kérlek...
Kinek nem inge...
Kinek nem inge...
Vagyis Te azt állítod, hogy Harry és Louis meleg?
2013. május 22. 16:39
Idézet (melody1Dfan @ 2013.05.22. 16:17)
Vagyis Te azt állítod, hogy Harry és Louis meleg?
Hát szerintem a szovegembol egyértelmuen ki lehet venni Igen.
2013. május 22. 16:55
melody1Dfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 175978 offline |
Idézet (MJudó @ 2013.05.22. 16:39)
Értem... Nos, erre most tudnék mit mondani,sőt,mivel az ilyen rohadtul fel tud idegesíteni, de azt hiszem nem éri meg a veszekedést.
2013. május 22. 16:58
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline |
most olvasom, h mik történnek erre-felé.. csak egy kérdésem lenne, miért akartok Louból és Harryből meleget csinálni??
És még vmi, nem akarok ebből nagy ügyet, veszekedni ez miatt nem érdemes!!!
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2013. május 22. 17:20
Idézet (melody1Dfan @ 2013.05.22. 16:55)
Értem... Nos, erre most tudnék mit mondani,sőt,mivel az ilyen rohadtul fel tud idegesíteni, de azt hiszem nem éri meg a veszekedést.
Nyugodtan írj privátba,megbeszélhessuk a dolgot ha megfelelo stílusban letudod írni a mondandódat.
2013. május 22. 17:23
Idézet (Blackheart.com @ 2013.05.22. 16:58)
most olvasom, h mik történnek erre-felé.. csak egy kérdésem lenne, miért akartok Louból és Harryből meleget csinálni??
Akarunk Louból és Harrybol meleget csinálni? Ez nem rajtunk múlik Hiába akar valaki hetero lenni,ha egyszer Isten homoszexuálisnak teremtette. Errol senki sem tehet,egyáltalán nem akarás kérdése ez. Szóval mi,Larry shipperek,nem akarunk beloluk meleget csinálni,ok annak szulettek,mi csak elfogadjuk úgy oket ahogyan vannak
Elody
2013. május 22. 17:32
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline |
Idézet (MJudó @ 2013.05.22. 17:23)
Akarunk Louból és Harrybol meleget csinálni? Ez nem rajtunk múlik Hiába akar valaki hetero lenni,ha egyszer Isten homoszexuálisnak teremtette. Errol senki sem tehet,egyáltalán nem akarás kérdése ez. Szóval mi,Larry shipperek,nem akarunk beloluk meleget csinálni,ok annak szulettek,mi csak elfogadjuk úgy oket ahogyan vannak
Ez marhasáág... De inkább nem is mondok többet!! Nem éri meg...
2013. május 22. 17:41
Idézet (Blackheart.com @ 2013.05.22. 17:32)
Ez marhasáág... De inkább nem is mondok többet!! Nem éri meg...
Én tudnék egy csomó érvet mondani az igazam mellett,na de ti? Nem furcsa,hogy Lou és El kozt sosincs feszkó?ok sosem veszekednek? Hát jó... 3 év múlva minden kiderul
És ne adjuk ezt a "nem éri meg" dumát,annyira átlátszó
2013. május 22. 18:22
Lili5512 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 371 Azonosító: 185626 offline |
Idézet (Bad Girl40 @ 2013.05.18. 15:00)
Ilyen ágyneműt kaptam.
[img]http://cdn1.jysk.com/getimage/web.large/2305200/WEB/1007[/img]
[img]http://cdn1.jysk.com/getimage/web.large/2305200/WEB/1007[/img]
Ez pont törölköző de nekem is ilyen 1D-s ágyneműm van
2013. május 22. 18:34
Idézet (MJudó @ 2013.05.22. 17:41)
Én tudnék egy csomó érvet mondani az igazam mellett,na de ti? Nem furcsa,hogy Lou és El kozt sosincs feszkó?ok sosem veszekednek? Hát jó... 3 év múlva minden kiderul
miért mi lesz 3 év múlva??
és te honnan is tudhatnád, h mik zajlanak köztük??! Talán velük élsz, vagy miii?? egyikük sem számol be arról, h most összevesztek vagy sem! A normális sztárok így csinálják, ha nem akarják, h folyamat a magánéletük legyen kiterítve, nem mondanak el sok mindent!! És igazuk is van!! pl. te hallottál már arról, h Channing Tatum és a felesége Jenna Dewan veszekedtek-e valaha is?? Neeem, mivel ez csakis a saját dolguk, senki másé!
És részemről ennyi!! Téma lezárva, majd megoldod magadban ezt!
2013. május 22. 20:16
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Sosem álltam be egyik táborba sem. Nagyon szeretem Larry-t de én csakis úgy fogom ezt föl hogy van köztük egy erős kötelék de nem olyan mint a szerelmesek között. Nagyon jó barátok szinte már testvérek mindent megbeszélnek igen megölelik egymást és hülyülhetnek is együtt csak a jókedv kedvéért! Nem tudom hogy mi lesz 3 éven belül. Ha arra gondolsz hogy a fiúk szerződése lejár és azt hiszed hogy akkor a managmant már nem tud "beleszólni" az életükbe és akkor majd bejelentik... hát én ezt nem hiszem. Nem látok a jövőbe. Annyi egészen biztos hogy nagyon jól kijönnek és szerintem ezzel nincs semmi baj. De azért nem kéne melegnek titulálni őket. Lou boldog párkapcsolatban él El-el és ha van közöttük vita ha nincs akkor is el kell fogadni ezt. Harry folyamatosan csajozik szóval nem úgy néz ki mint aki annyira meleg lenne... nekem ez a véleményem és nem szeretnék veszekedni mert ezzel kapcsolatban biztosan nem fogok engedni. Én így gondolom nem zavar ha valaki más véleményen van, de engem ne akarjon senki se befolyásolni! További szép estét minden Directionernek!
12 felhasználónak tetszik:
Amcs28,
melody1Dfan,
Blackheart.com,
Destiny015,
BichGirl,
Hayley.5,
rencsi95,
Elody,
Ayame.01,
FruzShina.,
pink_bunny,
MycySmiley
2013. május 22. 20:20
Annyira aranyos hogy belehalok!
14 felhasználónak tetszik:
Amcs28,
melody1Dfan,
one direction zoé,
bowtie,
Destiny015,
zsurika9899,
Hayley.5,
laura96,
vanda15,
Small Selena .,
Elody,
Ayame.01,
FruzShina.,
pink_bunny
2013. május 23. 16:23
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
Bocs hogy itt 'reklámozok'
De ha van kedvetek nézzetek be ide-> ) https://www.facebook.com/pages/One-Direction-4Ever/346396465377912?fref=ts
Mndennap játék,tények..stb... )
De ha van kedvetek nézzetek be ide-> ) https://www.facebook.com/pages/One-Direction-4Ever/346396465377912?fref=ts
Mndennap játék,tények..stb... )
Amcs28
2013. május 23. 18:55
timike94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.12. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 175404 offline |
Ebben az egész meleg-nem meleg témában a legszomorúbb, hogy az egészről úgy beszéltek, mintha egy fertőző kór lenne. Nevetséges, hogy egyesek ilyenekkel dobálóznak! Grow up and get a life!
Elody
2013. május 23. 19:05
Idézet (timike94 @ 2013.05.23. 18:55)
Ebben az egész meleg-nem meleg témában a legszomorúbb, hogy az egészről úgy beszéltek, mintha egy fertőző kór lenne. Nevetséges, hogy egyesek ilyenekkel dobálóznak! Grow up and get a life!
Szerintem meg az nevetséges,hogy egyesek betegesen félnek attól,hogyha ez az egész dolog igaznak bizonyulna
Elody
2013. május 23. 19:10
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Nem szeretek mások dolgába beleszólni, de ez mellett nem mehettem el szó nélkül. Szerintem egyáltalán nem melegek, a managmant miatt se vállalnának be ilyet. Szeretem őket együtt, de csak mint barátként, el sem lehet képzelni, hogy szerelmesek lennének egymásba. Ha majd egy olyan videót mutatnak, ahol Harry vagy Louis bejelenti, hogy együtt vannak, vagy melegek, na akkor elhiszem.
9 felhasználónak tetszik:
trina,
csaje.9999,
Blackheart.com,
Destiny015,
Elody,
Ayame.01,
FruzShina.,
pink_bunny,
MycySmiley
2013. május 23. 19:12
Idézet (TheDanush @ 2013.05.23. 19:10)
Nem szeretek mások dolgába beleszólni, de ez mellett nem mehettem el szó nélkül. Szerintem egyáltalán nem melegek, a managmant miatt se vállalnának be ilyet. Szeretem őket együtt, de csak mint barátként, el sem lehet képzelni, hogy szerelmesek lennének egymásba. Ha majd egy olyan videót mutatnak, ahol Harry vagy Louis bejelenti, hogy együtt vannak, vagy melegek, na akkor elhiszem.
Osztom a véleményedet maximálisan.
2 felhasználónak tetszik:
TheDanush,
Blackheart.com
2013. május 23. 19:19
DorykaaaCrystal Sky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 53 Azonosító: 161375 offline |
Idézet (timike94 @ 2013.05.23. 18:55)
Jogos amit mondasz szerintem . De egyébkén , ha melegek lennének az rajtunk rajongok hozzáálásán változtatna valamit ? Egy pár emberén lehet ...
Elody
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.