One Direction
2013. június 12. 15:02
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Na jó, ezt muszáj megosztanom veletek :-). Nem tudom, itt ki milyen vagy egyáltalán szokott-e 1D-s blogokat olvasni. Nos én igen, de cseppet sem a szokásos tiniszenny fajtákat, amiket az itteni tagok(neveket nem mondok) orrba-szájba reklámoznak. Halljátok a múltkor kíváncsi voltam már, tényleg olyan szokásos és tucatgagyik vannak-e többségben, mint ahogy mondják. Nos, megnyitottam egy itteni tag blogját, már az első résznél dőltem a röhögésnél, hát komolyan. És a többi sem jobb, annyira siralmasan sablonos, hogy sírni lenne kedvem, komolyan. Persze egy dolog az álmodozás, én is elképzeltem mār egy-két dolgot, de én még semmi vagyok a One Direction-ös blogolók 90%-ához képest. Mert gondolom ők így képzelik el a jövőjüket. Kezdjük ott, hogy az első rész címe mindig valami irány London meg hasonlók. Beköltöznek egy olyan házba, ami annyira luxus, hogy lehet hírességeknek nincs olyan, lesz egy legjobb barinőcskéjük/ vagy a régivel mennek ki, elmennek 1D kokoncertre, a srácok felfigyelnek rájuk valahogy...aztán jöhetnek a szokásos szappanoperába illő szerelmi bonyodalmak, meg a féltékenységi jelenetek. Durva egy világ ez, az ilyenek messziről kerüljenek xd persze tudom, hogy vannak kivételek, akik tényleg egyedi és tehetséges írók:-) én azért nem pont így képzelem a közeljövőmet xd
10 felhasználónak tetszik:
Hayley.5,
vanda15,
zsurika9899,
Blackheart.com,
bowtie,
Kelsey,
Destiny015,
FruzShina.,
pink_bunny,
vikesz22
2013. június 12. 15:20
Idézet (Elody @ 2013.06.12. 15:02)
Na jó, ezt muszáj megosztanom veletek :-). Nem tudom, itt ki milyen vagy egyáltalán szokott-e 1D-s blogokat olvasni. Nos én igen, de cseppet sem a szokásos tiniszenny fajtákat, amiket az itteni tagok(neveket nem mondok) orrba-szájba reklámoznak. Halljátok a múltkor kíváncsi voltam már, tényleg olyan szokásos és tucatgagyik vannak-e többségben, mint ahogy mondják. Nos, megnyitottam egy itteni tag blogját, már az első résznél dőltem a röhögésnél, hát komolyan. És a többi sem jobb, annyira siralmasan sablonos, hogy sírni lenne kedvem, komolyan. Persze egy dolog az álmodozás, én is elképzeltem mār egy-két dolgot, de én még semmi vagyok a One Direction-ös blogolók 90%-ához képest. Mert gondolom ők így képzelik el a jövőjüket. Kezdjük ott, hogy az első rész címe mindig valami irány London meg hasonlók. Beköltöznek egy olyan házba, ami annyira luxus, hogy lehet hírességeknek nincs olyan, lesz egy legjobb barinőcskéjük/ vagy a régivel mennek ki, elmennek 1D kokoncertre, a srácok felfigyelnek rájuk valahogy...aztán jöhetnek a szokásos szappanoperába illő szerelmi bonyodalmak, meg a féltékenységi jelenetek. Durva egy világ ez, az ilyenek messziről kerüljenek xd persze tudom, hogy vannak kivételek, akik tényleg egyedi és tehetséges írók:-) én azért nem pont így képzelem a közeljövőmet xd
Na pont ezért nem olvasok 1D-s blogokat XD
Nagyon gagyik..
2013. június 12. 15:21
21 felhasználónak tetszik:
Hayley.5,
Nórii. SelFan.,
BichGirl,
Small Selena .,
laura96,
Barbii,
one direction zoé,
Blackheart.com,
pezz,
Amcs28,
bowtie,
selena arwa,
Elody,
HeyHo,
Destiny015,
FruzShina.,
pink_bunny,
MycySmiley,
LDreamP,
Ayame.01,
Maite12
2013. június 12. 17:57
My bitches.
20 felhasználónak tetszik:
laura96,
Barbii,
zsurika9899,
one direction zoé,
vanda15,
Hayley.5,
Blackheart.com,
pezz,
Amcs28,
bowtie,
Small Selena .,
rencsi95,
Kelsey,
Elody,
HeyHo,
Destiny015,
FruzShina.,
pink_bunny,
Ayame.01,
Maite12
2013. június 13. 15:29
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
PLS Valaki linkelné nekem azt a videót amibe ez van?
13 felhasználónak tetszik:
kesty,
one direction zoé,
laura96,
Amcs28,
bowtie,
Small Selena .,
Elody,
HeyHo,
Destiny015,
FruzShina.,
pink_bunny,
Ayame.01,
Maite12
2013. június 13. 17:44
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Idézet (Elody @ 2013.06.12. 15:02)
Szia!
Én igen régóta tartozom a Directionerek táborába, és elég régóta olvasok blogokat... volt mikor az itt reklámozott blogokba is beleolvastam, és volt mikor csalódás ért. De én találtam pár olyan blogot is, amit ha nem is napi rendszerességgel frissítenek, de folyamatosan vannak új részek, és egyáltalán nem a tündérmesék és a sablonos sztorik körül keringenek. Eddig beleolvastam több tucat blogba és nagyon sokat ott is hagytam... de mondom ha sokáig keres az ember képes megtalálni azt ami igazán leköti... mert igen is léteznek jó fanfictionok is... U.I.: aki tud angolul (nem kell hogy tökéletesen) de az angol blogok is jók... persze ott is van tucat és unalmas de lehet találni érdekeset is...
10 felhasználónak tetszik:
Hayley.5,
melody1Dfan,
bowtie,
rencsi95,
Kelsey,
Elody,
Destiny015,
FruzShina.,
pink_bunny,
LDreamP
2013. június 13. 20:24
17 felhasználónak tetszik:
BichGirl,
one direction zoé,
laura96,
pezz,
Blackheart.com,
Hayley.5,
zsurika9899,
Amcs28,
Small Selena .,
Elody,
HeyHo,
Destiny015,
FruzShina.,
pink_bunny,
LDreamP,
Ayame.01,
Maite12
2013. június 13. 20:40
Idézet (Niky_Love Taylor L. @ 2013.06.13. 15:29)
PLS Valaki linkelné nekem azt a videót amibe ez van?
2013. június 14. 10:00
9 felhasználónak tetszik:
one direction zoé,
laura96,
Small Selena .,
Elody,
zsurika9899,
HeyHo,
FruzShina.,
LDreamP,
Maite12
2013. június 14. 10:01
[img]http://mtvema.mtvnimages.com/2012/images/artists/one_direction_2012_600x450.jpg?width=400&quality=0.91[/img]
2013. június 14. 10:02
2013. június 14. 15:44
Husim régen
16 felhasználónak tetszik:
one direction zoé,
Amcs28,
bowtie,
vanda15,
Small Selena .,
Blackheart.com,
laura96,
Kelsey,
Elody,
HeyHo,
Destiny015,
FruzShina.,
pink_bunny,
LDreamP,
Ayame.01,
Maite12
2013. június 14. 18:45
melody1Dfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 175978 offline |
egyszerűen csodálatos elképesztő
2013. június 15. 16:59
A legendás rózsaszínű fogkefe
18 felhasználónak tetszik:
BichGirl,
Amcs28,
selena arwa,
laura96,
one direction zoé,
Small Selena .,
bowtie,
Elody,
kesty,
HeyHo,
Destiny015,
FruzShina.,
Hayley.5,
pink_bunny,
MycySmiley,
LDreamP,
Ayame.01,
Maite12
2013. június 15. 18:34
Rázzad baby,rázzad!
18 felhasználónak tetszik:
Amcs28,
melody1Dfan,
laura96,
one direction zoé,
Small Selena .,
Barbii,
bowtie,
Elody,
zsurika9899,
kesty,
Molnár Renáta,
HeyHo,
Destiny015,
FruzShina.,
pink_bunny,
LDreamP,
Ayame.01,
Maite12
2013. június 15. 22:12
Idézet (OzzyFan @ 2013.06.15. 21:24)
ekkor afoscsomót öcsém mint ez a one direction...
Mert aztán itt kvára számít a véleményed
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.