One Direction
2013. július 10. 21:06
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
15 felhasználónak tetszik:
Small Selena .,
Amcs28,
vanda15,
Maite12,
Nórii. SelFan.,
bitchina,
one direction zoé,
Destiny015,
laura96,
LDreamP,
zsurika9899,
FruzShina.,
pink_bunny,
Ayame.01,
Kyra1999
2013. július 11. 11:21
Lambikának
19 felhasználónak tetszik:
bitchina,
Lambika,
Hayley.5,
Nórii. SelFan.,
Destiny015,
Kelsey,
laura96,
LDreamP,
Amcs28,
one direction zoé,
Maite12,
Elody,
kesty,
Small Selena .,
zsurika9899,
vanda15,
FruzShina.,
pink_bunny,
Ayame.01
2013. július 11. 12:49
Idézet (,2012.06.29. 12:20~3179548)
Ettől a frász jött rám!
Perrie Edwards smink nélkül!
Perrie Edwards smink nélkül!
ez nem ő
2013. július 11. 12:53
Na igen,Zayn.
15 felhasználónak tetszik:
Destiny015,
bitchina,
laura96,
LDreamP,
Amcs28,
one direction zoé,
Maite12,
Elody,
Small Selena .,
Hayley.5,
zsurika9899,
FruzShina.,
pink_bunny,
Ayame.01,
Kyra1999
2013. július 11. 14:37
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Mégegyszer írom, ha valaki Perrie Edwards-ról szeretne írni vagy képeket betenni róla, az ne ide tegye, hanem az ő együttese topicjába. Nem kívánok arról a nagyképű libáról itt olvasni. Én másért látogatom ezt a topicot, és nem akarok rosszul lenni, mert nagyon irritál a csaj. Köszönöm! Ezzel szerintem nem vagyok egyedül, lehet szeretni, de ne itt élje ki azt.
Nem kötekedésből írom, de egyszerűen zavaró h csak azért rakjátok be ide mert Zayn barátnője
Nem kötekedésből írom, de egyszerűen zavaró h csak azért rakjátok be ide mert Zayn barátnője
1 felhasználónak tetszik:
LDreamP
2013. július 11. 15:02
Idézet (Lambika @ 2013.07.11. 14:37)
Mégegyszer írom, ha valaki Perrie Edwards-ról szeretne írni vagy képeket betenni róla, az ne ide tegye, hanem az ő együttese topicjába. Nem kívánok arról a nagyképű libáról itt olvasni. Én másért látogatom ezt a topicot, és nem akarok rosszul lenni, mert nagyon irritál a csaj. Köszönöm! Ezzel szerintem nem vagyok egyedül, lehet szeretni, de ne itt élje ki azt.
Én attól szoktam rosszul lenni,hogy a directionerek csak azért szeretik a 1D-s barátnőket mert a többség úgy gondolja kutya kötelességed olvadozni a csajaiktól. Ha ezt nem teszed,nátor vagy... olyan vicces Bocs,de én a srácok rajongója vagyok,nem pedig a csajaiké
2013. július 11. 15:12
Idézet (MJudó @ 2013.07.11. 15:02)
Én attól szoktam rosszul lenni,hogy a directionerek csak azért szeretik a 1D-s barátnőket mert a többség úgy gondolja kutya kötelességed olvadozni a csajaiktól. Ha ezt nem teszed,nátor vagy... olyan vicces Bocs,de én a srácok rajongója vagyok,nem pedig a csajaiké
Nekem semmi bajom a barátnőkkel, de nekem a kedvenc sztárpárom még mindig Várkonyi Andi és Bochkor Gábor, nem hiszem, hogy kötelességem lenne, hogy a srácokat, meg a barátnőiket válasszam XD
2013. július 11. 15:18
LambikaCseh Banán |
Idézet (MJudó @ 2013.07.11. 15:02)
Ott a pont. Pont erről van szó, sztem az ő kapcsolatuk csak reklámfogás, hisz a menedzserek így akarnak rajongókat szerezni a lányoknak. Kicsit undorító ez, mert csak érdek az egész. Nekem ez nem jön be. Perrie a legellenszenvesebb lány az együttesből, de egyikük se olyan szimpi.
2013. július 11. 17:10
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Idézet (Lambika @ 2013.07.11. 15:18)
Ott a pont. Pont erről van szó, sztem az ő kapcsolatuk csak reklámfogás, hisz a menedzserek így akarnak rajongókat szerezni a lányoknak. Kicsit undorító ez, mert csak érdek az egész. Nekem ez nem jön be. Perrie a legellenszenvesebb lány az együttesből, de egyikük se olyan szimpi.
Oké, írtad, hogy 'sztem', de akkor se írd le a dolgot úgy, mint tényt, hogy a kapcsolatuk reklámfogás. Megértettük, hogy nem szereted, aki idáig róla (Perrie) posztolt, akkor most már nem fog, de akkor utálkozást sem kérünk a lányok felé, mert vannak itt, akik azért még szeretik őket.
Ha nem akarsz róla képeket/szöveget/bármit, te se kezdj a szidásukba bele, és akkor gondolom, ez úgy lesz fair mindenkinek.
(békés válasz, még ha nem is tűnik annak)
7 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.,
Amcs28,
Elody,
Blackheart.com,
FruzShina.,
pink_bunny,
Ayame.01
2013. július 11. 17:17
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Idézet (Hayley.5 @ 2013.07.08. 21:59)
Még a kedvencem, mikor a körülbelül öt hónappal ezelőtti nagy fanok imádták, tehetségesnek tartották Őket, most meg egész egyszerűen 'le egydézik' Őket, azt mondják rájuk, hogy nincs hangjuk, és még további nem éppen kellemes jelzővel illetik a a fiúkat. Wtf.
Ilyenkor arra gondolok, hogy kezdik szégyellni a dolgot, és azért, hogy bevágódhassanak azoknál, akiknél eddig nem tudtak, utálni kezdik, akiket ők utálnak, és szeretni, isteníteni azokat, akiket ők szeretnek. Ez világ szánalmas
Idézet (lathka @ 2013.07.08. 22:06)
Szerintem simán lehet, hogy egyik nap még dúl a "szerelem", másnap már nem érzed...
Igen, ám, de:
Idézet (Hayley.5 @ 2013.07.08. 22:09)
Igen, velem is volt ilyen pár sztárral. De hát azért valakit annyira csak nem... hogy is mondjam, 'ununk meg', hogy már rögtön rühellni is kezdjünk, le 'b-zzük' Őket.
Ez az.
Sokan lehet, időhiány miatt nem járnak fel, de még szeretik azért a fiúkat. Ezt elfogadom, én sem tudok minden nap feljönni. De az, hogy 'ellenük fordulnak', az már gáz. Az, hogy valaki régebben utálta, de most szereti őket, az meg megint más, mert ilyen előfordul. De az ellenkezője nekem bűzlik
8 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.,
Amcs28,
Elody,
Hayley.5,
zsurika9899,
Blackheart.com,
FruzShina.,
pink_bunny
2013. július 11. 17:30
LambikaCseh Banán |
Idézet (Kelsey @ 2013.07.11. 17:10)
Oké, írtad, hogy 'sztem', de akkor se írd le a dolgot úgy, mint tényt, hogy a kapcsolatuk reklámfogás. Megértettük, hogy nem szereted, aki idáig róla (Perrie) posztolt, akkor most már nem fog, de akkor utálkozást sem kérünk a lányok felé, mert vannak itt, akik azért még szeretik őket.
Ha nem akarsz róla képeket/szöveget/bármit, te se kezdj a szidásukba bele, és akkor gondolom, ez úgy lesz fair mindenkinek.
Megegyeztünk, én nem fikázom őket, és ha valaki posztolni akar róla, az a megfelelő topicban tesz majd. Téma lezárva
Kelsey
2013. július 11. 17:33
LambikaCseh Banán |
Idézet (Kelsey @ 2013.07.11. 17:17)
Ilyenkor arra gondolok, hogy kezdik szégyellni a dolgot, és azért, hogy bevágódhassanak azoknál, akiknél eddig nem tudtak, utálni kezdik, akiket ők utálnak, és szeretni, isteníteni azokat, akiket ők szeretnek. Ez világ szánalmas
Igen, ám, de:
Ez az.
Sokan lehet, időhiány miatt nem járnak fel, de még szeretik azért a fiúkat. Ezt elfogadom, én sem tudok minden nap feljönni. De az, hogy 'ellenük fordulnak', az már gáz. Az, hogy valaki régebben utálta, de most szereti őket, az meg megint más, mert ilyen előfordul. De az ellenkezője nekem bűzlik
Igen, ám, de:
Ez az.
Végül is az se elképzelhetetlen h valaki megutál valakit, mert mondjuk csalódott benne. És nekem kétszer is volt már ilyen, pedig senki se befolyásolt, sőt engem nem is lehet befolyásolni. Egyszerűen csalódtam bennük ennyi. Az egyik felől már elszállt a gyűlöletem, de akiért tavaly oda voltam most teljes szívemből gyűlölöm, mert megtudtam h milyen. Tehát ha valaki nem tudja megindokolni h miért utálta meg, na az már furcsa.
2013. július 11. 21:16
Harold is bevadult,de rendesen.
19 felhasználónak tetszik:
Amcs28,
one direction zoé,
Maite12,
Elody,
Nórii. SelFan.,
kesty,
Small Selena .,
Hayley.5,
zsurika9899,
melody1Dfan,
laura96,
FruzShina.,
Kelsey,
pezz,
Zsófi765,
Destiny015,
pink_bunny,
Ayame.01,
Kyra1999
2013. július 11. 22:58
Kelsey |
Idézet (Lambika @ 2013.07.11. 17:33)
Végül is az se elképzelhetetlen h valaki megutál valakit, mert mondjuk csalódott benne. És nekem kétszer is volt már ilyen, pedig senki se befolyásolt, sőt engem nem is lehet befolyásolni. Egyszerűen csalódtam bennük ennyi. Az egyik felől már elszállt a gyűlöletem, de akiért tavaly oda voltam most teljes szívemből gyűlölöm, mert megtudtam h milyen. Tehát ha valaki nem tudja megindokolni h miért utálta meg, na az már furcsa.
Nem is tudom. Én inkább az a megunós fajta vagyok... Mondjuk mintha igen, velem is lett volna úgy, hogy valakit kedveltem, aztán utána tényleg nem bírtam elviselni... De #1 kedvenc azért sosem fordult ilyen pozícióba. És főleg nem olyanba, hogy utána azon fáradozzak, hogy még szidjam is, meg elhordjam mindennek, mert sokan ezt csinálják. Például vicces egy-két embörke itt Starity-n, akik állandóan azzal foglalkoznak, akiket nem szeretnek, és egyszerűen nem lehet őket kierőszakolni sem a cikkekből, amikben csak kártékonykodnak, és fikázzák azt a bizonyos sztárt. Pathetiic Én akit nem kedvelek, nem vagyok rá hajlandó időt fordítani sem. Mint a való életben. Ott sem keresem azok társaságát, akiket utálok. A haterek ugyanolyan megszállottak (pl. 1D-s cikkekben, főleg a visszatérők), mint a fanok, és az a vicces, hogy nem is tudnak róla. Úgyhogy én már titkos rajongóknak tekintem őket... Na mindegy, azt hiszem eltértem a témától.
7 felhasználónak tetszik:
Amcs28,
Lambika,
Nórii. SelFan.,
Hayley.5,
zsurika9899,
Blackheart.com,
pink_bunny
2013. július 12. 09:59
LambikaCseh Banán |
Idézet (Kelsey @ 2013.07.11. 22:58)
Nem is tudom. Én inkább az a megunós fajta vagyok... Mondjuk mintha igen, velem is lett volna úgy, hogy valakit kedveltem, aztán utána tényleg nem bírtam elviselni... De #1 kedvenc azért sosem fordult ilyen pozícióba. És főleg nem olyanba, hogy utána azon fáradozzak, hogy még szidjam is, meg elhordjam mindennek, mert sokan ezt csinálják. Például vicces egy-két embörke itt Starity-n, akik állandóan azzal foglalkoznak, akiket nem szeretnek, és egyszerűen nem lehet őket kierőszakolni sem a cikkekből, amikben csak kártékonykodnak, és fikázzák azt a bizonyos sztárt. Pathetiic Én akit nem kedvelek, nem vagyok rá hajlandó időt fordítani sem. Mint a való életben. Ott sem keresem azok társaságát, akiket utálok. A haterek ugyanolyan megszállottak (pl. 1D-s cikkekben, főleg a visszatérők), mint a fanok, és az a vicces, hogy nem is tudnak róla. Úgyhogy én már titkos rajongóknak tekintem őket... Na mindegy, azt hiszem eltértem a témától.
Igazad van, én sem foglalkozom azokkal akiket utálok. Csak egy kívétel van, akit tavaly szerettem, annyira csalódtam benne h nem tudtam magam túltenni és egyszerűen idegesít amit csinál, mégis megnézem a twitterét meg mindent. Ha meg látok egy új képet róla, az annyira felidegesít. Nem tudom miért van ez, ilyen még nem nagyon volt. Remélem hamarosan vége
Kelsey
2013. július 12. 10:41
Én mondjuk nem tudok sztárt utálni. Vannak akiket nem kedvelek, nem tartok nagyra,de nem váltanak ki belőlem utálatot. Nem foglalkozom velük és kész. Nem értem miért kell árgus szemekkel lesni mikor lesz egy cikk arról akit nem szeretek és ott elhordhassam mindennek. Gyerekes egy viselkedés
2013. július 12. 11:51
nem én írtam, de nekem tetszik.
Este van, este van: ki-ki nyugalomba!
Csak Niall kajál már megint titokban,
Zúg az egész szoba,Zayn megint horkol
Harry hozzá vágja a párnát, hátha akkor kussol.
Mintha lába kelne valamennyi eszköznek,
Hadjárat indul a One Direction ellen,
Csapong a sok kanál kint a konyhában,
Rikoltozik Liam bent a szobában.
Este van, este van: ki-ki nyugalomba!
Csak Niall kajál már megint titokban,
Zúg az egész szoba,Zayn megint horkol
Harry hozzá vágja a párnát, hátha akkor kussol.
Mintha lába kelne valamennyi eszköznek,
Hadjárat indul a One Direction ellen,
Csapong a sok kanál kint a konyhában,
Rikoltozik Liam bent a szobában.
11 felhasználónak tetszik:
Elody,
Nórii. SelFan.,
Amcs28,
greenapple,
kesty,
Lambika,
bitchina,
zsurika9899,
vanda15,
Zsófi765,
Ayame.01
2013. július 12. 15:39
LambikaCseh Banán |
Kész az első rész a blogomon. Itt eléritek:
Az ír manó
A történet címe: Az ír manó.
A történet bevezetője:
A történet Írországban kezdődik, itt él Bobby Horan a fiával, Niall Horannal. Viszonylag boldog életet élnek kettesben. Bobby egy gazdag üzletember, azonban egyszer hosszú időre Amerikába kell utaznia. Apa és fia útjai elválnak egymástól. Mivel nem viheti magával a fiát, ezért elküldi az anyjához, Maurához, aki egy angol férfihez ment hozzá a válás után, ezért Londonba költözött hozzá. Niall ezért Londonban kezd el iskolába járni, még két éve van az érettségiig. Ott azonban nehézségei akadnak, de még a mostohaapjával, Daviddal és annak lányával, Emmával. 2011 szeptemberében kezdődik a történet.
Mindenkinek jó olvasást kívánok!
Véleményt kérek, aki elolvasta. Aki nem, az a bevezetőről írjon véleményt. Köszi
Az ír manó
A történet címe: Az ír manó.
A történet bevezetője:
A történet Írországban kezdődik, itt él Bobby Horan a fiával, Niall Horannal. Viszonylag boldog életet élnek kettesben. Bobby egy gazdag üzletember, azonban egyszer hosszú időre Amerikába kell utaznia. Apa és fia útjai elválnak egymástól. Mivel nem viheti magával a fiát, ezért elküldi az anyjához, Maurához, aki egy angol férfihez ment hozzá a válás után, ezért Londonba költözött hozzá. Niall ezért Londonban kezd el iskolába járni, még két éve van az érettségiig. Ott azonban nehézségei akadnak, de még a mostohaapjával, Daviddal és annak lányával, Emmával. 2011 szeptemberében kezdődik a történet.
Mindenkinek jó olvasást kívánok!
Véleményt kérek, aki elolvasta. Aki nem, az a bevezetőről írjon véleményt. Köszi
2013. július 12. 15:40
Kis bolond.
14 felhasználónak tetszik:
Small Selena .,
Hayley.5,
zsurika9899,
laura96,
Amcs28,
Maite12,
kesty,
one direction zoé,
Nórii. SelFan.,
pezz,
Zsófi765,
Destiny015,
pink_bunny,
Ayame.01
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.