hát akkor...
One Direction
2013. augusztus 10. 14:40
Hányinger ami a Niall-ös cikk alatt megy. Megtanultam leszarni mások véleményét,de ezt már én is nehezen tudom lenyelni. Mit ártottak a srácok a hatereknek?
Mert milliomosok? Jó helyen van így is az a pénz,mivel nem kapzsik a srácaink...Ha ő nekik (haterek) égetné ennyi pénz a markukat ne mondják azt,hogy nem ellennének vele és az utolsó centig elosztogatnák...álszentség
Miért mindenki azt hiszi,hogy az összes rajongóik a külsőre utaznak? Nem kellene mindig magunkból kiindulni drága haterek Sosem azért szerettem egy előadót csak mert cukimuki a pofija...meg amúgyis nekem Marilyn Manson az isten
Tehetségtelen félnótások? Ugyannmár, vannak itt hangok,nem is akármilyenek Igaz, hogy nem egy Freddie Mercury hanterjedelemmel áldotta meg őket az Isten, de igenis van hangjuk.
Egyáltalán nem beképzeltek, nem lenézőek, hanem kedves és önzetlen emberkék,de a haterek nyilván jobban ismerik őket Hisz őket nem lepte el a rózsaszín köd..
Most kajak felhúztam már magamat.
Nem kell,hogy mindenki odalegyen értük, de láttatlanban utálkozni nagyon gáz.
"Before you judge me, try hard to love me"- MJ
Mert milliomosok? Jó helyen van így is az a pénz,mivel nem kapzsik a srácaink...Ha ő nekik (haterek) égetné ennyi pénz a markukat ne mondják azt,hogy nem ellennének vele és az utolsó centig elosztogatnák...álszentség
Miért mindenki azt hiszi,hogy az összes rajongóik a külsőre utaznak? Nem kellene mindig magunkból kiindulni drága haterek Sosem azért szerettem egy előadót csak mert cukimuki a pofija...meg amúgyis nekem Marilyn Manson az isten
Tehetségtelen félnótások? Ugyannmár, vannak itt hangok,nem is akármilyenek Igaz, hogy nem egy Freddie Mercury hanterjedelemmel áldotta meg őket az Isten, de igenis van hangjuk.
Egyáltalán nem beképzeltek, nem lenézőek, hanem kedves és önzetlen emberkék,de a haterek nyilván jobban ismerik őket Hisz őket nem lepte el a rózsaszín köd..
12 felhasználónak tetszik:
Hayley.5,
TheDanush,
Amcs28,
vikesz22,
Kyra1999,
Queenie,
Kelsey,
Destiny015,
rencsi95,
Blackheart.com,
Ayame.01,
zsurika9899
2013. augusztus 10. 14:45
Idézet (MJudó @ 2013.08.10. 14:40)
Hányinger ami a Niall-ös cikk alatt megy. Megtanultam leszarni mások véleményét,de ezt már én is nehezen tudom lenyelni. Mit ártottak a srácok a hatereknek?
De egyébként ezt bírom, mi rajongunk a fiúkért, mi szeretjük Őket, de sok hater nyíltan állítja, nem, az nem úgy van, különben is mit jár a szánk, nem is ismerjük őket. Lol akkor te honnan tudod, hogy pár év múlva beképzeltek lesznek, sőt, már most is borzasztóan elviselhetetlenek? Különben meg, az 1D az utolsók között lenne a Földön, akikből kinézném, hogy nagyképűek legyenek.
7 felhasználónak tetszik:
bowtie,
TheDanush,
Amcs28,
Kelsey,
Destiny015,
Blackheart.com,
zsurika9899
2013. augusztus 10. 14:57
Tényleg nincs hangja
12 felhasználónak tetszik:
Hayley.5,
TheDanush,
Amcs28,
vikesz22,
Kelsey,
Brelly,
Destiny015,
Ayame.01,
laura96,
one direction zoé,
zsurika9899,
kesty
2013. augusztus 10. 16:29
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Idézet (Hayley.5 @ 2013.08.10. 14:23)
hát akk
Olyan a csaj haja, mint az enyém xdd
Amugymeg régebben imádtam negatív hsz-eket olvasni, mert akkor még vicces volt és röhögtem az újabb és újabb baromságokon, de ahogy mondtátok mindig mindenhova ugyanazt írják és ez már olyan szánalmas és uncsi xd ><
2013. augusztus 10. 16:56
melody1Dfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 175978 offline |
Vajon...?
2013. augusztus 10. 17:01
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Idézet (melody1Dfan @ 2013.08.10. 16:56)
Vajon...?
Hát, ezek szerintem tényleg ők, mert Harry és Zayn hangját felismertem. Baszott jó szám!
2 felhasználónak tetszik:
melody1Dfan,
Amcs28
2013. augusztus 10. 17:03
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 175978 offline |
Idézet (TheDanush @ 2013.08.10. 17:01)
Hát, ezek szerintem tényleg ők, mert Harry és Zayn hangját felismertem. Baszott jó szám!
Igen, az ő hangjuk nekem is feltűnt. Annyira jó. Alig várom már, hogy ennek a számnak, na meg persze a többinek is megjelenjen az eredetije. Wii nagyon várom a kövi albumooot
1 felhasználónak tetszik:
TheDanush
2013. augusztus 10. 17:05
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Idézet (melody1Dfan @ 2013.08.10. 17:03)
Igen, az ő hangjuk nekem is feltűnt. Annyira jó. Alig várom már, hogy ennek a számnak, na meg persze a többinek is megjelenjen az eredetije. Wii nagyon várom a kövi albumooot
Ne, is mond, már most rá vagyok izgulva! Ha már ez, ennyire fülbemászó dal lett, hát akkor a többi milyen lehet?
melody1Dfan,
Amcs28
2013. augusztus 10. 17:14
Ti mit gondoltok arról, hogy egy csomó 1Ds oldal kiírja, hogy kiszivárgott a fiúknak egy új dala, majd aztán azt is írják, hogy "de én nem fogom meghallgatni, mert ezzel megbántanám a srácokat" vagy "türelmesen várok az album megjelenéséig, nem leszek önző a srácokkal" illetve "aki meghallgatja, az nem igazi Directiner, én igazi vagyok, mert nem hallgatom meg."
Engem az ilyen annyira fel tud idegesíteni... Attól még, hogy meghallgatom, miért ne lennék igazi Directioner?
Engem az ilyen annyira fel tud idegesíteni... Attól még, hogy meghallgatom, miért ne lennék igazi Directioner?
2013. augusztus 10. 17:16
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline |
Héjj, csajszik! Ha nem gáz bekapcsolódok én is ide. A srácok zenéjét már elég régóta kedvelem, de utánuk csak az utóbbi időben kezdtem el kutakodni. Kedvencem nincs különösebben mert mindegyiküket szeretem, de Nialler meg Zaynie kicsit kiemelkedik
8 felhasználónak tetszik:
Kyra1999,
melody1Dfan,
TheDanush,
Amcs28,
Destiny015,
Hayley.5,
bowtie,
zsurika9899
2013. augusztus 10. 17:25
Idézet (Zsófi765 @ 2013.08.10. 17:16)
Héjj, csajszik! Ha nem gáz bekapcsolódok én is ide. A srácok zenéjét már elég régóta kedvelem, de utánuk csak az utóbbi időben kezdtem el kutakodni. Kedvencem nincs különösebben mert mindegyiküket szeretem, de Nialler meg Zaynie kicsit kiemelkedik
Üüüdv! ^^
Szerintem mindannyiunk nevében beszélek, ha azt mondom, tárt karokkal fogadunk minden Directionert.
8 felhasználónak tetszik:
Kyra1999,
Zsófi765,
Amcs28,
Kelsey,
Destiny015,
rencsi95,
Blackheart.com,
zsurika9899
2013. augusztus 10. 17:30
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline |
Idézet (melody1Dfan @ 2013.08.10. 17:25)
Üüüdv! ^^
Szerintem mindannyiunk nevében beszélek, ha azt mondom, tárt karokkal fogadunk minden Directionert.
Akkor jólvan, örülök!
Ez annyira aranyos
1 felhasználónak tetszik:
Amcs28
2013. augusztus 10. 17:34
Idézet (melody1Dfan @ 2013.08.10. 17:14)
Ti mit gondoltok arról, hogy egy csomó 1Ds oldal kiírja, hogy kiszivárgott a fiúknak egy új dala, majd aztán azt is írják, hogy "de én nem fogom meghallgatni, mert ezzel megbántanám a srácokat" vagy "türelmesen várok az album megjelenéséig, nem leszek önző a srácokkal" illetve "aki meghallgatja, az nem igazi Directiner, én igazi vagyok, mert nem hallgatom meg."
Én ezt már kifejtettem fentebb, de leírom megint szívesen Szóval gondolom, ha egy dal kiszivárog, akkor annak az adott előadó (most ne csak a srácokról beszéljünk) nem nagyon örül... Nem szeretek ilyesmiket meghallgatni úgy, hogy tudom, ez az előadó kárára van, hogy kiszivárog egy dal, értitek (ú, de értelmes vagyok. XD). Egyébként az tényleg hülyeség, hogy ettől valaki nem igazi directioner, ez rohadtul nem ettől függ szerintem, de én sosem szoktam kiszivárgott dalokat meghallgatni, inkább várok, míg ténylegesen meg nem jelenik.
Amcs28,
Blackheart.com
2013. augusztus 10. 18:02
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Énse szoktam, csak egy itteni barátném átküldött egy linket nekem meg kapásból elindítja mindig az android rendszer a vidiket, szóval ha már elindult a szám, meghallgattam xd ><
Am.
Am.
10 felhasználónak tetszik:
vikesz22,
Amcs28,
Kelsey,
Destiny015,
bowtie,
Ayame.01,
Hayley.5,
laura96,
one direction zoé,
zsurika9899
2013. augusztus 10. 18:18
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Vessetek meg, de én soha nem tudom kivárni, főleg, ha kiszivárog a megjelenés előtt. Nem szégyellem, meghallgatom, ha én ettől nem leszek igazi rajongó, akkor legyen - bár nem hiszem, hogy ettől nem számítanék rajongónak.
El is készítettem hozzá a magyar felíratott! Enjoy!
El is készítettem hozzá a magyar felíratott! Enjoy!
10 felhasználónak tetszik:
Kyra1999,
Amcs28,
Kelsey,
Zsófi765,
Destiny015,
Blackheart.com,
Ayame.01,
laura96,
one direction zoé,
zsurika9899
2013. augusztus 10. 18:31
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline |
egyemmeg:-))
13 felhasználónak tetszik:
Kyra1999,
Amcs28,
TheDanush,
Zsófi765,
Kelsey,
vanda15,
Destiny015,
Hayley.5,
bowtie,
Ayame.01,
laura96,
one direction zoé,
zsurika9899
2013. augusztus 10. 18:42
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Ez vajon igazi?
one direction zoé,
Amcs28
2013. augusztus 10. 19:56
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Idézet (Hayley.5 @ 2013.08.07. 22:47)
amúgy nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én személy szerint már a falat kaparom attól, ha valaki úgy írja a le a srácok nevét, ahogy kimondja. De mondjuk bármelyik sztárról is legyen szó. Pl.: Selena > Szalonna, meg ilyenek. Oké először tényleg vicces, de az én szemembe speciel már gáz
Én úgy vagyok vele ahogy te, leszámítva azt, hogy nekem először sem vicces Nem szeretem, sőt, rühellem, amikor vándájreksönöznek, vagy nem is tudom mi, mert igyekszem túltenni magam a dolgon... Meg szeleníta, meg a sztéjsztrong-ot is utálom. Meg jusztinka.
Régebben már ki is fejtettem a véleményem a dologban, de inkább nem erőlködöm. Lehet valaki, aki nem tud írni, vagy próbál minél inkább úgy kitűnni, mint aki nem tud írni, élvezi azt, hogy igénytelenkedik az interneten az igazából fonetikusnak sem nevezhető írásmódjával, és azt hiszi f@sza dolog amit csinál, miközben leírja, hogy szeleníta, de utána egy másik hozzászólásban ugat a kis zöldfülű/új tagnak, hogy tanuljon meg írni, addig ne használja a fórumot. Te meg tanulj meg tisztelettel lenni mások iránt, k.cs.g, vagy húzd a beled az oldalról!
Ennyi, visszafogom magam mostmár!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.