Starity

One Direction

970 oldal 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 11. 19:08 #6961
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
És most ismét kezdődik a köpködés.. Egy újabb 1D cikk annyi nátort vonz, hogy az hihetetlen.omg.gif
3 felhasználónak tetszik: WaKa, bowtie, Amcs28
2013. augusztus 11. 19:28 #6962
- törölt felhasználó -    
Én azt bírom, hogy bármit csinálnak: dalt adnak ki, esetleg albumot, vagy éppen sminkcuccot mindenbe ugyanaz a utálkozó szöveg van... Persze másként írják le, de a lényege ugyanaz. Ha valaki nem szereti őket nem azt jelenti, hogy minden egyes cikkhez hozzá kell szólni. Egyszer is megértettük, hogy utálják itt néhányan a srácokat, nem kell még ezt "népszerűsíteni" minden cikk alatt. Most komolyan, nem unják még? Ám meg ha nem szeretik őket minek olvassák el és/vagy írnak hozzászólást. Addig jó még valaki kultúráltan letudja írni a véleményét, de az már tényleg szánalmas, ha csak ócsárolják szegény srácokat... Kezdem azt érezni, hogy minden egyes 1D cikk megjelenése a törzshelye az anti fanoknak. Mondjuk én néha már csak nevetek néhány szánalmas kommenten rohog.gif Igazán adhatnának legalább 1 esélyt a fiúknak, mert nem hiszem, hogy bárkit/bárkiket valamivel is megbántottak volna!
9 felhasználónak tetszik: vikesz22, bitchina, WaKa, Hayley.5, bowtie, LDreamP, Ayame.01, Kelsey, Amcs28
2013. augusztus 11. 19:31 #6963
WaKa
WaKa
visszatérő vendég
Hozzászólás: 147
Csatolások: 0
Azonosító: 184939
Idézet (Törpylladoll @ 2013.08.11. 19:28)
Én azt bírom, hogy bármit csinálnak: dalt adnak ki, esetleg albumot, vagy éppen sminkcuccot mindenbe ugyanaz a utálkozó szöveg van... Persze másként írják le, de a lényege ugyanaz. Ha valaki nem szereti őket nem azt jelenti, hogy minden egyes cikkhez hozzá kell szólni. Egyszer is megértettük, hogy utálják itt néhányan a srácokat, nem kell még ezt "népszerűsíteni" minden cikk alatt. Most komolyan, nem unják még? Ám meg ha nem szeretik őket minek olvassák el és/vagy írnak hozzászólást. Addig jó még valaki kultúráltan letudja írni a véleményét, de az már tényleg szánalmas, ha csak ócsárolják szegény srácokat... Kezdem azt érezni, hogy minden egyes 1D cikk megjelenése a törzshelye az anti fanoknak. Mondjuk én néha már csak nevetek néhány szánalmas kommenten rohog.gif Igazán adhatnának legalább 1 esélyt a fiúknak, mert nem hiszem, hogy bárkit/bárkiket valamivel is megbántottak volna!

Egyetértek! meghajolo.gif
Én sem bírom megérteni őket... Kikerül egy cikk, és rögtön: "Ez egy sz@r, hányadék zene, nyavajgás, ugyan az a szövege, mint a többinek, csak a buta kis tinicsajok hallgatják, ez nem zene", blablablaa.
Mennyiszer olvastuk már ugyan ezt. :') Nagyon nevetségesen viselkednek. Egyszerűen mindent kritizálnak. MINDENT. Inkább kereshetnének olyan előadókat, akikért odavannak, és azt hallgathatnák/nézhetnék, ahelyett, hogy azt kritizálják, ami nem tetszik nekik.
Azt megértem, hogyha hozzászólnának egy olyasmi cikkhez, hogy: "Harry gyújtogatott". Mert az tényleg elég felháborító lenne, és megérdemelné a leszólást.
De istenem, ezek a személyek egy dalt, dalszöveget, albumcímet, klipet, vagy egy képet szólnak le, amiben nincs semmi felháborító, csak számukra nem elég "értelmes" és nem elég igényes, szóval muszáj leszólniuk. Nagyon próbálnak értelmesnek és hozzáértőnek tűnni, de úgyis csak annyit tudunk meg róluk, hogy szörnyen buták és unalmas az életük.

Mindegy is... Utálom magam felhúzni ezen. biggrin.gif
http://data.whicdn.com/images/71983617/large.jpg
Bitch please, im fabulous.
9 felhasználónak tetszik: vikesz22, Hayley.5, bowtie, LDreamP, laura96, Ayame.01, Kelsey, one direction zoé, Amcs28
2013. augusztus 11. 19:42 #6964
- törölt felhasználó -    
Előre szólok, h nem szeretem a fiúkat, nem vagyok a rajongójuk, de nem is utálom őket, csak szeretném elmondani az álláspontomat, mert ide kattintottam, és láttam TheDanush hozzászólását, aztán belenéztem a szóban forgó cikk hozzászólásaira.
Sokan azért nem szeretik a fiúkat, mert a zenéjük semmitmondó, mivel tucatzenét csinálnak. A dalaik semmiről nem szólnak, ugyanaz a dallamvilág, és gyakran nagyon idiótán viselkednek, gondolok itt arra, mikor Neill bugyival a fején rohangált. Régen ilyen nem volt. Vagy ha mégis, az adott előadó hamar ment a süllyesztőbe, és ott is maradt. Szóval ezért nem szeretik a fiúkat, legalábbis a többség, tehát féltékenységről szó nincs.

Viszont nektek, rajongóknak is igazatok van. Végtére is, őket - nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel - dróton rángatják, és hagyják magukat, ami tiszta hülyeség! Tényleg nincs rossz hangjuk, járhatnák a saját útjukat ahelyett, h egy olyan menedzserrel dolgoznak együtt, aki az egyik srácot kiemeli, egy másikat meg háttérbe szorít. Ez nem tisztességes, sem a fiúkkal, sem a rajongókkal szemben. Azonban ezt nem látják azok, akik annyira imádják a fiúkat, hogy hisztirohamban törnek ki, sírnak, üvöltenek, azaz elvetemült rajongók.

DE! Ha nem tetszik a negatív komment, nem kell elolvasni, pláne nem reagálni rá. Én is írtam jó pár negatív hozzászólást, amikor már a tudatom tele volt a sok, ugyanarról szóló cikkel, vagy azzal, h egyesek össze-vissza pofáztak minden hülyeséget, mégsem mindig foglalkoztak vele. Sőt, volt, h kaptam már pár szép beszólást, mégsem érdekelt.

A.J. McLean mondta anno, h látták a srácaitokat Londonban, és azt mondta, olyan érzése van, mintha a saját fiatalkori énjeiket látná a színpadon. Erre azt gondoltam, h BSB-másolat, és nem vágtam, miért is mondta ezt, szerintem ez hülyeség. Nem tudom, mi volt az X-faktor célja ezzel az öt sráccal, de h nem haladnak önálló úton, az biztos. Persze van pénzük, sokan imádják őket, de ennyi elég lenne? És a becsületük, önbecsülésük, szabadságuk nem számít?

Számíthattatok volna arra, h előbb-utóbb megjelennek a negatív kommentelők - mindig ez van. Ahogy A.J. is mondta: ne törődjetek semmivel, legyetek önmagatok - hallgassatok rá Ti is, és ne írkáljatok vissza mindig azoknak, akiknek nem tetszik a fiúk stílusa, mert ennek semmi értelme, csak menni fog a vita egyfolytában - ez kinek jó? Elhiszem, h rossz érzés, mikor bántják a kedvencedet, de a szeretetetek legyen erősebb az utálatnál! wink.gif Higgyétek el, elég régóta vagyok már itt ahhoz, hogy tudjam ezt! Nem mondom, h nem kommentálok olyan cikkhez, ami egy általam nem kedvelt sztárról szól, de igyekszem ezt korlátozni.

Azért is írtam nektek, mert tapasztalatom szerint a Directionerekkel lehet beszélni értelmesen is, legalábbis a múltkor erre következtettem. Nem annyira elvakultak, mint pl a Belieberek, vagy a Selenatorok, vagy mik smileeee.gif

És bocsi a hosszú szövegért, de ezt ki kellett írnom.
10 felhasználónak tetszik: TheDanush, bitchina, bowtie, Queenie, LDreamP, Kyra1999, Ayame.01, Dorci000, vani10, Amcs28
2013. augusztus 11. 19:57 #6965
WaKa
WaKa
visszatérő vendég
Idézet (Chelsy @ 2013.08.11. 19:42)

Sokan azért nem szeretik a fiúkat, mert a zenéjük semmitmondó, mivel tucatzenét csinálnak. A dalaik semmiről nem szólnak, ugyanaz a dallamvilág, és gyakran nagyon idiótán viselkednek, gondolok itt arra, mikor Neill bugyival a fején rohangált. Régen ilyen nem volt. Vagy ha mégis, az adott előadó hamar ment a süllyesztőbe, és ott is maradt. Szóval ezért nem szeretik a fiúkat, legalábbis a többség, tehát féltékenységről szó nincs. 

Ezt én abszolút megértem... Sőt, én sosem tartoztam azok közé, akik annak ellenére, hogy egyértelműen nem igaz, próbálták elhitetni az emberekkel, hogy a One Direction-nek nagyon-nagyon igényes dalai vannak, sokatmondó, fantasztikus dalszövegekkel.
Valóban kivétel nélkül minden számuk a szerelemről szól, annak is minden esetében a srácok odavannak a képzeletbeli lányért. De ezt szerintem minden rajongó észrevette. Csak nem zavar minket. Miért is zavarna?
És az sem zavar, ha valakinek nem tetszik! NAGYON sok jó barátom nem szereti őket. Megértem. smileeee.gif
De amit a fiúk kapnak, az már sok...
Fiatalok, szórakoznak. Nem tudom, kinek milyen az élete, de mi ugyanúgy viselkedünk a barátnőimmel/haverjaimmal, mint a fiúk, sőt, még kicsit durvábban is. Hiszen az élet azért van, hogy jól érezzük magunkat. Ha ez nekik abban teljesül ki, hogy bugyit húznak a fejükre, hát tegyék. biggrin.gif Addig szerintem nincs gond, amíg másokat nem bántanak/sértenek meg a viselkedésükkel.
És elég idegesítő, hogy azért utálják őket, és ocsmároják folyamatosan, mert úgy viselkednek, ahogy jól esik nekik.
Az meg, hogy kinek milyen zene tetszik, az stílus kérdése... Sosem tudom megérteni, hogy ezt hogyan lehet kritizálni.

Szóval megint leírom: Nincs bajom azokkal, akik nem szeretik őket.
De egy cikknél muszáj elolvasni a kommenteket, mert úgy tudom megnézni, hogy valaki leírta-e már azt, amit akarok írni (pl. valamilyen érdekesség, vagy valami, ami kimradt a cikkből), vagy csak kíváncsi vagyok, hogy directioner társaim mit gondolnak róla... Eléggé idegesítő, hogy lassan ide kell majd járnunk kifejeteni a véleményünket egy cikkről, mert magánál a cikknél a fele oda nem is kapcsolódó, elvakult kritizálás.
Egyébként rendes tőled a próbálkozás.
4 felhasználónak tetszik: vikesz22, LDreamP, rencsi95, Amcs28
2013. augusztus 11. 20:03 #6966
- törölt felhasználó -    
Chelsy, először is, köszi, hogy ezt leírtad, és fordítottál rá időt. Tényleg. smileeee.gif
Részben egyet értek, hogy "szeretetetek legyen erősebb az utálatnál", mert ez így van, az is. De nem is tudom... Mindenki máshogy éli meg. Én speciel olyan vagyok, mint Harry, elolvasom a negatív kommenteket - akarva-akaratlanul -, ez van, sajnos így vagyok beprogramozva pardon.gif (bár próbálom magamat türtőztetni, s az utóbbi időben nagyjából megy is). De nem ez a lényeg. Elfogadom, ha nem mindenki szereti a srácokat, elvégre, na, senki sem szeretheti ugyanazt, és kell is a negatív kritika. Egyedül azzal nem vagyok kibékülve, hogy a sok ember mondja a magáét, miszerint "mindenki egyéniség, mindenki mást szeret stb.", és így tovább. Mégsem bírják ki, hogy ne írják oda a 1237383. szöveget, hogy a fiúk olyanok, amolyanok, tucatok, nyikhajok, a rajongóik és ilyen hülyék, meg olyan ostobák. Oké én elismerem -szerintem nem csak én- hogy a Directioner-ek több, mint a fele idiótán viselkedik, de ha most a nagy egyéniségről beszélünk, miért nem tudják elfogadni, hogy mi azt szeretjük, amit, jelen esetben az öt srácot? Stílus kérdés. Én imádom azt a zenét, amit a fiúk gyártanak, ha most az mások szerint semmitmondó, akkor én biztos semmitmondó zenét hallgatok, na paff.
És jó volt végre egy olyan ember szemszögéből látni a dolgokat, aki nem szereti a srácokat. smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: WaKa, vikesz22, Kyra1999, Amcs28
2013. augusztus 11. 20:11 #6967
WaKa
WaKa
visszatérő vendég
Mindegy, szerintem hagyjuk az erőlködést, inkább nevessünk! ...Mert bőven van min. tongue.gif
http://24.media.tumblr.com/977f5c14df311ed74af4f980ebfbbfe1/tumblr_mrdoxakqlH1s9fwo2o1_500.jpg
14 felhasználónak tetszik: Hayley.5, Zsófi765, Destiny015, TheDanush, bowtie, vikesz22, Queenie, LDreamP, Kyra1999, laura96, Ayame.01, one direction zoé, kesty, Amcs28
2013. augusztus 11. 20:14 #6968
- törölt felhasználó -    
igaz is, térjünk vissza biggrin.gif

http://31.media.tumblr.com/63e76147bd049a9d70af30cc8bea5926/tumblr_mrdp7m1kZw1stl5nto1_500.gif
15 felhasználónak tetszik: Destiny015, Zsófi765, bitchina, WaKa, TheDanush, bowtie, vikesz22, Queenie, LDreamP, Kyra1999, Ayame.01, Kelsey, one direction zoé, kesty, Amcs28
2013. augusztus 11. 20:19 #6969
Zsófi765
Zsófi765
hot blooded

Státusz.
Hozzászólás: 2617
Csatolások: 259
Azonosító: 103946
Istenem, de aranyosak blush.gif

http://31.media.tumblr.com/a4ec2c3d071a646d46991a0171aad59d/tumblr_mrakfhYr711qiolaso3_250.gif http://24.media.tumblr.com/3a617f77a12ed9dc7429f6a566e50107/tumblr_mrakfhYr711qiolaso4_250.gif
16 felhasználónak tetszik: vanda15, Hayley.5, Destiny015, WaKa, TheDanush, bowtie, vikesz22, Queenie, LDreamP, Kyra1999, laura96, Cat23, Ayame.01, Kelsey, one direction zoé, Amcs28
2013. augusztus 11. 21:01 #6970
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Idézet (Chelsy @ 2013.08.11. 19:42)
Előre szólok, h nem szeretem a fiúkat, nem vagyok a rajongójuk, de nem is utálom őket, csak szeretném elmondani az álláspontomat, mert ide kattintottam, és láttam TheDanush hozzászólását, aztán belenéztem a szóban forgó cikk hozzászólásaira.

Viszont nektek, rajongóknak is igazatok van. Végtére is, őket - nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel - dróton rángatják, és hagyják magukat, ami tiszta hülyeség! Tényleg nincs rossz hangjuk, járhatnák a saját útjukat ahelyett, h egy olyan menedzserrel dolgoznak együtt, aki az egyik srácot kiemeli, egy másikat meg háttérbe szorít. Ez nem tisztességes, sem a fiúkkal, sem a rajongókkal szemben. Azonban ezt nem látják azok, akik annyira imádják a fiúkat, hogy hisztirohamban törnek ki, sírnak, üvöltenek, azaz elvetemült rajongók.

DE! Ha nem tetszik a negatív komment, nem kell elolvasni, pláne nem reagálni rá. Én is írtam jó pár negatív hozzászólást, amikor már a tudatom tele volt a sok, ugyanarról szóló cikkel, vagy azzal, h egyesek össze-vissza pofáztak minden hülyeséget, mégsem mindig foglalkoztak vele. Sőt, volt, h kaptam már pár szép beszólást, mégsem érdekelt.

A.J. McLean mondta anno, h látták a srácaitokat Londonban, és azt mondta, olyan érzése van, mintha a saját fiatalkori énjeiket látná a színpadon. Erre azt gondoltam, h BSB-másolat, és nem vágtam, miért is mondta ezt, szerintem ez hülyeség. Nem tudom, mi volt az X-faktor célja ezzel az öt sráccal, de h nem haladnak önálló úton, az biztos. Persze van pénzük, sokan imádják őket, de ennyi elég lenne? És a becsületük, önbecsülésük, szabadságuk nem számít?

Számíthattatok volna arra, h előbb-utóbb megjelennek a negatív kommentelők - mindig ez van. Ahogy A.J. is mondta: ne törődjetek semmivel, legyetek önmagatok - hallgassatok rá Ti is, és ne írkáljatok vissza mindig azoknak, akiknek nem tetszik a fiúk stílusa, mert ennek semmi értelme, csak menni fog a vita egyfolytában - ez kinek jó? Elhiszem, h rossz érzés, mikor bántják a kedvencedet, de a szeretetetek legyen erősebb az utálatnál! wink.gif Higgyétek el, elég régóta vagyok már itt ahhoz, hogy tudjam ezt! Nem mondom, h nem kommentálok olyan cikkhez, ami egy általam nem kedvelt sztárról szól, de igyekszem ezt korlátozni.

Azért is írtam nektek, mert tapasztalatom szerint a Directionerekkel lehet beszélni értelmesen is, legalábbis a múltkor erre következtettem. Nem annyira elvakultak, mint pl a Belieberek, vagy a Selenatorok, vagy mik smileeee.gif

És bocsi a hosszú szövegért, de ezt ki kellett írnom.

Köszönöm, Chelsy, hogy megosztottad velünk a véleményedet! De...
Nem is tudom, lehet, hogy csak az elvakultság beszél belőlem, de szerintem a dalaik szólnak valamiről, én rengeteget köszönhetek a fiúknak, mint például az önbizalmat. Nem tudom, hogy neked mit sugall ez a sor: Nem kell elrejtened magad smink mögé, mert úgy vagy gyönyörű, ahogy vagy - durván fordítva, az egyik számuk. Idiótán viselkednek? Ugyan, még tinédzserek, akik most élik ki a gyermek korukat. Jó, az tényleg elég cinkes, hogy Niall női alsóneműt húzott a fejére, de hát most mi tévők legyünk, kicsit dilis szegény?rohog.gif Ezért nem nagyon értem, hogy ez miatt, miért tűnnének el a süllyesztőbe. A féltékenységet, csak az agyatlan directionerek hozzák föl.

Végre, köszönöm, nagyon szépen köszönöm! Tudod mennyit kellett várni erre a rövid kis mondatra? 3 évet! Igen, sajnos tényleg a menedzsmentjük irányítja őket, de mikor leszerződtek nem tudták, hogy mi lesz a vége, s ha most felrónák azt, csak ők járnának rosszul, mert nem csak a zenei iparból esnének ki, ha nem jó nagy pert is akasztanának a nyakukba. Bármennyire szeretem őket, azzal tisztában vagyok, hogy külön- külön nem tudnának megállni, legalábbis egy kis idő után. Semelyik se egy Mick Jagger, így külön nem lennének annyira hatásosak, mint így együtt. Persze, a csinos kis pofi is kellett, mert az emberek így tudták őket fűzni valamihez. Viszont azt elhiheted, hogy az összes rajongó látja, ahogy Niallt vagy éppen Louist háttérbe szorítják - mert már nem egyszer kapcsolták ki Horan mikrofonját, de szerencsére a fiúkon észre lehetett venni az összetartást, mert Louis odatartotta a mikrofonját, míg az ír manó szólója tartott. Ezzel cáfolták a híreket, miszerint idegenek lennének egymáshoz.

Megértjük, hogy nem kell elolvasni, vagy, ha már megtettük, akkor nem kell vele foglalkozni - erre azt mondom okés, ha max. 10- vagy 20 ember van negatív véleményen, na de ezen az oldalon lévő felhasználók 50% ilyen. Senkinek se esik jól, ha a kedvencét szidják, főleg, ha tömegszámban!

Még egyszer leírnám, hogy köszönjük a véleményedet és a tiszteletedet! Nagyon sokat jelent, hogy megosztottad velünk, hogy te mit gondolsz a dologról és, hogy tanácsokat is osztottál.happy.gif
8 felhasználónak tetszik: bowtie, vikesz22, Queenie, bitchina, LDreamP, Destiny015, rencsi95, Amcs28
2013. augusztus 11. 22:46 #6971
- törölt felhasználó -    
miért van az...
http://31.media.tumblr.com/8f0ded75013dab9205e4061ad6ed61f0/tumblr_moab1dv4UA1rqv2jbo1_250.png

hogy Harry-nek
http://31.media.tumblr.com/868ce2db00b3013484c7be7c71d42145/tumblr_moab1dv4UA1rqv2jbo2_250.png

jobb lába van
http://24.media.tumblr.com/3a31981f04f54e0e825bf763e0a0affb/tumblr_moab1dv4UA1rqv2jbo3_250.png

mint egy csajnak?
http://31.media.tumblr.com/a0d14fae4730a1bfdd6675e3a7e52e7b/tumblr_moab1dv4UA1rqv2jbo4_250.png
15 felhasználónak tetszik: TheDanush, Queenie, Zsófi765, LDreamP, bowtie, Kyra1999, laura96, Blackheart.com, Ayame.01, Destiny015, Kelsey, one direction zoé, zsurika9899, kesty, Amcs28
2013. augusztus 12. 03:40 #6972
- törölt felhasználó -    
Harold pár perce a TCA-n rohog.gif heart.gif
http://kepfeltoltes.hu/130812/tumblr_mre91slzkw1rs50dko1_250_www.kepfeltoltes.hu_.gif
15 felhasználónak tetszik: TheDanush, LDreamP, bowtie, Kyra1999, laura96, Zsófi765, Queenie, Cat23, Ayame.01, Hayley.5, Destiny015, Kelsey, one direction zoé, zsurika9899, Amcs28
2013. augusztus 12. 04:59 #6973
- törölt felhasználó -    
Nos,amire jelölve lettek a srácok azt mind megnyerték! yahoo.gif
choice single by a group: Live While We're Young - One Direction
choice love song: Little Things - One Direction
choice summer tour: One Direction
choice music group: One Direction
choice smile: Harry Styles

http://kepfeltoltes.hu/130812/tumblr_mre9flJLs51qhuf2po1_r1_500_www.kepfeltoltes.hu_.png
22 felhasználónak tetszik: vanda15, TheDanush, WaKa, LDreamP, bowtie, Kyra1999, vikesz22, laura96, Zsófi765, Mrs.Jack Frost, Queenie, Cat23, Blackheart.com, Ayame.01, Zs00, Destiny015, Kelsey, one direction zoé, rencsi95, zsurika9899, kesty, Amcs28
2013. augusztus 12. 05:28 #6974
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Idézet (bitchina @ 2013.08.12. 04:59)
Nos,amire jelölve lettek a srácok azt mind megnyerték!  yahoo.gif 
choice single by a group: Live While We're Young - One Direction 
choice love song: Little Things - One Direction 
choice summer tour:  One Direction 
choice music group: One Direction 
choice smile: Harry Styles

Igazi, szexi vadállatok! Ha most őszinte akarok lenni, tudtam, hogy minden jelölést megnyernek. pardon.gif
5 felhasználónak tetszik: WaKa, LDreamP, Kelsey, zsurika9899, Amcs28
2013. augusztus 12. 06:03 #6975
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

One Direction; Teen Choice Awards heart.gifwub2.gif
- saját készítésű -
http://kepkezelo.com/images/mgxpucn7jgiz8v7urxs2.gif http://kepkezelo.com/images/whfgo8a5rgcawnxhv7ur.gif http://kepkezelo.com/images/c5wruhuy8286xen202ui.gif http://kepkezelo.com/images/40emqfiuc9qtrq1nry89.gif http://kepkezelo.com/images/xmmdh6ttacjx6ffu6auv.gif http://kepkezelo.com/images/zrgz3p0ohdj2akb9ndd0.gif http://kepkezelo.com/images/8ovk38xbdpfwc6g77d.gif http://kepkezelo.com/images/gjl33wy7y14umfrkv0k.gif http://kepkezelo.com/images/sqmu0qunoj6r0azwo6e2.gif http://kepkezelo.com/images/rombks0tjiptssmg7hd4.gif
19 felhasználónak tetszik: vanda15, WaKa, bitchina, LDreamP, bowtie, Kyra1999, laura96, Zsófi765, Mrs.Jack Frost, Queenie, Blackheart.com, Ayame.01, Brelly, Destiny015, one direction zoé, vani10, zsurika9899, kesty, Amcs28
2013. augusztus 12. 06:06 #6976
WaKa
WaKa
visszatérő vendég
Gratula nekik! :')

De most egy csomóan leszólják őket a hangjuk miatt.

Valóban rekedtek voltak. Látszott rajtuk, hogy fáradtak, túlhajszoltak voltak...
De nagyon próbálkoztak.
Remélem az utálkozók nem fognak annyira örülni ennek.
Én "büszke" vagyok rájuk, és még csak jobban szeretem őket ezután. wub.gif
17 felhasználónak tetszik: bitchina, TheDanush, LDreamP, Kyra1999, vikesz22, laura96, Zsófi765, Blackheart.com, Ayame.01, Destiny015, Kelsey, one direction zoé, rencsi95, vani10, zsurika9899, kesty, Amcs28
2013. augusztus 12. 06:20 #6977
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Idézet (WaKa @ 2013.08.12. 06:06)
Gratula nekik! :')
De most egy csomóan leszólják őket a hangjuk miatt.

Valóban rekedtek voltak. Látszott rajtuk, hogy fáradtak, túlhajszoltak voltak... 
De nagyon próbálkoztak. 
Remélem az utálkozók nem fognak annyira örülni ennek.
Én "büszke" vagyok rájuk, és még csak jobban szeretem őket ezután.  wub.gif

Igen, én is észrevettem, hogy a hangjukkal van valami, főleg, mikor Zayn elkezdte a szólóját és Liamnél is nagyon lehetett hallani. De, azért a szólójuk közepe felé érkezve próbálták javítani a hibát, és Harry természetesen apait- anyait beleadott, hogy minden hang a helyén legyen - ez perfektül is sikerült neki. Mondjuk még egy kis rekedtség után se értem meg, hogy minek kell playbackelni.. sad.gif
6 felhasználónak tetszik: bitchina, LDreamP, Zsófi765, Ayame.01, Brelly, Amcs28
2013. augusztus 12. 06:33 #6978
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Mire bukkantam! w00t.gif
http://i.perezhilton.com/wp-content/uploads/2013/08/teen-choice-awards-2013-miley-cyrus-harry-styles__oPt.jpg
10 felhasználónak tetszik: LDreamP, laura96, Queenie, Ayame.01, Hayley.5, Destiny015, Kelsey, one direction zoé, zsurika9899, Amcs28
2013. augusztus 12. 08:10 #6979
- törölt felhasználó -    
Egyáltalán nem csodálom, hogy a BSE előadása nem remekelt. A Modest beláthatná, hogy túlhajtja a srácokat és ez az elaődás rovására megy. Szegény Liamet biztosan bántotta, hogy nem jöttek ki a fránya hangok. Kajak sajnálom sad.gif
11 felhasználónak tetszik: LDreamP, bowtie, laura96, TheDanush, Ayame.01, Hayley.5, Destiny015, Kelsey, rencsi95, zsurika9899, Amcs28
2013. augusztus 12. 11:10 #6980
vikesz22
vikesz22
visszatérő vendég

Státuszweheartit.com/viccuh :)
Hozzászólás: 456
Azonosító: 129253
Biztos idegesíti őket,hogy nem úgy sikerült ez az előadás ahogy kellett volna:S
Mindenesetre tökéletesen megérdemelték a díjakat, amiket nyertek!!:-) ♥
http://24.media.tumblr.com/3381eb4f2da635610fb505760b7ea3d4/tumblr_mre415FLYU1qhsoxqo1_500.jpg
13 felhasználónak tetszik: TheDanush, Zsófi765, Queenie, Kyra1999, Ayame.01, Brelly, Destiny015, Kelsey, one direction zoé, vanda15, laura96, zsurika9899, Amcs28
970 oldal 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok