Ám nem tudom -de néhányan szerintem már tudjátok- hogy a fiúkat is jelölték az MTV Hottest-re és twitteren lehet szavazni úgy hogy a tweetekben megemlítjük a #voteonedirection-t. Én szavazook. Jelenleg vezetnek a srácok, de Justin Bieberrel folyamatos "küzdésben" állunk. És mire elküldöm a hsz.-t már vezet is : o
Augusztus 18.-án zárják le és 31.-én lesz látható az eredmény.
Ja, és LINK
szerk.
mondjuk így visszanézve nem mintha "sokat" számítana.. bár kitudja. ám az előbb bocsánat hogy félreírtam - csak eléggé fáradt vagyok már, de az #mtvhottest One Direction-t kellene tweetelni. (: azt amit előzőnek írtam egy rajongói oldalon láttam és azt hittem tényleg azt kell írni.. lényeg a lényeg én szavazok. hadd lássa mindenki legalább hogy Directioner vagyok. de ám nem erőltetem senkire én csak megírtam.
One Direction
2013. augusztus 15. 18:39
OK, megint felhúztam magamat ezen a sok primitív és rohadtul okos hateren, de ezeket néha meg tudnám fojtani egy pohár vízben
na jó, relaax
na jó, relaax
2013. augusztus 15. 19:20
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Két lábon járó tökéletesség.
+ Zayn, a másik tökéletesség!
17 felhasználónak tetszik:
bitchina,
Zsófi765,
laura96,
Hayley.5,
Lambika,
Destiny015,
bowtie,
zsurika9899,
kesty,
Cat23,
rencsi95,
selena arwa,
Kelsey,
Ayame.01,
one direction zoé,
Queenie,
Amcs28
2013. augusztus 15. 19:37
14 felhasználónak tetszik:
laura96,
Hayley.5,
Lambika,
Destiny015,
TheDanush,
Zsófi765,
Smile15,
zsurika9899,
kesty,
Cat23,
Kelsey,
one direction zoé,
Queenie,
Amcs28
2013. augusztus 15. 19:49
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline |
neee
Zaynie
Zaynie
13 felhasználónak tetszik:
bitchina,
Hayley.5,
Lambika,
Destiny015,
TheDanush,
zsurika9899,
kesty,
Cat23,
Kelsey,
Ayame.01,
one direction zoé,
Queenie,
Amcs28
2013. augusztus 15. 20:58
*nevetek, közben anyámat szólitgatom*
anyu: mi van?
én: Jesus,csak ez a kép...nagyon...vicces
*anyu megnézi a laptopomat*
anyu: húú de szexi...akar lenni
én:kivételesen egyet kell értenem
én: anyu,gyere még vissza,ezt látnod kell...
anyu: aztaku..azaz..na ő nagyon jó pasi lesz
anyu: mi van?
én: Jesus,csak ez a kép...nagyon...vicces
*anyu megnézi a laptopomat*
anyu: húú de szexi...akar lenni
én:kivételesen egyet kell értenem
én: anyu,gyere még vissza,ezt látnod kell...
anyu: aztaku..azaz..na ő nagyon jó pasi lesz
18 felhasználónak tetszik:
Destiny015,
Hayley.5,
bitchina,
Lambika,
Smile15,
bowtie,
Zsófi765,
TheDanush,
vikesz22,
zsurika9899,
Kyra1999,
Cat23,
Blackheart.com,
Ayame.01,
one direction zoé,
laura96,
Queenie,
Amcs28
2013. augusztus 15. 22:09
Jajj lányok.. ez most így nagyon megszédített hogy: milyen durva lesz majd egyszer megnézni a fiúk tíz évvel későbbi képeit. Te jó Ég már 30 évesek lesznek! Mármint nem most, majd. GOD. UH.
10 felhasználónak tetszik:
bitchina,
vikesz22,
Zsófi765,
Lambika,
Destiny015,
Ayame.01,
one direction zoé,
Queenie,
zsurika9899,
Amcs28
2013. augusztus 15. 23:41
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Idézet (Hayley.5 @ 2013.08.15. 22:09)
Jajj lányok.. ez most így nagyon megszédített hogy: milyen durva lesz majd egyszer megnézni a fiúk tíz évvel későbbi képeit. Te jó Ég már 30 évesek lesznek! Mármint nem most, majd. GOD. UH.
Addigra már te is idősebb leszel és lesznek új tinibandák, akkor már rájuk nyáladzanak majd a csajok
2013. augusztus 16. 12:32
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
bitchina olyan avatárjaid vannak, hogy mindig a szívroham jön rám tőlük.. tudnám hol találod azokat a mesterműveket..
egyem meg őket.
egyem meg őket.
14 felhasználónak tetszik:
Destiny015,
Lambika,
bitchina,
Cat23,
rencsi95,
Kelsey,
Ayame.01,
vikesz22,
one direction zoé,
laura96,
Queenie,
zsurika9899,
Amcs28,
Hayley.5
2013. augusztus 16. 12:38
Kyra1999Δ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 1062 Csatolások: 60 Azonosító: 190634 offline |
Idézet (Lambika @ 2013.08.15. 23:41)
Addigra már te is idősebb leszel és lesznek új tinibandák, akkor már rájuk nyáladzanak majd a csajok
Lehet, de őket se fugjuk elfelejteni! Ők felejthetetlenek!
2013. augusztus 16. 12:45
Idézet (Lambika @ 2013.08.15. 23:41)
Nem is tudom, nekem Ők az első banda, akikért úgy rajongok, és valahogy nem tudom elképzelni, hogy pár év múlva valaki másért legyek oda. Lehet, hogy a legtöbb Directioner ezt mondja, de nekem Ők hozzátartoznak a tinikoromhoz, így amikor az utálkozók azzal jönnek, hogy "két év múlva már nem is fogsz rájuk emlékezni", csak fogom a fejemet. Mégis hogy felejteném el Őket? Nem lehet elfelejteni a sok zenét, amit hallgattam, a vicces klipeket, a gif-eket, interjúkat, videokat. És lehet, hogy ez nyálas, de így van. Mert ha majd nagy leszek, már nem valószínű, hogy nagyon foglalkoznék velük, viszont az fix, hogyha úgy 30-40 éves korom körül meghallanám valahonnan a Gotta be You-t, elsírnám magam.
2013. augusztus 16. 12:50
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Idézet (Destiny015 @ 2013.08.16. 12:45)
Nem is tudom, nekem Ők az első banda, akikért úgy rajongok, és valahogy nem tudom elképzelni, hogy pár év múlva valaki másért legyek oda. Lehet, hogy a legtöbb Directioner ezt mondja, de nekem Ők hozzátartoznak a tinikoromhoz, így amikor az utálkozók azzal jönnek, hogy "két év múlva már nem is fogsz rájuk emlékezni", csak fogom a fejemet. Mégis hogy felejteném el Őket? Nem lehet elfelejteni a sok zenét, amit hallgattam, a vicces klipeket, a gif-eket, interjúkat, videokat. És lehet, hogy ez nyálas, de így van. Mert ha majd nagy leszek, már nem valószínű, hogy nagyon foglalkoznék velük, viszont az fix, hogyha úgy 30-40 éves korom körül meghallanám valahonnan a Gotta be You-t, elsírnám magam.
Elhiszem! Hülyeség ez az elfelejtés dolog. Csak visszaemlékezem egy kicsit a 90-es évek végére. Akkor a Back Street Boys volt a menő, arra verték a nyálukat a lányok. A tesóim imádták, én is, de én még kicsi voltak, csak őket utánoztam. Ők olyan 10-11 évesek lehettek, én olyan 6-7 körül. Apám utálta az együttest, ha meghallotta már rosszul volt, és azt mondta h pár év múlva már senki se fog rájuk emlékezni. Ez nem lett így, mert kb most adták ki az új albumukat, tehát.
2 felhasználónak tetszik:
Kyra1999,
Destiny015
2013. augusztus 16. 12:57
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Sziasztok!
Az elmúlt 2 hétben nem tudtam sajnos se ide felnézni se azt nem tudtam hogy mi történt imádott infantilis énekes madárkáimmal. Majd gyorsan végigfutott az agyamon, hogy: 1. tegyem meg a szokásos kört és 2 hétre visszamenőleg keressem vissza a cikkeket, híreket (több helyen) a fiúkról, hogy mi történt velük ezalatt az idő alatt. vagy: 2. feljövök ide és hála nektek mindenről tudni fogok! A 2. lépést választottam és egy remek döntés volt mert minden jóról és rosszról is tudomást szereztem! Jó alatt nem hiszem hogy sokat kéne mondanom hiszen ott volt a TCA ahol elképesztőek voltak és így is egy kicsit megkésve, de nagyon büszke vagyok rájuk és gratulálok nekik, illetve megannyi vicces és "sexy" képeket hoztatok a topiknak! Ám mint írtam ott volt a rossz hír is. Ami egy kicsit nálam kiverte a biztosítékot az az volt mikor láttam a bejegyzéseket arról, hogy Zayn-t támadják a származása miatt és Harry-t is ócsárolták mindenféle hamis vádakkal. Szeretnék valakit közületek megkérni aki tudja hogy miért kezdődött meg a fiúk bántása az írja meg nekem mert tudni szeretném, (lehet hogy hülyeség) de szeretném tudni azt is ami rossz történik velük és ez így nem nagyon tiszta a számomra. (Nem szeretném hogy erről a szomorú témáról szólna a topick ezért az is nagyon jó lenne ha valaki privát üzenetben megírná, de ha nem az se baj!
U.I.: Meg szeretném köszönni minden kedves Directioner-nek aki az elmúlt időben feljött ide és megosztotta a híreket mindenkivel (és én most vissza tudtam olvasni)! Csodálatosak vagytok! Köszönöm!
Az elmúlt 2 hétben nem tudtam sajnos se ide felnézni se azt nem tudtam hogy mi történt imádott infantilis énekes madárkáimmal. Majd gyorsan végigfutott az agyamon, hogy: 1. tegyem meg a szokásos kört és 2 hétre visszamenőleg keressem vissza a cikkeket, híreket (több helyen) a fiúkról, hogy mi történt velük ezalatt az idő alatt. vagy: 2. feljövök ide és hála nektek mindenről tudni fogok! A 2. lépést választottam és egy remek döntés volt mert minden jóról és rosszról is tudomást szereztem! Jó alatt nem hiszem hogy sokat kéne mondanom hiszen ott volt a TCA ahol elképesztőek voltak és így is egy kicsit megkésve, de nagyon büszke vagyok rájuk és gratulálok nekik, illetve megannyi vicces és "sexy" képeket hoztatok a topiknak! Ám mint írtam ott volt a rossz hír is. Ami egy kicsit nálam kiverte a biztosítékot az az volt mikor láttam a bejegyzéseket arról, hogy Zayn-t támadják a származása miatt és Harry-t is ócsárolták mindenféle hamis vádakkal. Szeretnék valakit közületek megkérni aki tudja hogy miért kezdődött meg a fiúk bántása az írja meg nekem mert tudni szeretném, (lehet hogy hülyeség) de szeretném tudni azt is ami rossz történik velük és ez így nem nagyon tiszta a számomra. (Nem szeretném hogy erről a szomorú témáról szólna a topick ezért az is nagyon jó lenne ha valaki privát üzenetben megírná, de ha nem az se baj!
U.I.: Meg szeretném köszönni minden kedves Directioner-nek aki az elmúlt időben feljött ide és megosztotta a híreket mindenkivel (és én most vissza tudtam olvasni)! Csodálatosak vagytok! Köszönöm!
2013. augusztus 16. 12:58
Idézet (Kyra1999 @ 2013.08.16. 12:50)
Mi van? Milyen hír? valami baj?
Tudomásom szerint 42 Larry shipper véget vetett életének.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.