Istenem, én ezt nem bírom...enyi edig csak olvasgattam szomorkodva, de mostmár sírok és véleményezek...
Én már nem értem ezt az egészet...
Nem értem hogy emberek mért nem fogadnak el minket, miért ítélnek el mert directionerek vagyunk?
És azt se hogy a Directionerek közöt miért kell háborúzni? Hogy ez legyen a vége?! Tök felesleges...
One Direction
2013. augusztus 16. 14:26
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Talán egyesek megtalálják a kérdésükre a válaszokat, ebben a szöveg részben:
"Szerintem mi elfelejtettük, hogy az itt lévő Larry Stylinson rajongók kissé örültek... nem mindegyik csak néhány. Sajnos egy- két őrült Larry rajongó is megnézte a dokumentum filmet, ahol kiderült, hogy Larry NEM LÉTEZIK, így úgy döntöttek, hogy életüket befejezik a mai napon. R.I.P. 1D RAJONGÓK, MI VELETEK VAGYUNK!" - thetransparentlies
Ezek szerint, Larry tényleg nem létezik, hát engem nagyon nem lepett meg a dolog, de szeretném együttérzésemet nyilvánítani, az összes Larry rajongónak és HA igaz ez a tragédia, az elhunytak családjainak sok erőt és kitartást kívánok!
"Szerintem mi elfelejtettük, hogy az itt lévő Larry Stylinson rajongók kissé örültek... nem mindegyik csak néhány. Sajnos egy- két őrült Larry rajongó is megnézte a dokumentum filmet, ahol kiderült, hogy Larry NEM LÉTEZIK, így úgy döntöttek, hogy életüket befejezik a mai napon. R.I.P. 1D RAJONGÓK, MI VELETEK VAGYUNK!" - thetransparentlies
Ezek szerint, Larry tényleg nem létezik, hát engem nagyon nem lepett meg a dolog, de szeretném együttérzésemet nyilvánítani, az összes Larry rajongónak és HA igaz ez a tragédia, az elhunytak családjainak sok erőt és kitartást kívánok!
2013. augusztus 16. 14:30
Kyra1999Δ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 1062 Csatolások: 60 Azonosító: 190634 offline |
Oké, valamenyire magamhoz tértem...már amenyire ezek után pár perc alatt lehet...
Probáljunk vidámak lenni...hétfőn egy hétre külföldre utazom és nem akarom hogy ez legyen az a pillanat amire emlékezek ott ha rátok gondolok, meg rájuk...
Lehet hogy nem is igaz...nem tudom...már teljesen belegabalyodtam ebbe az egészbe...
Csak azt szeretném mondani, hogy legyünk boldogok!
[img]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR1AIlP_oK2OPRq0fSrwAd7qaMyBpy6QqwTMgTpGRO8p-O7KvhZ[/img]
Probáljunk vidámak lenni...hétfőn egy hétre külföldre utazom és nem akarom hogy ez legyen az a pillanat amire emlékezek ott ha rátok gondolok, meg rájuk...
Lehet hogy nem is igaz...nem tudom...már teljesen belegabalyodtam ebbe az egészbe...
Csak azt szeretném mondani, hogy legyünk boldogok!
[img]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR1AIlP_oK2OPRq0fSrwAd7qaMyBpy6QqwTMgTpGRO8p-O7KvhZ[/img]
2013. augusztus 16. 14:31
Idézet (Kelsey @ 2013.08.16. 14:07)
Igaz az előbb vettem be a dilibogyóm, de attól még kicsit ingatag a kedélyállapotom, úgyhogy előre elnézést azért, ami most jön.
Nem tudom felfogni és megérteni, hogy miért lesz valaki öngyilkos. GYŰLÖLÖM. Gyűlölöm, mert értelmetlen és mert ÖNZŐ. Aki pedig azért öli meg magát, mert a saját kis elképzelései nem valósulnak meg, az NEM SZERETI A FIÚKAT. Azt hiszi, hogy rajongója a fiúknak, de egy önző kis álomvilágban élő, fiatal, buta kislány (akárhány éves is). Aki azért vitatkozik, meg harcol, hogy kivel legyen együtt a kedvence (véleményt nyilvánítani azt lehet, de aztán kifújt), és gyűlölködő üzeneteket küld a párjaiknak/más rajongóknak, akik nem értenek velük egyet, az nem igazi rajongó. Az nem szereti eléggé a fiúkat ahhoz, hogy elfogadja őket olyannak, amilyenek. Ha én szeretek valakit, elfogadok MINDENT amit szeret, a rossz és jó tulajdonságait is. Ezért lehetnek az embernek a való életben is barátai, mert szereti és elfogadja őket. És általában ők a leghangosabbak abban, hogy mennyire szeretik a fiúkat. A frászt. Ha szereted, fogadd el őket, ne bántsd őket, ne bántsd a rajongóit, kedvezz nekik, ne kampányolj, gondolj a srácok érzéseire és ne nehezítsd meg az amúgy is rohadt nehéz életüket. Mert az ilyen agyment rajongók mellett az. Ha ez a hír most eljut a fiúkhoz... szerintetek mi a franc lesz a reakciójuk? Hogy mennyire szeretnek minket ezek a lányok? Baromira nem. Csak még több támadás fogja érni őket, még több ember fordul feléjük, főleg a keserves fájdalmat átélő szülők, akiknek meghalt a gyermekük. Miért? Egy értelmetlen dolog miatt.
És még egyszer: nem ezeket a lányokat (ha tényleg igaz a hír) tartom én a fiúk rajongóinak. Directioneröknek. Hanem azokat, akiknek nem saját érzéseik, hanem a fiúkéi a fontosak.
Nem tudom felfogni és megérteni, hogy miért lesz valaki öngyilkos. GYŰLÖLÖM. Gyűlölöm, mert értelmetlen és mert ÖNZŐ. Aki pedig azért öli meg magát, mert a saját kis elképzelései nem valósulnak meg, az NEM SZERETI A FIÚKAT. Azt hiszi, hogy rajongója a fiúknak, de egy önző kis álomvilágban élő, fiatal, buta kislány (akárhány éves is). Aki azért vitatkozik, meg harcol, hogy kivel legyen együtt a kedvence (véleményt nyilvánítani azt lehet, de aztán kifújt), és gyűlölködő üzeneteket küld a párjaiknak/más rajongóknak, akik nem értenek velük egyet, az nem igazi rajongó. Az nem szereti eléggé a fiúkat ahhoz, hogy elfogadja őket olyannak, amilyenek. Ha én szeretek valakit, elfogadok MINDENT amit szeret, a rossz és jó tulajdonságait is. Ezért lehetnek az embernek a való életben is barátai, mert szereti és elfogadja őket. És általában ők a leghangosabbak abban, hogy mennyire szeretik a fiúkat. A frászt. Ha szereted, fogadd el őket, ne bántsd őket, ne bántsd a rajongóit, kedvezz nekik, ne kampányolj, gondolj a srácok érzéseire és ne nehezítsd meg az amúgy is rohadt nehéz életüket. Mert az ilyen agyment rajongók mellett az. Ha ez a hír most eljut a fiúkhoz... szerintetek mi a franc lesz a reakciójuk? Hogy mennyire szeretnek minket ezek a lányok? Baromira nem. Csak még több támadás fogja érni őket, még több ember fordul feléjük, főleg a keserves fájdalmat átélő szülők, akiknek meghalt a gyermekük. Miért? Egy értelmetlen dolog miatt.
És még egyszer: nem ezeket a lányokat (ha tényleg igaz a hír) tartom én a fiúk rajongóinak. Directioneröknek. Hanem azokat, akiknek nem saját érzéseik, hanem a fiúkéi a fontosak.
Hát itt a pont Ez pontosan így van, én is így gondolom...
Sajnos egyébként ugye kifejtettétek már fentebb is, hogy a Directionerek közt is vannak bizonyos "háborúk", meg ellenségeskedések. Nos, ez mindig így lesz... Én már hozzászoktam.
Lovas vagyok, elég régóta vagyok ilyen körökben, és sajnálattal látom, hogy a lovasok szapulják egymást, összevesznek a különböző módszereken, melyik jobb, miért, ahelyett, hogy összetartanának, mert a szerelmünk tárgya ugyan az, a ló :'D
És hát ez itt is ugyanígy van, ezt meg kell szokni.
Ezt az öngyilkosságos dolgot meg nem tudom elhinni. Ha meg valaki ilyen dologért lesz öngyilkos, az tényleg nem normális, már bocsánat...
2013. augusztus 16. 14:34
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Hozzám még így is közelebb állnak a Larry Shipperek, mint az Eleonour vagy mittudomén milyen fanok, nemtom, hogy kell írni. Régen aranyosnak találtam Eleanor és Louis románcát, de a sok fan úgy akarja ezt az egész kapcsolatot beállítani, mintha ők lennének a megtestesült tökéletesség, az álompár, mennyire imádják egymást, de szerintem nem látnak át a szitán. Az egy dolog, hogy a dokumentum filmben mi áll- én már úgyse hiszek senkinek és semminek, csak magamnak
2013. augusztus 16. 14:52
Soha többet nem fogok az ügyről nyilatkozni!
Nem tudni pontosan hányan haltak meg, de meghaltak. A Larry shipper barátnőimet naponta érik halálos fenyegetések, olyan üzenetek,hogy öljék meg magukat. Nos, én nem kapok ilyeneket, de ha kapnék is nem tudnának a padlóra küldeni. Emberfüggő,hogy ki mennyire tudja elviselni a mocskolódást. Valaki erős ahhoz, hogy figyelmen kívül tudja hagyni mások sértegetését,de vannak olyanok is akik egy idő után belefáradnak az egészbe és eleget tesznek a gyűlölközők kéréseinek. Értelmetlenül kellett meghalniuk ezeknek a fiatal lányoknak. A háború a LS és ES között elviselhetetlen, ez így nem mehet tovább. Tiszteletben kell tartanunk a másik nézeteit és álláspontját. Büszke Larry Shipper vagyok, és az is leszek. A nézetemen senki nem tud változtatni. Eleanort nem utálom, az ES-eket sem, csak akkor megyek le kutyába ha valaki nekem támad és általánosít + olyanokért utál amit meg sem tettem. Remélem most minden olyan személy magába nézett és elgondolkodott a történteken aki eddig kívánta egy másik személy halálát, hogy a szavaknak mekkore súlyuk van.
Egy közös mindannyiunkban van, az pedig nem más,hogy szeretjük Zaynt,Louist,Niallt,Liamet és Harryt.
STOP HATING
" Egy gyűlölettel teli világban sem szabad lemondanunk a reményről. Egy haraggal teli világban sem szabad lemondanunk a békességről. Egy kétségbeeséssel teli világban sem szabad lemondanunk az álmainkról. Egy bizalmatlansággal teli világban sem szabad lemondanunk arról, hogy higgyünk egymásban." Michael Jackson
Nem tudni pontosan hányan haltak meg, de meghaltak. A Larry shipper barátnőimet naponta érik halálos fenyegetések, olyan üzenetek,hogy öljék meg magukat. Nos, én nem kapok ilyeneket, de ha kapnék is nem tudnának a padlóra küldeni. Emberfüggő,hogy ki mennyire tudja elviselni a mocskolódást. Valaki erős ahhoz, hogy figyelmen kívül tudja hagyni mások sértegetését,de vannak olyanok is akik egy idő után belefáradnak az egészbe és eleget tesznek a gyűlölközők kéréseinek. Értelmetlenül kellett meghalniuk ezeknek a fiatal lányoknak. A háború a LS és ES között elviselhetetlen, ez így nem mehet tovább. Tiszteletben kell tartanunk a másik nézeteit és álláspontját. Büszke Larry Shipper vagyok, és az is leszek. A nézetemen senki nem tud változtatni. Eleanort nem utálom, az ES-eket sem, csak akkor megyek le kutyába ha valaki nekem támad és általánosít + olyanokért utál amit meg sem tettem. Remélem most minden olyan személy magába nézett és elgondolkodott a történteken aki eddig kívánta egy másik személy halálát, hogy a szavaknak mekkore súlyuk van.
Egy közös mindannyiunkban van, az pedig nem más,hogy szeretjük Zaynt,Louist,Niallt,Liamet és Harryt.
STOP HATING
" Egy gyűlölettel teli világban sem szabad lemondanunk a reményről. Egy haraggal teli világban sem szabad lemondanunk a békességről. Egy kétségbeeséssel teli világban sem szabad lemondanunk az álmainkról. Egy bizalmatlansággal teli világban sem szabad lemondanunk arról, hogy higgyünk egymásban." Michael Jackson
15 felhasználónak tetszik:
Elody,
bitchina,
historicmalik,
Lambika,
Zsófi765,
Destiny015,
Ayame.01,
Gouis,
vikesz22,
Kyra1999,
laura96,
Queenie,
zsurika9899,
Amcs28,
Hayley.5
2013. augusztus 16. 15:05
Idézet (Filmfan719 @ 2013.08.16. 13:30)
A One Direction rajongóinak 75 százaléka beképzelt liba, a többi meg az énekesek családtagjai.
Érted hány százalék beképzelt liba van oda?
2013. augusztus 16. 15:12
ÚRISTEN, ŐK ELVILEG DIRECTIONEREK ÉS A DIRECTIONEREK EGY CSALÁDBA TARTOZNAK, VAGY NEM?! LŐJETEK LE. Nem, nem elég, hogy elvesztettem a számomra fontos embereket, de még ez is. Ezt nem hiszem el..
9 felhasználónak tetszik:
bitchina,
TheDanush,
Destiny015,
Gouis,
Elody,
laura96,
Queenie,
zsurika9899,
Amcs28
2013. augusztus 16. 15:17
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Idézet (historicmalik @ 2013.08.16. 15:12)
ÚRISTEN, ŐK ELVILEG DIRECTIONEREK ÉS A DIRECTIONEREK EGY CSALÁDBA TARTOZNAK, VAGY NEM?! LŐJETEK LE. Nem, nem elég, hogy elvesztettem a számomra fontos embereket, de még ez is. Ezt nem hiszem el..
Én is láttam ezt a képet, a Twitteren és elszörnyedtem, hogy egyesek mások halálát akarják, milyen élet az ilyen? Manapság az ember jobb, ha kétszer meggondolja kibe, és kibe ne bízzon meg.
8 felhasználónak tetszik:
historicmalik,
Gouis,
bitchina,
Elody,
laura96,
Queenie,
zsurika9899,
Amcs28
2013. augusztus 16. 15:33
#beliebersareherefordirectioners #RIPLarryShippers Ez is megy a Twitteren. Nézzétek meg, egy másik család kedvesebb velünk mint amilyen mi vagyunk egymással.
bitchina,
Ayame.01,
Destiny015,
Elody,
laura96,
Queenie,
zsurika9899,
Amcs28
2013. augusztus 16. 15:47
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Idézet (historicmalik @ 2013.08.16. 15:12)
Az ilyenekre csak annyit lehet mondani hogy szánalmas. Nem egyezhet mindenkinek mindenben a véleménye vagy ebben az esetben a nézőpontja. Ezt el kell fogadni. De egyesek vannak olyan őrültek, hogy akiknek már ellentmondásos vélemény rossz. Ezért ilyesféle formában adja ki magából. Utálom az ilyen embereket... Minden apró ügy miatt, már a másik halálát kell kívánni... ehhez csak gratulálni lehet. Szarkasztikusan.
2013. augusztus 16. 15:51
Smile15Potterhead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 1092 Csatolások: 10 Azonosító: 130740 offline |
Olyan undorító ez a világ! Annyira elszörnyedek ezeket a képeket nézve, hogy az nem igaz. Néha sajnálom, hogy egy fajba tartozom ezekkel az emberekkel, akik ilyet képesek csinálni. Hogy lehet valaki olyan, hogy más halálát kívánja? Normális az??? Ember az ilyen? Belegondolt valaha is abba, hogy hogy esik az a másiknak? Fúj, komolyan Bocsi, de most nagyon mérges vagyok...
Miért nem lehet az embereknek összetartaniuk?? Mit követtek el, hogy ilyeneket kell írniuk egymásnak?? Miért kell utálkozniuk? Ugyanazokat az embereket szeretjük, és ha az ember szeret valakit, akkor nem a saját érzéseivel foglalkozik... Örülniük kéne, hogy boldog a kedvencük!!! ááá... bocsi ezért a kifakadásomért...
Miért nem lehet az embereknek összetartaniuk?? Mit követtek el, hogy ilyeneket kell írniuk egymásnak?? Miért kell utálkozniuk? Ugyanazokat az embereket szeretjük, és ha az ember szeret valakit, akkor nem a saját érzéseivel foglalkozik... Örülniük kéne, hogy boldog a kedvencük!!! ááá... bocsi ezért a kifakadásomért...
2013. augusztus 16. 16:13
WaKavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 184939 offline |
Én nem hiszek ebben a dologban... Mármint az öngyilkos Larry Shipperek szrtorijában.
Szinte biztos vagyok benne, hogy kamu.
De ha igaz lenne, akkor kikészülnék.
Hogy lehet ilyet? Ezért véget vetni az életüknek? Sajnálom, de egyszerűen nem tudnék együttérezni velük. Nem...
Személy szerint engem nem érdekel, hogy melegek-e, vagy sem... És az sem érdekel, hogy ki mit gondol ezzel kapcsolatban.
Szörnyen röhejes dolog ezen háborúzni. Én nem tudom családtagnak tekinteni az ilyen directionereket...
Szinte biztos vagyok benne, hogy kamu.
De ha igaz lenne, akkor kikészülnék.
Hogy lehet ilyet? Ezért véget vetni az életüknek? Sajnálom, de egyszerűen nem tudnék együttérezni velük. Nem...
Személy szerint engem nem érdekel, hogy melegek-e, vagy sem... És az sem érdekel, hogy ki mit gondol ezzel kapcsolatban.
Szörnyen röhejes dolog ezen háborúzni. Én nem tudom családtagnak tekinteni az ilyen directionereket...
2013. augusztus 16. 16:15
Gouisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.20. Hozzászólás: 196 Csatolások: 3 Azonosító: 184093 offline |
Istenem, hogy lehetnek olyan emberek akik más halálát kívánják ? Nem ismerik őket akkor miért ? És szerintem volt Larry, csak nem mint "egy pár", hanem mint barátok... Hisz ahogy én tudom a bandában Harry és Louis a legjobb barátok. Akkor miért ne lehetne Larry ? De csak barátokként... És ha ez igaz, akkor részvétem a családtagoknak ...
TheDanush,
Kelsey,
bitchina,
Kyra1999,
laura96,
Blackheart.com,
zsurika9899,
Amcs28
2013. augusztus 16. 16:19
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Idézet (TheDanush @ 2013.08.16. 14:26)
Talán egyesek megtalálják a kérdésükre a válaszokat, ebben a szöveg részben:
Pont azt akarják elhitetni h nem létezik, mert ha kitudódna, ugye tudod mi lenne. Egy csomó rajongót veszítenének, ezt már az előbb leírta. Ezért nem engedik h kitudódjon a dolog. Persze h azt mondja mindenki h nem létezik.
2013. augusztus 16. 16:21
Idézet (Lambika @ 2013.08.16. 16:19)
Pont azt akarják elhitetni h nem létezik, mert ha kitudódna, ugye tudod mi lenne. Egy csomó rajongót veszítenének, ezt már az előbb leírta. Ezért nem engedik h kitudódjon a dolog. Persze h azt mondja mindenki h nem létezik.
Ne, csak ma ne...
1 felhasználónak tetszik:
TheDanush
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.