One Direction
2012. március 03. 17:41
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
Istenem de szeretem őket.
21 felhasználónak tetszik:
WhiteRosee,
brigicyy,
DisneyFans,
x Maite_Sandra x,
TbRéku,
ItsLénaa,
belieber11,
kesty,
Bius40,
Barbii,
BeautifulTears,
mikeyla,
Lovelygirl98,
nick j and selena g,
nvirág,
itsmestella,
pink_bunny,
Amcs28,
one direction zoé,
Small Selena .,
Borcoskaa
2012. március 03. 18:32
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2107 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline |
Olyan fura, hogy csak négyen vannak.
13 felhasználónak tetszik:
WhiteRosee,
ItsLénaa,
belieber11,
kesty,
DisneyFans,
Barbii,
Levyrroni,
nvirág,
itsmestella,
pink_bunny,
Amcs28,
one direction zoé,
Small Selena .
2012. március 03. 18:45
Idézet (TbRéku @ 2012.03.03. 18:32)
bezony. a legrosszabb azt látni, hogy a koncerteken nem azok az ütődött hülyék, ha nem tényleg őket is rendesen megviselte az egész.. Zayn-t, nagyon sajnálom, remélem hamar "túlteszi" magát rajta..már, ha ez lehetséges..://
2012. március 03. 19:25
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2107 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline |
Idézet (ItsLénaa @ 2012.03.03. 18:45)
bezony. a legrosszabb azt látni, hogy a koncerteken nem azok az ütődött hülyék, ha nem tényleg őket is rendesen megviselte az egész.. Zayn-t, nagyon sajnálom, remélem hamar "túlteszi" magát rajta..már, ha ez lehetséges..://
Igazad van. Alig mosolyogtak, máskor meg az egészet végig nevetik. Én is remélem!
2012. március 03. 21:18
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Sziasztok!
Nem nagyon régóta olvasom ezt a topikot viszont nagyon tetszik jó a hangulata is és nagyon jó látni hogy képesek összefogni az emberek ha valami olyat látnak ami kiverheti a biztosítékot náluk. Nem akarok neveket írni de az előző oldalhoz szeretnék hozzászólni.
Az én véleményem:
Nem kell mindenkit szeretni senki sem kérte nem kért(ük/ték) azt sem hogy ide gyere és negatív kritikával illess olyan embereket akiket nem ismersz! Elismerem mi sem ismerjük őket mert még soha nem találkoztunk velük de talán jobban ismerjük őket mint te! Egy kicsit rosszul vettem a "véleményedet" mert nem muszáj mondom szeretni a fiúkat de akkor tiszteld meg azokat akik szeretik hogy nem pocskondiázod őket...
A közeljövőben kérem az összes olyan személyt aki esetleg nem kedveli az adott fórum vagy cikk "alanyait" ez legyen akárki akárhol a többiekre nézve ne írja le a negatív kritikáját. Ez csak egy kis formalitás és illedelmesség de ettől vagyunk emberek...
És ehhez a kedves személyhez aki nem ideillő módon nyilvánította ki a véleményét kérem hogy ne tegye többet ebben a fórumban és ne rontsa a hangulatát a negatív mondataival!
Köszönöm és remélem az én véleményem nem szúrja majd senki szemét...
Nem nagyon régóta olvasom ezt a topikot viszont nagyon tetszik jó a hangulata is és nagyon jó látni hogy képesek összefogni az emberek ha valami olyat látnak ami kiverheti a biztosítékot náluk. Nem akarok neveket írni de az előző oldalhoz szeretnék hozzászólni.
Az én véleményem:
Nem kell mindenkit szeretni senki sem kérte nem kért(ük/ték) azt sem hogy ide gyere és negatív kritikával illess olyan embereket akiket nem ismersz! Elismerem mi sem ismerjük őket mert még soha nem találkoztunk velük de talán jobban ismerjük őket mint te! Egy kicsit rosszul vettem a "véleményedet" mert nem muszáj mondom szeretni a fiúkat de akkor tiszteld meg azokat akik szeretik hogy nem pocskondiázod őket...
A közeljövőben kérem az összes olyan személyt aki esetleg nem kedveli az adott fórum vagy cikk "alanyait" ez legyen akárki akárhol a többiekre nézve ne írja le a negatív kritikáját. Ez csak egy kis formalitás és illedelmesség de ettől vagyunk emberek...
És ehhez a kedves személyhez aki nem ideillő módon nyilvánította ki a véleményét kérem hogy ne tegye többet ebben a fórumban és ne rontsa a hangulatát a negatív mondataival!
DisneyFans,
Corby,
ItsLénaa,
belieber11,
TbRéku,
Barbii,
Holly Keller,
BeautifulTears,
x Maite_Sandra x,
WhiteRosee,
twilightgirl0910,
Amcs28,
forever.romanci
2012. március 03. 21:36
Idézet (kesty @ 2012.03.03. 21:18)
Sziasztok!
Az én véleményem:
Az én véleményem:
Tök igazad van! Az előző sokak által sértő véleményre személy szerint nem szóltam hozzá. Magammal megbeszéltem az egészet, de valahogy így nézett ki. Lehet, hogy velem van a baj, de ezt a topikot általánosságba azért hozta létre DiscoDiva, hogy a fiúkkal kapcsolatos híreket, képeket, videókat közölni tudjuk a másikkal, nem pedig ócsárlás céljából kell ide írogatni... Meg értem, hogy van egy véleménye, bárkinek lehet bárkiről, de szerintem, ha rosszindulatú, akkor laza könnyedséggel el kéne kerülni a topikot, és célba venni egy másikat..mondjuk Seherezádé-jét..
11 felhasználónak tetszik:
TbRéku,
kesty,
LadyAlexa,
belieber11,
x Maite_Sandra x,
WhiteRosee,
Levyrroni,
twilightgirl0910,
pink_bunny,
Amcs28,
forever.romanci
2012. március 03. 21:53
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Idézet (ItsLénaa @ 2012.03.03. 21:36)
Tök igazad van! Az előző sokak által sértő véleményre személy szerint nem szóltam hozzá. Magammal megbeszéltem az egészet, de valahogy így nézett ki. Lehet, hogy velem van a baj, de ezt a topikot általánosságba azért hozta létre DiscoDiva, hogy a fiúkkal kapcsolatos híreket, képeket, videókat közölni tudjuk a másikkal, nem pedig ócsárlás céljából kell ide írogatni... Meg értem, hogy van egy véleménye, bárkinek lehet bárkiről, de szerintem, ha rosszindulatú, akkor laza könnyedséggel el kéne kerülni a topikot, és célba venni egy másikat..mondjuk Seherezádé-jét..
Ahogy mondod! Nem akartam személyeskedni mer tnem csak neki szólt de nem egy helyen láttam már olyat hogy oda nem illő véleményeket közölt... most betelt a pohár... bár próbáltam diszkrét maradni és tömören én is véleményt nyilvánítani...!
A Seherezádés dologra meg csak annyit hogy nem tartom őt egy ST.-nek de ha nem lenne érdekelt személy nem lenne műsor ahol foglalkoznak vele... de sajnos volt bár én nem is néztem mert többre tartottam magamat ennél...
De visszatérve a 1D mert ez a fórum róluk szól szeretek kiállni a barátaim és olyan dolgok mellett amik a számomra fontosak és ha találko valami olyat ami nekem nem tetszik szóvá teszem! ENNYI! Ha meg még egyet is értenek velem és a véleményemmel annak külön örülök!
7 felhasználónak tetszik:
ItsLénaa,
Holly Keller,
belieber11,
TbRéku,
x Maite_Sandra x,
WhiteRosee,
forever.romanci
2012. március 03. 22:40
Ez mind szép és jó, imádom őket... De a jelenlegi politikai helyzet miatt nem hiszem hogy a következő pár évben adnának koncertet Magyarországon... Ennek ellenére nagyon szeretném hogy eljöjjenek kis hazánkba...
2012. március 04. 01:41
Idézet (kesty @ 2012.03.03. 21:53)
Ahogy mondod! Nem akartam személyeskedni mer tnem csak neki szólt de nem egy helyen láttam már olyat hogy oda nem illő véleményeket közölt... most betelt a pohár... bár próbáltam diszkrét maradni és tömören én is véleményt nyilvánítani...!
A Seherezádés dologra meg csak annyit hogy nem tartom őt egy ST.-nek de ha nem lenne érdekelt személy nem lenne műsor ahol foglalkoznak vele... de sajnos volt bár én nem is néztem mert többre tartottam magamat ennél...
De visszatérve a 1D mert ez a fórum róluk szól szeretek kiállni a barátaim és olyan dolgok mellett amik a számomra fontosak és ha találko valami olyat ami nekem nem tetszik szóvá teszem! ENNYI! Ha meg még egyet is értenek velem és a véleményemmel annak külön örülök!
Egyébként mostanában mindegyik topikban ezt csinálja az adott ominózus fórumozó. A saját kedvencein kívül egyébként a többi mind rossz és igénytelen. P*fám leszakadt, hogy az Adeles topikba is mit írt. Aztán nem reagáltam rá. Minek? Van jobb dolgom is, mint őt szórakoztatni szombat délután. Egyébként én is úgy vettem észre, hogy írt, hogy néha-néha benézek ide, mert valóban irigylésre méltó hangulat van a topikban és kikapcsolódás sokszor csak úgy jó olvasgatni a hozzászólásokat, annak fényében, hogy nem rajongok ezért a bandáért. Lehet aztán, hogy általatok fogom esetleg megkedvelni őket, ki tudja.XD
De a stílusa egyébként tényleg hihetetlen idegesítő, aztán neki áll feljebb, hogyha egy rajongói témába bepofátlankodik és ócsárolja a téma főszereplőit. Oké, néha én is ironizálok itt-ott egy-két szánalmas cölöbről (pl. bíbőr, szelina, de most már demi is felkerült a listára), de az, hogy idejöjjek, osszam az észt...hát... izé... Ez a topik valóban az adott együttesről és annak a tagjairól szól, tehát magától értetődő, hogy rajongóknak nyílt. Én speciel szeretem itt olvasgatni a hozzászólásokat, a kép beszúrások is tetszenek és tényleg úgy, jó a hangulat. Egyszerűen hihetetlenül ráért. Bárcsak nekem lenne ennyi szabad percem! De az meg pluszba felnyomta a pumpát, hogy az egyik Staritys barátnőm általi véleményt szúrta be hihetetlen nagy hasonlóságokkal megfűszerezve. Engem inkább ez sarkalt arra, hogy ne hagyjam szó nélkül. Lényeg, jó a topik, jó a hangulat, ne hagyjátok, hogy bárki is elrontsa, csak, mert hétvégén nincsen jobb dolga!
LadyAlexa,
Corby,
belieber11,
TbRéku,
BeautifulTears,
x Maite_Sandra x,
WhiteRosee,
Black Hearth2,
DisneyFans,
twilightgirl0910,
kesty,
pink_bunny,
forever.romanci
2012. március 04. 03:13
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2008 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline |
Eddig csak olvasgattam a hozzászólásokat és télleg jó látni, mennyire szeretitek a srácokat. Én speciel nem vagyok odaáig értük. Bár az is igaz, hogy néhány hete hallok róluk és nem hallgattam tőlük még sok zenét. De a One Thing kifejezetten tetszik, a zenének nagyon jó hangulata van. "Próbálok" velük haverkodni, hiszen a mostani kedvenc bandám iránt se éreztem először szimpátiát.
2012. március 04. 09:15
N.Dobrev |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 1289 Csatolások: 670 Azonosító: 163475 offline |
[quote=Vegas,2012.03.03. 12:14~2874137]Tele van a hócipőm ezekkel. Még együttesnek sem nevezhető csak 5 Justin Bieber-féle kisfiú összezárva.
Már elnézést 5 tehetségtelen Bieber-féle kisfiú?
Bennük több hang van ,mint Bieber-ben valaha is volt.
Hallgasd meg a Moment vagy az I Want c. dalukat.
Mert Seherezádé röfögése tényleg nagy tehetség.
Már elnézést 5 tehetségtelen Bieber-féle kisfiú?
Bennük több hang van ,mint Bieber-ben valaha is volt.
Hallgasd meg a Moment vagy az I Want c. dalukat.
Mert Seherezádé röfögése tényleg nagy tehetség.
11 felhasználónak tetszik:
TbRéku,
x Maite_Sandra x,
Corby,
Barbii,
DisneyFans,
twilightgirl0910,
belieber11,
KathPierce.,
pink_bunny,
Amcs28,
forever.romanci
2012. március 04. 09:37
Idézet (TbRéku @ 2012.03.03. 18:32)
isteneem! ezt valahogy képtelen vagyok felfogni..
eddig nem tudtam válaszolni azokra a hozzászólásokra amik Zayn-ről szóltak, mert egyszerűen összeszorult a szívem és képtelen voltam bármit is írni..
szörnyű így látni a fiúkat, és ami (számomra) a legszörnyűbb, hogy Louis-nak még csak a szája sarka sem görbül.. pedig ő mindig mosolyog..
még most is a sírás kerülget...
7 felhasználónak tetszik:
TbRéku,
x Maite_Sandra x,
Lili153,
pink_bunny,
Amcs28,
one direction zoé,
forever.romanci
2012. március 04. 09:46
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
A pofátlan felhasználóhoz:
Nagyon unatkoztál? ("költői" kérdés)
azta..
Nagyon unatkoztál? ("költői" kérdés)
azta..
BeautifulTears,
DisneyFans,
brigicyy,
TbRéku,
twilightgirl0910,
belieber11,
kesty,
Lili153,
nicol bellox,
itsmestella,
Amcs28,
one direction zoé,
Small Selena .
2012. március 04. 10:01
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Bocs,hogy ide írom,de nem tudok sem üzenetet írni,sem az üzenőfaladra firkantani BeautifulTears.
Visszament a szavazat.Tetszik a profilod. (:
-Senki sem tökéletes!
-Helló,a nevünk One Direction
:'D ♥♥
-Senki sem tökéletes!
-Helló,a nevünk One Direction
:'D ♥♥
2012. március 04. 10:04
Idézet (x Maite_Sandra x @ 2012.03.04. 10:01)
Bocs,hogy ide írom,de nem tudok sem üzenetet írni,sem az üzenőfaladra firkantani BeautifulTears.
Hoppá, bocs, elfelejtettem hogy nem tudsz.
És köszönöm szépen.
1 felhasználónak tetszik:
x Maite_Sandra x
2012. március 04. 11:16
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline |
Ezt mindenkinek muszáj megnéznie!
15 felhasználónak tetszik:
TbRéku,
Corby,
WhiteRosee,
brigicyy,
x Maite_Sandra x,
DiscoDiva,
Barbii,
DisneyFans,
ItsLénaa,
twilightgirl0910,
belieber11,
kesty,
Lili153,
itsmestella,
Amcs28
2012. március 04. 11:36
ashleydarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 1 Azonosító: 154731 offline |
olyan cukik!! <3
2012. március 04. 11:37
TbRékuúj tag |
Lehet, hogy már berakta ezt a videót valaki de azért itt van.xd
http://www.youtube.com/user/OneDirectionVEVO?feature=watch
http://www.youtube.com/user/OneDirectionVEVO?feature=watch
8 felhasználónak tetszik:
WhiteRosee,
Barbii,
DisneyFans,
belieber11,
Eszter655,
kesty,
nick j and selena g,
Amcs28
2012. március 04. 11:43
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 419 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline |
jó lett. arik mind.<3
2012. március 04. 12:00
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline |
Harry és az ezer wattos mosolya.
19 felhasználónak tetszik:
WhiteRosee,
TbRéku,
brigicyy,
DiscoDiva,
Barbii,
x Maite_Sandra x,
nvirág,
DisneyFans,
Bius40,
belieber11,
Eszter655,
kesty,
Lovelygirl98,
itsmestella,
pink_bunny,
Amcs28,
one direction zoé,
Small Selena .,
ItsLénaa
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.