Idézet (Zsüdi @ 2012.03.18. 20:04)
Igen, az a mondat. Meg egyébként is azt a kommentelőt se ismered, mégis eléggé lekezelően viselkedtél vele.
Mielőtt még valaki directionatornak nevezne, elárulok egy titkot: imádom a srácokat, de (!) sehol nem volt meg sem említve, hogy ez egy rajongói topik, tehát ide szerintem mindenki leírhatja a véleményét.. Ha meg valaki nem annyira kedveli őket, nemhogy örülnétek, hogy több marad nektek. Nem mondott a fiúkra semmi egetverő átkot vagy ilyesmit, hogy utálkozni kellene, ha meg igen, akkor sincs hozzá sok közünk, mindenkinek joga van a saját véleményéhez... Lehet, hogy ezután közutálat tárgya leszek, dehá'kitérdekel, én csak leírtam a véleményemet, ahogyan te is tetted, ahogyan az a kommentelő is tette.
Röviden ennyike.
Szerintem nem voltam lekezelő. Csupán nagyon nem szeretem, ha valaki olyasvalakit, valakiket utál akiket nem ismer. Hisz mi jogon utálja? Mit tett, hogy utálva legyen?!
Ha pl, azt írta volna, hogy: "nem szeretem a zenéjüket, nem jön be az a stílus..stb..blablabla.." Na az nem zavart volna , hisz szíve joga nem szeretni a zenéjüket, mert mindenkinek más az ízlése, nekem is sok zene nem tetszik, viszont soha senkire nem mondok olyat, hogy utálom...Nekem csupán ennyi volt a bajom, és ezért írtam...
Ja és igen, lehet, hogy nincs megemlítve, hogy ez egy rajongói oldal, viszont mindenki meg lett kérve szépen, hogy akik nem szeretik a fiúk zenéit, vagy a srácokat, azok ne írjanak ide, hisz nem azért lett szerintem létrehozva ez a topik, hogy minél több ember leírhassa, hogy így meg úgy utálja őket..