One Direction
2012. április 02. 12:33
ratónblancovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 231 Csatolások: 482 Azonosító: 168435 offline |
Ha Magyarországra jönnének viritrend-del biztos elmennénk
2012. április 02. 12:45
Nem Magyarország a lényeg, hogy neki kell-e hanem csak pár tinifruskának akik eddig Jusztínkáért olvadoztak, most meg öt kisfiúért. Lehet hogy most azt mondanátok h jaj kiadok ennyi meg ennyi pénzt ha jönnének de ha valóban megtörténne lehet hogy másképp állnátok hozzá (vagyis inkább a szüleitek akik finanszíroznák a jegyet). Egy fél év múlva jön egy másik csapat ilyen csöpögös fiú és majd értük olvadoztok. EZ A VÉLEMÉNYEM. HA NEM TETSZIK ÍGY JÁRTÁL! NEKEM SE BIZTOS HOGY TETSZIK A TIED, DE NEM B@SZOGATLAK ÉRTE!
1 felhasználónak tetszik:
adommyfandenagyon
2012. április 02. 13:50
Idézet (kesty @ 2012.04.02. 10:25)
Szaisztok!
Én is nagyon gratulálok a fiúknak (bár meg kell mondanom hogy abban hogy nyertek eléggé benne volt a kezem mert minden nap szavaztam... ) De nem baj a fő hogy nyertek...
Majd van egy két dolog amit nem nagyon értek...
Elméletileg a fiúk L.A.-ben már nem hotelben laknak hanem a management egy saját lakásba vitte őket...
Havalaki érti hogy ez mit jelenthet akkor írja meg PLS mert ha azt hogy ott maradnak annak nem lesz jó vége a rajongók körében...
Am info: itt
Én is nagyon gratulálok a fiúknak (bár meg kell mondanom hogy abban hogy nyertek eléggé benne volt a kezem mert minden nap szavaztam... ) De nem baj a fő hogy nyertek...
Majd van egy két dolog amit nem nagyon értek...
Elméletileg a fiúk L.A.-ben már nem hotelben laknak hanem a management egy saját lakásba vitte őket...
Havalaki érti hogy ez mit jelenthet akkor írja meg PLS mert ha azt hogy ott maradnak annak nem lesz jó vége a rajongók körében...
Am info: itt
Mivel a fiúk közös megegyezés alapján eldöntötték hogy elvállalják a Nickelodeonos műsort, ezért a forgatás miatt venniük kellett egy házat, mivel hosszabb ideig kinn lesznek, de ez nem jelenti azt hogy odaköltöznek.
szendreigabriella
2012. április 02. 14:16
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Idézet (DiscoDiva @ 2012.04.02. 13:50)
Mivel a fiúk közös megegyezés alapján eldöntötték hogy elvállalják a Nickelodeonos műsort, ezért a forgatás miatt venniük kellett egy házat, mivel hosszabb ideig kinn lesznek, de ez nem jelenti azt hogy odaköltöznek.
Köszi! De hogy, hogy megegyeztek? Nem úgy volt hogy nem fogadták el mert a zenei karrierjükre akarnak koncentrálni?
szendreigabriella
2012. április 02. 14:57
nick j and selena gvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134504 offline |
Idézet (DiscoDiva @ 2012.04.02. 13:50)
mi van ??? :''o . Elfogadták a nickelodeon ajánlatát!? Ne már nem akarom h ott legyenek hosszú ideig. Sztem nem jó ötlet h csinálnak saját müsor ! Mindenesetre hülyeségnek tartom de ha nekik így jó akk csináljanak müsört de ennek ellenére nézni fogom xdd
szendreigabriella
2012. április 02. 15:07
Idézet (kesty @ 2012.04.02. 14:16)
Köszi! De hogy, hogy megegyeztek? Nem úgy volt hogy nem fogadták el mert a zenei karrierjükre akarnak koncentrálni?
De a menedzserük szerint ez csak több rajongót és sikert szerezne nekik. Nagyon úgy tűnik, hogy lesz műsor.
szendreigabriella
2012. április 02. 15:14
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline |
Nálatok mi a sorrend?
Nálam: Louis,Liam,Harry,Niall,Zayn
Nálatok?
Nálatok?
szendreigabriella
2012. április 02. 15:30
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Azt állítják,hogy mindegyiküknek van titkos twitter felhasználója ahol úgy csinálnak mintha directionerek lennének.
:'D
Akkor lehet követnek *-* :'D
:'D
Akkor lehet követnek *-* :'D
2 felhasználónak tetszik:
szendreigabriella,
Amcs28
2012. április 02. 15:35
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134504 offline |
Idézet (Vivyy22 @ 2012.04.02. 15:14)
Nálatok mi a sorrend?
Nálatok?
Nálatok?
1. Harry <3
2. Louis <3
3. Liam <3
4. Zayn <3
5. Niall <3
De amúgy mindegyiket szeretem , mert tehetségesek és nagyon jó hanguk van + helyesek <3
am kajak van áll felhaszánójuk twitteren :'oo ?? Xdd
Vivyy22
2012. április 02. 17:17
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Idézet (nick j and selena g @ 2012.04.02. 15:35)
1. Harry <3
2. Louis <3
3. Liam <3
4. Zayn <3
5. Niall <3
De amúgy mindegyiket szeretem , mert tehetségesek és nagyon jó hanguk van + helyesek <3
2. Louis <3
3. Liam <3
4. Zayn <3
5. Niall <3
hát az állítják,hogy van :'D
De ki tudja
2012. április 02. 17:45
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline |
Cöh,itt pózerkedik
16 felhasználónak tetszik:
Eszter655,
itsmestella,
nick j and selena g,
brigicyy,
nicol bellox,
DiscoDiva,
ItsLénaa,
Lisa Veronicas,
x Maite_Sandra x,
szendreigabriella,
anna21,
belieber11,
TbRéku,
pink_bunny,
Amcs28,
Small Selena .
2012. április 02. 20:22
Nem tudom miért de ezt meg kell osztanom ! Van egy ''csaj'' aki kb 2 napja mondta h olyan csúnyák a fiúk a one direction-8e , kb kétpercenként írja ki (facebookon)h one direction love meg harry love meg mit tom én és ráírtam h két napja nem utáltad öket meg azt mondtad h csúnyák erre elkezdi de ma átgondoltam és nagyon helyesk meg tehetségesek meg nagyon jó a hangjuk és még azt is mondta h ö a legnagyobb rajongójuk ! Aztán megkérdeztem töle h melyik számuk tetszik meg hány számukat ismered a válasza az volt h még nem hallottam öket énekelni! Helyette én szégyeltem el magam h h lehet valaki ennyire szánalmas ! Xdd
2012. április 02. 20:58
Barbiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.09. Hozzászólás: 158 Csatolások: 42 Azonosító: 73688 offline |
10 felhasználónak tetszik:
DisneyFans,
nicol bellox,
LadyAlexa,
itsmestella,
x Maite_Sandra x,
brigicyy,
szendreigabriella,
kesty,
pink_bunny,
Amcs28
2012. április 02. 21:10
Eszty99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 223 Csatolások: 24 Azonosító: 162632 offline |
Idézet (nick j and selena g @ 2012.04.02. 20:22)
Nem tudom miért de ezt meg kell osztanom ! Van egy ''csaj'' aki kb 2 napja mondta h olyan csúnyák a fiúk a one direction-8e , kb kétpercenként írja ki (facebookon)h one direction love meg harry love meg mit tom én és ráírtam h két napja nem utáltad öket meg azt mondtad h csúnyák erre elkezdi de ma átgondoltam és nagyon helyesk meg tehetségesek meg nagyon jó a hangjuk és még azt is mondta h ö a legnagyobb rajongójuk ! Aztán megkérdeztem töle h melyik számuk tetszik meg hány számukat ismered a válasza az volt h még nem hallottam öket énekelni! Helyette én szégyeltem el magam h h lehet valaki ennyire szánalmas ! Xdd
hmm. ismerős.. csaak picit másképp: én és a két legjobb barátnőm imádjuk őket, és van egy elkényesztetett fruska az osztályban aki Hanna, és utánoz minket, és most azt találtuk ki, hogy őket tehetségtelennnek állitjuk be, jb-t pedig istennek. xd ééés bejött amugy.. legalább is egyenlőre
2 felhasználónak tetszik:
nick j and selena g,
szendreigabriella
2012. április 02. 22:03
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Idézet (Eszty99 @ 2012.04.02. 21:10)
hmm. ismerős.. csaak picit másképp: én és a két legjobb barátnőm imádjuk őket, és van egy elkényesztetett fruska az osztályban aki Hanna, és utánoz minket, és most azt találtuk ki, hogy őket tehetségtelennnek állitjuk be, jb-t pedig istennek. xd ééés bejött amugy.. legalább is egyenlőre
Ilyen nálunk is van én nem szeretnék nevet írni mert nem lenne ferr vele szemben de a lényeg hogy régebben minden nap felítram a kezemre hogy "One Direction" majd az egyik osztálytársam ránézett és kérdezte hogy honnan ismerem őket? Mi elkezdtünk beszélni róluk majd a lány figyelni kezdett és 2 nap múlva blogjára kitette a WMYB-t hogy ő mennyire szereti őket...
Aztán hallottam mikor a suliban beszélt róluk és mondta hogy neki az a fiú jön be akinek olyan haja van mint Justin Bieber-nek (azaz Liam) miután megkérdezte tőlem én mondtam neki hogy Harry és még aznap este kitett megint csak a blogjára egy képet Harry-ről hogy mennyire helyes és hogy Ő a kedvence...
Hát nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de én erre mondom azt hogy SZÁNALMAS!!
2012. április 02. 22:41
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline |
Idézet (kesty @ 2012.04.02. 22:03)
Ilyen nálunk is van én nem szeretnék nevet írni mert nem lenne ferr vele szemben de a lényeg hogy régebben minden nap felítram a kezemre hogy "One Direction" majd az egyik osztálytársam ránézett és kérdezte hogy honnan ismerem őket? Mi elkezdtünk beszélni róluk majd a lány figyelni kezdett és 2 nap múlva blogjára kitette a WMYB-t hogy ő mennyire szereti őket...
Aztán hallottam mikor a suliban beszélt róluk és mondta hogy neki az a fiú jön be akinek olyan haja van mint Justin Bieber-nek (azaz Liam) miután megkérdezte tőlem én mondtam neki hogy Harry és még aznap este kitett megint csak a blogjára egy képet Harry-ről hogy mennyire helyes és hogy Ő a kedvence...
Nos,számomra is ismerős,de ez nálam még viccesebb...
Lettek az osztályban "Directionerek"
párbeszéd a barátnőm és köztem :
Barátnőm - Láttad azt a videót amiben...
Én - Láttam.
Barátnőm - És azt a képet amin..
Én - Igen,láttam.
Barátnőm - Azaz interjú amiben Harry...
Én - Igen,igen,tudom.
Barátnőm - Nem is tudod,hogy mire gondolok.
Én - De tudom.
ENNYI.A párbeszéd lezárva.Nehogy már engem akarjanak kioktatni róluk.
16 felhasználónak tetszik:
DiscoDiva,
Lisa Veronicas,
nick j and selena g,
itsmestella,
x Maite_Sandra x,
kesty,
Eszter655,
LadyAlexa,
MycySmiley,
szendreigabriella,
DisneyFans,
anna21,
belieber11,
TbRéku,
twilightgirl0910,
Amcs28
2012. április 02. 23:45
Ami engem illet nekem sincs rájuk szükségem. Ez van. Mondanám, hogy a rajongókat is megértem, de sajnos nem, mert ez így itt ilyen formában tényleg értelmetlen. Ne haragudjatok gyerekek, de ez itt így tényleg nem fog összejönni. (tudom a rideg valóság ) Viszont én szívesebben látnám Tom&Jerry-t magyarországon, hozzanakj egy kis észt piciny hazánkba! (kérlek ne vegyétek magatokra rajongók, de sajnos tény, hogy ezen az oldalon keresztül nem fogjátok elérni, hogy ide jöjjenek)
2012. április 03. 17:46
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline |
Idézet (Vivyy22 @ 2012.04.02. 15:14)
Nálatok mi a sorrend?
Nálatok?
Nálatok?
nálam:Zayn,Louis,Liam,Harry,Niall
2012. április 03. 17:49
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline |
kemény...
2012. április 03. 17:53
nálam mindig úgy van ha meglátok egy helyes énekes srácot vagy ilyesmi..nálam mindig az az első h utánna nézek..megnézem hány éves..zenét keresek tölle..stb.
én nem szeretem azt csinálni h megtetszik egy előadó és még azt sem tudom h hívják vagy h hány éves...nem tudom de nem tudnék úgy csinálni h nem nézek utánna..
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.