One Direction
2015. szeptember 04. 15:07
Hú, bocsánat, hogy eddig nem írtam, de épp annyi időm volt, hogy felnézzek és likeoljak.
Szóval Louis Tomlinson. Neki köszönhetően ismertem meg, és szerettem meg a bandát, amiért nagyon hálás vagyok, mert ha ő nem lenne, valószínűleg még mindig vagdosnám magam, és depressziós lennék. Na szóval, amikor megnéztem egy videót (ami egyébként 2012 - es volt)akkor ő fogott meg benne először. A nevetése, a humorérzéke, és a Kevin -szlengje. Imádtam, amikor sírt a videónaplóban, mert Kevin leesett a földre. Ő adott nekem erőt a hétköznapokban, ami eléggé kellett. Most, igaz, nem mondhatom azt, hogy ő a kedvencem, de ha ő nem lenne, nem mondhatnám azt, hogy a Directionerek közé tartozom.Olyan jólesik, amikor megvéd minket, és szerintem ezzel ti sem vagytok másképp. A hangi adottságai az egekben vannak, aki ennek ellentétjét mondja, ássa el magát.
Szóval, Louis, köszönöm, hogy kimentettél a sötétségből!
Szóval Louis Tomlinson. Neki köszönhetően ismertem meg, és szerettem meg a bandát, amiért nagyon hálás vagyok, mert ha ő nem lenne, valószínűleg még mindig vagdosnám magam, és depressziós lennék. Na szóval, amikor megnéztem egy videót (ami egyébként 2012 - es volt)akkor ő fogott meg benne először. A nevetése, a humorérzéke, és a Kevin -szlengje. Imádtam, amikor sírt a videónaplóban, mert Kevin leesett a földre. Ő adott nekem erőt a hétköznapokban, ami eléggé kellett. Most, igaz, nem mondhatom azt, hogy ő a kedvencem, de ha ő nem lenne, nem mondhatnám azt, hogy a Directionerek közé tartozom.Olyan jólesik, amikor megvéd minket, és szerintem ezzel ti sem vagytok másképp. A hangi adottságai az egekben vannak, aki ennek ellentétjét mondja, ássa el magát.
Szóval, Louis, köszönöm, hogy kimentettél a sötétségből!
2015. szeptember 04. 16:37
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Az tuti
2015. szeptember 04. 19:53
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline |
Videó Napló
2 felhasználónak tetszik:
Rory gilmore 12,
LDreamP
2015. szeptember 04. 20:56
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline |
Jó hétvégét...végre itt van!
Louis and Lottie last night.
Louis and Lottie last night.
2015. szeptember 04. 21:35
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Ez az arc <3 ilyen az igazi Louis arca , akit imádunk és tisztelünk
2015. szeptember 05. 08:17
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Am figyu, segítsetek már nekem egy picit. Louis szerelmi életében eléggé kavart agyú vagyok, szóval: mikor szakítottak Eleanor-ral és miért? Annyira imádtam őket együtt, Eleanor olyan gyönyörű és természetes. Meg még annyit magyarázzatok már meg, hogy ez a Briana kicsoda? Tudom, hogy most vele van együtt meg terhes, de mást nem igazán tudok róla..
2015. szeptember 05. 08:51
Idézet (TheDanush @ 2015.09.05. 08:17)
Am figyu, segítsetek már nekem egy picit. Louis szerelmi életében eléggé kavart agyú vagyok, szóval: mikor szakítottak Eleanor-ral és miért? Annyira imádtam őket együtt, Eleanor olyan gyönyörű és természetes. Meg még annyit magyarázzatok már meg, hogy ez a Briana kicsoda? Tudom, hogy most vele van együtt meg terhes, de mást nem igazán tudok róla..
Elaenor - ral március 22. - án szakított, vagyis előtte 2 héttel, csak akkor lett nyilvános. Utána lefotózták Louis -t, hogy más lánnyal csókolózik. A szakítás oka mai napig nem tiszta (szerintem Brianna miatt, de shh)
Brianna egy stylist, amennyire utána néztem. És Brianna - val csak barátok, és véletlenül csúszott be a pici.
Röviden ennyi, remélem segítettem.
2015. szeptember 05. 09:01
Idézet (Klauflau @ 2015.09.04. 19:53)
Videó Napló
Valaki leírná röviden miről beszélnek benne ? még nem nagyon megy az angol
2 felhasználónak tetszik:
Klauflau,
Rory gilmore 12
2015. szeptember 05. 12:40
LDreamP♓︎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.22. Hozzászólás: 2134 Csatolások: 39159 Azonosító: 190192 offline |
Idézet (TheDanush @ 2015.09.05. 08:17)
Igen, én is imádtam őket együtt! Szerintem is szép párost alkottak és Eleanor valóban gyönyörű és aranyos lány. Sajnálom, hogy azután a pár együtt töltött év után a szakítás mellett döntöttek.
Briana: Nos, ha jól tudom 23 éves, és ahogy One Direction 2015 is mondta stylistként dolgozik Amerikában. Több infót én sem tudok nagyon róla..
2015. szeptember 05. 13:27
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline |
Idézet (LDreamP @ 2015.09.05. 12:46)
Ez a kép csak szerintem rohadt szexi róla!?..
Igen nagyon az szerintem is nagyon sexy..szerintem így,hogy vizes olyan nem tudom,de még jobban néz ki így..
2015. szeptember 05. 13:55
Sziasztok.
En nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nem szimpatikus ez a Briana... Sokan mondjak hogy ha a kedvencednek baratja vagy baratnoje lesz azt mar utalod, de en csak Brianaval vagyok igy. A korabbi baratnojet nagyon birtam, olyan kis bájos teremtesnek tunt.
En nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nem szimpatikus ez a Briana... Sokan mondjak hogy ha a kedvencednek baratja vagy baratnoje lesz azt mar utalod, de en csak Brianaval vagyok igy. A korabbi baratnojet nagyon birtam, olyan kis bájos teremtesnek tunt.
2015. szeptember 05. 13:56
Idézet (LDreamP @ 2015.09.05. 12:46)
Ez a kép csak szerintem rohadt szexi róla!?..
Tenyleg nagyon szexi ezen a kepen ❤
2015. szeptember 05. 14:10
Idézet (popcoorn @ 2015.09.05. 13:55)
Sziasztok.
Hali!
Hát nekem sem épp színpatikus ha őszinte akarok lenni.. nem szoktam előítéletek hozni,de nekem sem a szívem csücske ez a lány...főleg,hogy Louissal "barátok" és így lett egy gyerek..Eleanor szerintem nagyon illett hozzá,és nekem úgy,tűnt,hogy együtt maradnak még sokáig,de hát nem így történt..minden estere őket egymásnak teremtették szerintem ezt még most is így gondolom.Ez a Briana meg hát elég furcsa lány lehet,ha csak úgy lefeküdt Louissal miközben barátok,persze ezért nem csak ő a ludas de hát na..mi lett a vége.
2015. szeptember 05. 14:17
Idézet (Rory gilmore 12 @ 2015.09.05. 14:10)
Hali!
Hát nekem sem épp színpatikus ha őszinte akarok lenni.. nem szoktam előítéletek hozni,de nekem sem a szívem csücske ez a lány...főleg,hogy Louissal "barátok" és így lett egy gyerek..Eleanor szerintem nagyon illett hozzá,és nekem úgy,tűnt,hogy együtt maradnak még sokáig,de hát nem így történt..minden estere őket egymásnak teremtették szerintem ezt még most is így gondolom.Ez a Briana meg hát elég furcsa lány lehet,ha csak úgy lefeküdt Louissal miközben barátok,persze ezért nem csak ő a ludas de hát na..mi lett a vége.
Igen, Louis sem gondolhatta at teljesen a dolgot... de ez mostmar igy lesz es ez ellen nem tehetunk semmit. Kivancsi vagyok mi lesz a babaval, remelem nem fog szetszakadni a banda Louis es Briana baklovese miatt. Mert hat egy baba. Baba=figyelem. Es Louis azert megiscsak egy vilagsztar aki a legsikeresebb fiubanda tagja. En csak imadkozni tudok, hogy ne ez legyen a vege.
2015. szeptember 05. 14:51
Melyik az édesebb ?Hát persze h Louis <3 <3
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.