Idézet (nick j and selena g @ 2012.04.09. 17:55)
Nem az 1D-hez kapcsolódok ez a bejegyzésem , de sztem ha valaki kérdez valamit mert nem tud akkor azt azért csinálja mert kíváncsi rá nem azért h azért oltogassák h úristen így meg úgy vagy nemkéne rá reagálni bagy megkéne neki mondani normálisan h bocsi ez nem így van; mert sztem nemcsak velem fordult elö. H kérdeztem valamit és oltást kaptam vissza! Vagy másik esetben h nem DIrectonerek írtak a fórumban és úgy leteremtették öket páran h csak nah bár az igaz h nem vagyunk rá kíváncsi h ö így meg úgy utálja öket! Nah mindnenesetre ha úgy gondolom h ha valaki kérdez valamit ne azt kapja már vissza h úristen ez hülyeség meg mit tom én mások meg azt írja h addjad neki! Bocsánat nem veszekedi akartam de úgy gondolom h ez a fórum arra is van h ha valamit nem tudunk a3 1D-röl akkor érdeklödjük róla aki meg tudja kultúrált ember módjára válaszoljon ha meg nem tetszik akkor meg nézd a következö kiírást! Ezer bocsánat , remélem nincs harag (:
Tudom,hogy nagy részben rólam van szó,és igazán nem veszem sértésnek,nem az a típus vagyok,de van ami már ezredjére van leírva a topikba,de azért még megkérdezik,itt általában a 'Harry meleg?' kérdésre gondolok. Már nem azért,de ha valaki egy nagy Directionernek tartja magát,akkor ez egy eléggé abszurd kérdés részéről. Mellesleg igen,szeretek néha-néha okoskodni,de én legalább beültem a nyelvtanórákra és tudok helyesen írni... De megnyugodhat mindenki,melegebb éghajlatra térek,ide pedig csak néha-néha fogok benézni,mert én csak okoskodni tudok.
Egyébként nick j and selena g - szerintem meg tök természetes,ha valaki olyan jön ide,aki leteremti Őket,megvédem a fiúkat,meg még jó páran meg is tették.Sőt,ha az elmém nem csal,te is megszoktad védeni Őket,de lehet én tévedek.
Elnézést mindenkitől,hogy az én terjedelmes rizsámat kell olvasni.