Na jó, ez kihagyhatatlan
One Direction
2015. szeptember 25. 20:26
2015. szeptember 25. 21:03
Úristen, gyerekek! Most néztem meg a fordítását az Infinity-nek (még van mit fejlődnie az angol tudásomnak, az tény és való) ÉS MAJDNEM ELSÍRTAM MAGAM.
És most kijelenem, hogy rémesen büszke vagyok rájuk! Hivatalosan is FELNŐTTEK és nem 16 éves tinik. Hihetetlenül örülök ennek. És ha őszinték akarunk lenni, ez egy kicsit Zayn-nek is köszönhető. A kilépése óta úgy érzem, hogy kicsit jobban összekovácsolódtak. És a zenéjük is sokkal jobb. És ha vége a pihinek, újult erővel még ezeknél is jobb albumokat készítenek
És most kijelenem, hogy rémesen büszke vagyok rájuk! Hivatalosan is FELNŐTTEK és nem 16 éves tinik. Hihetetlenül örülök ennek. És ha őszinték akarunk lenni, ez egy kicsit Zayn-nek is köszönhető. A kilépése óta úgy érzem, hogy kicsit jobban összekovácsolódtak. És a zenéjük is sokkal jobb. És ha vége a pihinek, újult erővel még ezeknél is jobb albumokat készítenek
2 felhasználónak tetszik:
Klauflau,
Rory gilmore 12
2015. szeptember 25. 21:08
Még egy kicsi röhögés az életembe
2015. szeptember 25. 21:20
Idézet (popcoorn @ 2015.09.25. 21:08)
Még egy kicsi röhögés az életembe
szia Harry
2 felhasználónak tetszik:
Klauflau,
Rory gilmore 12
2015. szeptember 25. 21:23
Idézet (One Direction 2015 @ 2015.09.25. 21:20)
szia Harry
Hali
1 felhasználónak tetszik:
Rory gilmore 12
2015. szeptember 25. 22:23
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline |
Idézet (popcoorn @ 2015.09.25. 21:03)
Úristen, gyerekek! Most néztem meg a fordítását az Infinity-nek (még van mit fejlődnie az angol tudásomnak, az tény és való) ÉS MAJDNEM ELSÍRTAM MAGAM.
Jaj ne is mondd Harry szólójánál azt hittem szép szóval élve,hogy bepisilek.. Nem túlzok..juj most nagyon happy lettem(az okot nem mondhatom el).
Klauflau
2015. szeptember 26. 08:04
Idézet (Rory gilmore 12 @ 2015.09.25. 22:23)
Jaj ne is mondd Harry szólójánál azt hittem szép szóval élve,hogy bepisilek.. Nem túlzok..juj most nagyon happy lettem(az okot nem mondhatom el).
Hat a siras se jobb
Egyebkent honnan jott a Hazza becenev?
Klauflau
2015. szeptember 26. 11:44
Idézet (dórikkka @ 2015.09.26. 11:24)
Wow
De ha mar egyszer megcsinaltak a vidit, akkor a 2015-os Harryt rakjak bele es ne a 2010-est... van kulonbseg
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.