Starity

One Direction

970 oldal 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. szeptember 30. 20:31 #15301
Rory gilmore 12
Rory gilmore 12
Supportive

StátuszTry to Choose love every single day
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4430
Csatolások: 35
Azonosító: 223039
Idézet (popcoorn @ 2015.09.30. 20:14)

Ez a csaj nagyon jo! En az eletben nem fogok tudni igy gitarozni. 
Ki szerint Niall a kedvence? w00t.gif

Azta.. w00t.gif blush.gif
Én holnap aktívkodom tovább addig is élvezzétek,hogy nem rontom a levegőt.. rohog.gif wink.gif blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Klauflau
2015. szeptember 30. 20:52 #15302
Klauflau
Klauflau
Cinderella♥

StátuszAz igazi élet első szabálya... tedd meg azt, amitől a legjobban félsz.
Hozzászólás: 4445
Csatolások: 248
Azonosító: 226010
Idézet (Rory gilmore 12 @ 2015.09.30. 20:31)
Azta.. w00t.gif  blush.gif 
Én holnap aktívkodom tovább addig is élvezzétek,hogy nem rontom a levegőt.. rohog.gif  wink.gif  blush.gif

Ne beszélj hülyeségeket itt senki sem rontsa a levegőt csak is én rohog.gif wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Rory gilmore 12
2015. szeptember 30. 21:20 #15303
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
En meg itt vagyok XD smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Klauflau, Rory gilmore 12
2015. október 01. 09:42 #15304
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rory gilmore 12 @ 2015.09.30. 20:31)
Azta.. w00t.gif  blush.gif 
Én holnap aktívkodom tovább addig is élvezzétek,hogy nem rontom a levegőt.. rohog.gif  wink.gif  blush.gif

Jaj de onbizalom hianyos itt valaki
Te nem rontod a levegot hanem feldobod a hangulatot dragam wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Rory gilmore 12, Klauflau
2015. október 01. 10:43 #15305
- törölt felhasználó -    
Ugy erzem hogy oszintenek kell lennem hozzatok. Az a helyzet hogy en nem egyszer mondtam nektek hogy utalom a Larry shipperoket. Ez igy is van. Mert valami miatt tenyleg megromlott Louis es Harry baratsaga (ami egyebkent lehet nem is igaz, csak a kamerak elott nem mutatjak, de most tegyuk fel hogy igen) es nagy a valoszinusege, hogy az allando Larrys zaklatasok miatt. En addig ameddig ok fel nem vallaljak, hogy "aha, en biszex vagyok" addig mindig azt fogom mondani hogy ok nem melegek. De. Ha esetleg tenyleg megtortenne es felvallalnak en nem utalnam meg oket, sot. Tok batornak es aranyosnak tartanam. Mert tenyleg annyira cuki lenne (szerintem). De addig ameddig ezt el nem mondjak addig en mindig cafolni fogom ha valaki leb*zizza oket.
En bevallom nezek Larry Stylinsonos videokat. De csak azert hogy egy kis remenyt tudjanak onteni belem, hogy ok meg tenyleg olyan jo baratok mint regen.
Ugy ereztem ezt el kell mondanom nektek, mert masnak nem merem es ti remelem megeretek.
2015. október 01. 11:35 #15306
- törölt felhasználó -    
Idézet (popcoorn @ 2015.10.01. 10:43)
Ugy erzem hogy oszintenek kell lennem hozzatok. Az a helyzet hogy en nem egyszer mondtam nektek hogy utalom a Larry shipperoket. Ez igy is van. Mert valami miatt tenyleg megromlott Louis es Harry baratsaga (ami egyebkent lehet nem is igaz, csak a kamerak elott nem mutatjak, de most tegyuk fel hogy igen) es nagy a valoszinusege, hogy az allando Larrys zaklatasok miatt. En addig ameddig ok fel nem vallaljak, hogy "aha, en biszex vagyok" addig mindig azt fogom mondani hogy ok nem melegek. De. Ha esetleg tenyleg megtortenne es felvallalnak en nem utalnam meg oket, sot. Tok batornak es aranyosnak tartanam. Mert tenyleg annyira cuki lenne (szerintem). De addig ameddig ezt el nem mondjak addig en mindig cafolni fogom ha valaki leb*zizza oket.
En bevallom nezek Larry Stylinsonos videokat. De csak azert hogy egy kis remenyt tudjanak onteni belem, hogy ok meg tenyleg olyan jo baratok mint regen. 
Ugy ereztem ezt el kell mondanom nektek, mert masnak nem merem es ti remelem megeretek.

En nagyon erzekeny vagyok ebben a temaban, szoval kerlek ne kovezzetek meg azert hogy ezt leirtam.
2015. október 01. 15:53 #15307
Rory gilmore 12
Rory gilmore 12
Supportive

Idézet (popcoorn @ 2015.10.01. 09:42)
Jaj de onbizalom hianyos itt valaki
Te nem rontod a levegot hanem feldobod a hangulatot dragam wink.gif

Igen súlyos önbizalomhiányban szenvedek de komolyan.. cray.gif
2015. október 01. 16:02 #15308
Rory gilmore 12
Rory gilmore 12
Supportive

“Why did the mushroom go to the party?
Because he’s a fungi!” – 1D
Miért ment a gomba buliba?
Mert bolond!-ezt a fiúk mondják.. _nevet.gif _nevet.gif wub.gif

Jézusom Lou.. _nevet.gif Na ez a megszokott arc! rohog.gif blush.gif

http://i0.wp.com/www.maximumpop.co.uk/wp-content/uploads/2015/03/1d-gif-xo.gif?resize=426%2C213
2015. október 01. 16:18 #15309
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rory gilmore 12 @ 2015.10.01. 16:02)
“Why did the mushroom go to the party?
Because he’s a fungi!” – 1D
Miért ment a gomba buliba?
Mert bolond!-ezt a fiúk mondják.. _nevet.gif  _nevet.gif  wub.gif

Jézusom Lou.. _nevet.gif Na ez a megszokott arc! rohog.gif  blush.gif
http://i0.wp.com/www.maximumpop.co.uk/wp-content/uploads/2015/03/1d-gif-xo.gif?resize=426%2C213

Igen, ez tenyleg az az IGAZI LOU-FEJ biggrin.gif
2015. október 01. 16:19 #15310
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rory gilmore 12 @ 2015.10.01. 15:53)
Igen súlyos önbizalomhiányban szenvedek de komolyan.. cray.gif

Kolcson adok neked egy kicsit, nekem ugyis van eleg laugh.gif
2015. október 01. 18:26 #15311
Klauflau
Klauflau
Cinderella♥

Idézet (popcoorn @ 2015.10.01. 16:19)
Kolcson adok neked egy kicsit, nekem ugyis van eleg laugh.gif

Annyira imádom hogy a Directionerek ennyire összetartanak, ilyenkor érzem hogy nekem is itt a helyem!
2015. október 01. 18:28 #15312
Klauflau
Klauflau
Cinderella♥

Istenem de imádom ezeket a szemeket! heart.gif
http://31.media.tumblr.com/tumblr_me5tihvUUy1rkxe6ho1_500.gif
2015. október 01. 18:29 #15313
- törölt felhasználó -    
Idézet (Klauflau @ 2015.10.01. 18:26)
Annyira imádom hogy a Directionerek ennyire összetartanak, ilyenkor érzem hogy nekem is itt a helyem!

Ugye? En is igy erzem smileeee.gif
Nem is gondolna az ember hogy mennyi jo lelku ember van a foldon (nem magamra ertem, tudok en bunko lenni, ha nagyon akarok) es olyan jo erzes ilyenkor megismerni valakit kozuluk smileeee.gif
2015. október 01. 18:33 #15314
Klauflau
Klauflau
Cinderella♥

Idézet (popcoorn @ 2015.10.01. 18:29)
Nem is gondolna az ember hogy mennyi jo lelku ember van a foldon (nem magamra ertem, tudok en bunko lenni, ha nagyon akarok) es olyan jo erzes ilyenkor megismerni valakit kozuluk smileeee.gif

Pontosan. Teljesen egyetértek veled. Mindenki szokot bunkó lenni néha, de itt mindenki rendes a másikkal és ez a lényeg, a jó akarat wink.gif
2015. október 01. 18:36 #15315
Klauflau
Klauflau
Cinderella♥

Louis idézetek:
http://36.media.tumblr.com/bd7b928104c526c66170127384d8e973/tumblr_njhihhaNWF1te0isco1_500.png
Kérlek bocsássátok meg nekem , amikor azt mondom : Kibaszottul szeretünk titeket skacok !

Zayn nagyon viccesen táncol , amikor részeg.

Mindig légy kedves az emberekhez. Bármilyen rosszak is veled, mutasd meg nekik, hogy te nem vagy olyan, mint ők.

Élj a pillanatnak, mert minden más bizonytalan.

Ötször annyira jól érezzük magunkat együtt, mint külön.

Kinek nincs szüksége egy radírra? Mindenki követ el hibákat.

Niall 5 dalt írt az új albumra , így feladta a hosszú szólókat. Nem tudom miért csinálja , hisz hihetetlen hangja van.

Riporter : Miley Cyrus vagy Selena Gomez ?
Louis : Eleanor Calder

Riporter: Harry mi van a nyakadon?
Harry: Szerinted? harapás!
Louis: ó.. én mondtam hogy meglátják!

Élj gyorsan , szórakozz és légy egy kicsit csintalan.

Egyszer Niall órákat töltött a padlón, hogy megtalálja a módját annak, hogy ábécésorrendbe rakja az M&M’s cukorkáit.
2015. október 01. 18:40 #15316
Klauflau
Klauflau
Cinderella♥

Niall Horan Idézetek

http://2.bp.blogspot.com/-e6S-Sryw24M/Uz2uBkHYxJI/AAAAAAAAAXc/FBhjji32uTs/s1600/ltniall2.gif
Harry szemtelen, Louis spontán. Liam vicces. Zayn titokzatos és én ír vagyok.

Niall : Sokat eszek amikor szomorú vagyok,mert attól mindig jobban érzem magam.
Liam : Te akkor is sokat eszel amikor nem vagy szomorú.

Az akcentusom mindig működik a lányoknál. Imádják. Fogalmam sincs miért.

Őszintén szólva nem érdekel , hogy mit mondanak mások.

Ha szingli vagy , az nem a gyengeséged jele. Ez azt jelenti , hogy elég erős vagy ahhoz , hogy várj arra amit megérdemelsz.

Ha egy férfi utánad fütyül, ne fordulj meg, hagyd figyelmen kívül. Hölgy vagy, nem pedig egy kutya.

Utálom amikor a lányok játszák a hülyét és azt hiszik ez ’’cuki’’ . Az intelligencia szexi.

A rajongók mindig azt mondják nekem , hogy helyes vagyok , de senki soha nem lesz olyan szép , mint amilyenek ők

Niall : Elfogom vinni a barátnőmet egy romantikus randevúra és énekelni fogok neki.
Harry : És mit ?
Niall : Túl fiatal vagy , hogy tudd..
Ha ez legális , akkor feleségül veszem a kaját .
Azt akarjuk , hogy a rajongóink boldogok legyenek. Sokat jelenetünk számukra.Úgy értem, ők jelentenek sokat számunkra.
Zayn nem sokszor veszi fel a szemkontaktust a rajongókkal . Szerintem fél hogy elolvadnának tőle.
Zayn arra ösztönöz , hogy menjek el lányokkal. De én azt mondom , hogy a hercegnő már úton van és meg kell várni
Inkább otthon maradok és nézek egy filmet egy lánnyal , mint hogy elmenjek egy flancos étterembe.
Én mindig szeretem megvédeni az embereket,bár én néha olyan félelmetes vagyok mint egy…….mint..mint egy .. BÉBI PINGVIN?!
Mikor Amerikában voltunk, nem tudtam Nando’s kaját enni, ezért anya küldeni akart nekem postán, de még mindig nem kaptam meg.
2015. október 01. 19:22 #15317
- törölt felhasználó -    
Idézet (Klauflau @ 2015.10.01. 18:36)
Louis idézetek:  
http://36.media.tumblr.com/bd7b928104c526c66170127384d8e973/tumblr_njhihhaNWF1te0isco1_500.png
Kérlek bocsássátok meg nekem , amikor azt mondom : Kibaszottul szeretünk titeket skacok !
Zayn nagyon viccesen táncol , amikor részeg.
Mindig légy kedves az emberekhez. Bármilyen rosszak is veled, mutasd meg nekik, hogy te nem vagy olyan, mint ők. 
Élj a pillanatnak, mert minden más bizonytalan.
Ötször annyira jól érezzük magunkat együtt, mint külön.
Kinek nincs szüksége egy radírra? Mindenki követ el hibákat.
Niall 5 dalt írt az új albumra , így feladta a hosszú szólókat. Nem tudom miért csinálja , hisz hihetetlen hangja van.
Riporter : Miley Cyrus vagy Selena Gomez ?
Louis : Eleanor Calder
Riporter: Harry mi van a nyakadon? 
Harry: Szerinted? harapás! 
Louis: ó.. én mondtam hogy meglátják!
Élj gyorsan , szórakozz és légy egy kicsit csintalan. 
Egyszer Niall órákat töltött a padlón, hogy megtalálja a módját annak, hogy ábécésorrendbe rakja az M&M’s cukorkáit.

Az utolsonal rohogogorcsot kaptam _nevet.gif
2015. október 01. 19:25 #15318
- törölt felhasználó -    
Idézet (Klauflau @ 2015.10.01. 18:40)
Niall Horan Idézetek
http://2.bp.blogspot.com/-e6S-Sryw24M/Uz2uBkHYxJI/AAAAAAAAAXc/FBhjji32uTs/s1600/ltniall2.gif
Harry szemtelen, Louis spontán. Liam vicces. Zayn titokzatos és én ír vagyok.
Niall : Sokat eszek amikor szomorú vagyok,mert attól mindig jobban érzem magam.
Liam : Te akkor is sokat eszel amikor nem vagy szomorú.
Az akcentusom mindig működik a lányoknál. Imádják. Fogalmam sincs miért. 
Őszintén szólva nem érdekel , hogy mit mondanak mások.
Ha szingli vagy , az nem a gyengeséged jele. Ez azt jelenti , hogy elég erős vagy ahhoz , hogy várj arra amit megérdemelsz.
Ha egy férfi utánad fütyül, ne fordulj meg, hagyd figyelmen kívül. Hölgy vagy, nem pedig egy kutya.
Utálom amikor a lányok játszák a hülyét és azt hiszik ez ’’cuki’’ . Az intelligencia szexi. 
A rajongók mindig azt mondják nekem , hogy helyes vagyok , de senki soha nem lesz olyan szép , mint amilyenek ők 
Niall : Elfogom vinni a barátnőmet egy romantikus randevúra és énekelni fogok neki.
Harry : És mit ?
Niall : Túl fiatal vagy , hogy tudd..
Ha ez legális , akkor feleségül veszem a kaját .
Azt akarjuk , hogy a rajongóink boldogok legyenek. Sokat jelenetünk számukra.Úgy értem, ők jelentenek sokat számunkra.
Zayn nem sokszor veszi fel a szemkontaktust a rajongókkal . Szerintem fél hogy elolvadnának tőle.
Zayn arra ösztönöz , hogy menjek el lányokkal. De én azt mondom , hogy a hercegnő már úton van és meg kell várni 
Inkább otthon maradok és nézek egy filmet egy lánnyal , mint hogy elmenjek egy flancos étterembe.
Én mindig szeretem megvédeni az embereket,bár én néha olyan félelmetes vagyok mint egy…….mint..mint egy .. BÉBI PINGVIN?!
Mikor Amerikában voltunk, nem tudtam Nando’s kaját enni, ezért anya küldeni akart nekem postán, de még mindig nem kaptam meg.

Hat igen, o olyan mint egy BEBI PINGVIN. Tokeletesen kifejezte magat. Amit en nem tudok.
2015. október 01. 19:26 #15319
- törölt felhasználó -    
Utalok ilyen magas lenni! Ki hany centi?
En 168.... dry.gif 7.-ben
2015. október 01. 19:26 #15320
Rory gilmore 12
Rory gilmore 12
Supportive

Idézet (popcoorn @ 2015.10.01. 18:29)

Igen ebben nagyon igazad van,sajnos annyi bunkó ember van ma is mi történt..nincs kedvem még egyszer elmondani..
Na mindegy..infó egy oldalról mai cikk: heart.gif
A fiúk a Cirque Le Soir-ban töltötték az estét – Niall kiállt egy rajongó mellett és kiszivárgott pár dalcím a Made in the A.M. albumról is – már ha igazak az állítások!

Míg Harry inkább visszavonult, Liam, Niall és Louis úgy döntöttek, hogy kicsit elengedik magukat a hét után, hiszen hatszor léptek fel ugyanabban az arénában egymás után, telt házas műsorokat adva a közönségnek.

Mindhárom fiú jól szórakozva hagyta el a klubot, sőt, Liam utána részegen még twitterezett is, számunkra értelmezhetetlen mondatokat gépelve, amikből párat törölt később.

Nem vagyok biztos benne, hogy miért ebben az órában, de az ‘árnyék’ szó tényleg megnevettet a poénok rémesek, de ahogy mondod, az fenomenális! – írta ki legutoljára, miután párszor elmondta, hogy a Shade milyen vicces!

Louis is becsiccsentve távozott, Ő viszont csak nagy mosollyal és pár vicces fejjel járult hozzá a lesifotósok munkájához, Niall pedig komolyan ment végig a tömegen, egészen a fekete kocsihoz, ami hazafurikázta, gyors lépteiből pedig arra következtethetünk, hogy már sokkal jobban van a lába.

Viszont mikor megérkezett a buliba, Niall kiállt a rajongóiért és beszólt egy lesifotósnak. A rajongók mentek Niall után és próbáltak fényképezkedni, közben az egyik fotós a maga munkáját végezve azt mondta az egyiknek, hogy “Menj már odébb!”. Niall pedig ezt nem hagyhatta szó nélkül.

“Ne mondd ezt a lányaimnak, Ők fizetik a számláimat, nem te!” – mondta, a videót erről itt nézheted meg!

De nem csak ez történt a tegnapi nap folyamán – kaptunk pár dalcímet, ami állítólag a Made in the A.M. albumról lettek nézve. A dalok elnevezései a következők: Perfect (Tökéletes), Love You Goodbye (Szeretlek, Viszlát), I Want To Write You A Song (Írni szeretnék neked egy dalt), valamint End Of The Day (A nap vége).
970 oldal 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok