Starity

One Direction

970 oldal 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. október 10. 19:35 #15561
Klauflau
Klauflau
Cinderella♥

StátuszAz igazi élet első szabálya... tedd meg azt, amitől a legjobban félsz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4445
Csatolások: 248
Azonosító: 226010
Jaj csajok ez az utálom nem utálom dolog kicsit rám is igaz biggrin.gif Nem tudom hogy mondtam e de most el mondom ha már ilyesmiről van szó...Én One Direction dalokat már rég óta hallgattam mondjuk hogy 2011-2012 ben már hallottam róluk de sosem érdekeltek annyira hogy utánuk nézek, 2013-ban nővérem mindig hallgatta tőlük a One Way Or Another-t és én álítólag utaláltam (persze erre nem emlékszem csak nővérem mondta rohog.gif ) aztán most utólag jöttem rá hogy 2014 nyaráig még poszter is volt róluk a szobám falán de nem tudtam hogy kicsodák és mindig csak úgy nézegetem mikor unatkoztam...és most meg már Directionernek nevezem magam, vagyis pontosabban március 28.-a óta vagyok Directioner de az óta minden nap rájuk gondolok meg ilyesmi... wub.gif heart.gif Szóval nekem is van egy kis történetem..és nem is beszélve arról hogy nem tudom mi oknál fogva de az elején nem mertem meg nézni a videóklipeket csak hallgattam laugh.gif Aztán meg sorra döbbentem rá hogy a javarésze számjukat ismerem csak nem tudtam hogy ők éneklik rohog.gif rolleyes.gif Szóval én sem vagyok olyan rég óta Directioner, de sztm én azért elég rendesen be potóltam mindent amiről le maradtam smileeee.gif Mert mondjuk ez azért is van mert én nagyon fanatikus tudok lenni laugh.gif mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Rory gilmore 12
2015. október 10. 19:40 #15562
- törölt felhasználó -    
Idézet (Klauflau @ 2015.10.10. 19:35)
Jaj csajok ez az utálom nem utálom dolog kicsit rám is igaz biggrin.gif Nem tudom hogy mondtam e de most el mondom ha már ilyesmiről van szó...Én One Direction dalokat már rég óta hallgattam mondjuk hogy 2011-2012 ben már hallottam róluk de sosem érdekeltek annyira hogy utánuk nézek, 2013-ban nővérem mindig hallgatta tőlük a One Way Or Another-t és én álítólag utaláltam (persze erre nem emlékszem csak nővérem mondta rohog.gif ) aztán most utólag jöttem rá hogy 2014 nyaráig még poszter is volt róluk a szobám falán de nem tudtam hogy kicsodák és mindig csak úgy nézegetem mikor unatkoztam...és most meg már Directionernek nevezem magam, vagyis pontosabban március 28.-a óta vagyok Directioner de az óta minden nap rájuk gondolok meg ilyesmi... wub.gif  heart.gif Szóval nekem is van egy kis történetem..és nem is beszélve arról hogy nem tudom mi oknál fogva de az elején nem mertem meg nézni a videóklipeket csak hallgattam laugh.gif Aztán meg sorra döbbentem rá hogy a javarésze számjukat ismerem csak nem tudtam hogy ők éneklik rohog.gif  rolleyes.gif  Szóval én sem vagyok olyan rég óta Directioner, de sztm én azért elég rendesen be potóltam mindent amiről le maradtam smileeee.gif Mert mondjuk ez azért is van mert én nagyon fanatikus tudok lenni laugh.gif  mellow.gif

De szép töténeted van smileeee.gif Mondjuk ezt még üzibe (én még emlékszem beszéltünk erről).
Egyébként én sem mertem az elején megnézni egy videóklippjüket sem amire a mai napig sem tudom az okát. (pedig jó lenne tudni _nevet.gif )..
1 felhasználónak tetszik: Klauflau
2015. október 10. 19:49 #15563
Klauflau
Klauflau
Cinderella♥

Idézet (Meowlody @ 2015.10.10. 19:40)
De szép töténeted van smileeee.gif Mondjuk ezt még üzibe (én még emlékszem beszéltünk erről).
Egyébként én sem mertem az elején megnézni egy videóklippjüket sem amire a mai napig sem tudom az okát. (pedig jó lenne tudni  _nevet.gif )..

Én azt hiszem azért nem mertem meg nézni mert túl jó képüek voltak és olyan volt nézni őket mintha bűn lenne rohog.gif (persze most is jó képűek nem arról van szó wub.gif ) meg azt hiszem attól tartottam hogy mivel fiúk lesz valami durva benne _nevet.gif de nagy meglepetésemre semmi extra nem volt laugh.gif rolleyes.gif
2015. október 10. 19:54 #15564
- törölt felhasználó -    
Idézet (Klauflau @ 2015.10.10. 19:49)
Én azt hiszem azért nem mertem meg nézni mert túl jó képüek voltak és olyan volt nézni őket mintha bűn lenne  rohog.gif (persze most is jó képűek nem arról van szó wub.gif ) meg azt hiszem attól tartottam hogy mivel fiúk lesz valami durva benne _nevet.gif de nagy meglepetésemre semmi extra nem volt laugh.gif  rolleyes.gif

Ez de cuki biggrin.gif
Igen, ok altalaban a szinpadon perverzkednek... egyebkent ti nem figyletetek meg hogy milyen eszmeletlenul helyes Zayn a Live while we're young videoklipjeben amikor vizes a haja? En meg csak nem reg fedeztem fel heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Klauflau, Rory gilmore 12
2015. október 10. 19:55 #15565
- törölt felhasználó -    
Idézet (Klauflau @ 2015.10.10. 19:49)
Én azt hiszem azért nem mertem meg nézni mert túl jó képüek voltak és olyan volt nézni őket mintha bűn lenne  rohog.gif (persze most is jó képűek nem arról van szó wub.gif ) meg azt hiszem attól tartottam hogy mivel fiúk lesz valami durva benne _nevet.gif de nagy meglepetésemre semmi extra nem volt laugh.gif  rolleyes.gif

Annyira jó kéűek wub.gif
Ha tudnátok milyen perverz gondolataim vannak néhanapján. Főle hogy ha róluk beszélek heart.gif
Lehet, hogy nekem is hasonló volt.
2015. október 10. 19:55 #15566
Rory gilmore 12
Rory gilmore 12
Supportive

StátuszTry to Choose love every single day
Hozzászólás: 4430
Csatolások: 35
Azonosító: 223039
Idézet (Meowlody @ 2015.10.10. 18:33)
Pacsit smileeee.gif
Én meg ebben az évben juliusban lettem One Directioner smileeee.gif Teljesen egy rugóra jár az agyunk, n is szeretném az időket pótolni..
Bár én már régebben nagyon hallgattam őket, na de most heart.gif

Én már egy éve szeretem őket,de az "áttörés" márciusban jött el,ne kérdezzétek miért..Az a bizonyos álom mindent megváltoztatott(na jó ez,nyálas duma volt,sorry).Akkor eldöntöttem,hogy igen Directioner leszek,és Harry volt az első akire ha ránéztem tudtam:őt szeretni fogom,mert eddig senkihez nem ragaszkodtam úgy.Néha azt gondolom,csak én szerethetem őt annyira senki más,de tudom,hogy ez nem így van..ha egyszer hallanám azt a rekedtes hangját,és beszívnám illatát egy életen át boldog lennék.Mert nem tudom,miért de ő nagyon megfogott.Oké jól van itt fejeztem be valószínűleg erre senki sem kíváncsi.
Amúgy is Louis hét van! blush.gif
2015. október 10. 19:57 #15567
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rory gilmore 12 @ 2015.10.10. 19:55)
Én már egy éve szeretem őket,de az "áttörés" márciusban jött el,ne kérdezzétek miért..Az a bizonyos álom mindent megváltoztatott(na jó ez,nyálas duma volt,sorry).Akkor eldöntöttem,hogy igen  Directioner leszek,és Harry volt az első akire ha ránéztem tudtam:őt szeretni fogom,mert eddig senkihez nem ragaszkodtam úgy.Néha azt gondolom,csak én szerethetem őt annyira senki más,de tudom,hogy ez nem így van..ha egyszer hallanám azt a rekedtes hangját,és beszívnám illatát egy életen át boldog lennék.Mert nem tudom,miért de ő nagyon megfogott.Oké jól van itt fejeztem be valószínűleg erre senki sem kíváncsi.

Semmi baj,nekunk kiontheted a szived smileeee.gif
2015. október 10. 19:58 #15568
- törölt felhasználó -    
Idézet (popcoorn @ 2015.10.10. 19:54)
Ez de cuki biggrin.gif
Igen, ok altalaban a szinpadon perverzkednek... egyebkent ti nem figyletetek meg hogy milyen eszmeletlenul helyes Zayn a Live while we're young videoklipjeben amikor vizes a haja? En meg csak nem reg fedeztem fel heart.gif

Zayn tényleg abban a videóklippben tényleg nagyon helyes vizes hajjal wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Rory gilmore 12, Klauflau
2015. október 10. 19:58 #15569
- törölt felhasználó -    
Idézet (popcoorn @ 2015.10.10. 19:54)
Ez de cuki biggrin.gif

2:12
2015. október 10. 20:00 #15570
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
One%20Direction%20-%20One%20Way%20Or%20Another
Ki látta már ezt ? Niall _nevet.gif biggrin.gif
2015. október 10. 20:01 #15571
Klauflau
Klauflau
Cinderella♥

Idézet (popcoorn @ 2015.10.10. 19:58)

Szerintem itt mind aranyosak wub.gif heart.gif
2015. október 10. 20:01 #15572
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rory gilmore 12 @ 2015.10.10. 19:55)
Én már egy éve szeretem őket,de az "áttörés" márciusban jött el,ne kérdezzétek miért..Az a bizonyos álom mindent megváltoztatott(na jó ez,nyálas duma volt,sorry).Akkor eldöntöttem,hogy igen  Directioner leszek,és Harry volt az első akire ha ránéztem tudtam:őt szeretni fogom,mert eddig senkihez nem ragaszkodtam úgy.Néha azt gondolom,csak én szerethetem őt annyira senki más,de tudom,hogy ez nem így van..ha egyszer hallanám azt a rekedtes hangját,és beszívnám illatát egy életen át boldog lennék.Mert nem tudom,miért de ő nagyon megfogott.Oké jól van itt fejeztem be valószínűleg erre senki sem kíváncsi.

Na én erre kíváncsi voltam és elolvastam!
Én nekem is pontosan ez volt a gondolatom Herryről smileeee.gif Azóta a szép nap óta a példaképem wub.gif
2015. október 10. 20:01 #15573
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rory gilmore 12 @ 2015.10.09. 22:30)
Jujj de várom.. wub.gif
A fiúk bejelentették új kislemezüket, ami a Perfect nevet viseli, megjelenési dátuma is meg van már: Október 16-a!
Figyelmeztetés és reklám nélkül jelent meg még nyáron a Drag Me Down, a Made in the A.M. album első kislemeze, ami hatalmas sikereket ért el. Hasonló reményekkel jelentették be a fiúk, hogy a következő kislemezük a Perfect lesz, ami valószínűsíthető, hogy elődjéhez hasonlóan lesz a világ elé tárva – váratlanul, de sikeresen.
UPDATE: A kislemez Október 16-án kerül a nézők szeme elé, pénteken! Az információkat azért tették közzé, mert az Apple Music hibát vétett és kiszivárogtatta a hírt, egyébként a DMD-hez hasonlóan került volna nyilvánosságra a következő héten.
Mind azt korábbi bejegyzésben már olvashattátok, a Perfect c. dal, magyarul Tökéletes, Louis és Harry közös munkájából született. Mellettük még feltűnik a zeneszerzők között Julian Bonetta, John Ryan, Hindlin Jacob Kasher, McDonald Maureen Anne,valamint Shatkin Jesse Samuel is, így tényleg rengeteg munka van a slágerben.
Kiderült az is, hogy a dal érzelmektől fűtött, de ironikus hangnemű dal, így nem egy Little Things-féle balladáról van szó.

Csak engem nyugtat meg ennyire, hogy Louis es Harry kozosen irtak a Perfect-et?
(Ti is tudjatok mennyire megviselt a baratsaguk valtozasa...)
2015. október 10. 20:02 #15574
- törölt felhasználó -    

Ezt a videóklippet annyira szeretem <33
2015. október 10. 20:04 #15575
- törölt felhasználó -    
Ezt azert mert hat megis csak Louis het van... na ha en igy tudnek rajzolni ohmy.gif
2015. október 10. 20:04 #15576
Rory gilmore 12
Rory gilmore 12
Supportive

StátuszTry to Choose love every single day
Hozzászólás: 4430
Csatolások: 35
Azonosító: 223039

Jézusom.. rohog.gif wub.gif Amúgy ezzel a zenével szerettem meg őket.. heart.gif
2015. október 10. 20:05 #15577
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
One%20direction:%20One%20way%20or%20another

Ki látta ? Niall _nevet.gif wub.gif
2015. október 10. 20:08 #15578
- törölt felhasználó -    
Idézet (popcoorn @ 2015.10.10. 20:04)

Fúha..lehet hogy majd én is egyszer lefogom rajzolni a tagokat heart.gif
2015. október 10. 20:09 #15579
- törölt felhasználó -    
Idézet (Meowlody @ 2015.10.10. 20:08)
Fúha..lehet hogy majd én is egyszer lefogom rajzolni a tagokat heart.gif

Egyszer megprobaltam, hattttt.... a vegeredmenyrol inkabb nem beszelnek biggrin.gif
2015. október 10. 20:11 #15580
- törölt felhasználó -    
Idézet (popcoorn @ 2015.10.10. 20:09)
Egyszer megprobaltam, hattttt.... a vegeredmenyrol inkabb nem beszelnek biggrin.gif

Hát akinek ügyes keze van annak se menne olyan jól (most magamra gondoltam) blink.gif De egy próbát megér. De én a poszterekkel is felérem wub.gif
970 oldal 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok