Idézet (Klauflau @ 2015.10.12. 19:17)
Epp most tartottam ilyen videónézős maratont, kicsit nosztalgiáztam mert arra emlékeztem milyen volt előszőr látni őket meg minden..és rá jöttem hogy bizony múlik rendesen az idő, emlékszem nem rég még a Steal My Girl és a Night Changes volt a llegújabb daluk olyan mintha nem rég jött volna ki, pedig már majdnem egy éve...el szomorodtam mert tudom hogy most már ők sem azok a tini fiúk hanem egyre idősebbek
Persze most is szeretem őket, meg hát egyre dögösebbek
de tény hogy sokat változtak és azért valjuk be nekem hiányzik a régi énjük..
Igen pl.ahogy vissza nézem Harry képeit amikor még egyáltalán nem volt hosszú a haja 2012,2013..aztán ma az arra is sokat változott,annyira telik az idő komolyan..tegnap még 16 ma már 22..
A többiek is Niall is az arca mennyit változott,akkor Liam frizurái,na meg Louisé,és persze Zayn is.Arról nem is beszélve,hogy ma már felnőttek lettek,míg gyerekek voltak amikor jelentkeztek.Mindig forgatjuk a szemünket amikor a nagyszülők mondják:de gyorsan felnőnek,és egy nagy sóhaj,na most ugyanez van itt,annyi különbséggel,hogy nem nagyszülők vagyunk,és nem hajtogatjuk ezt általában,de azért a lelkünk mélyén mindig is 16.ok maradnak,persze nyilván minden változik.
Time is up.