"Harry és Emma Ostilly... Srácok ne aggódjatok csak Louis volt!"
Viccet félretéve Emmával még a Gotta Be You klipforgatásán ismerkedtek meg és most találkoztak újra.
Ez a kép pedig egy újságban jelent meg róluk.
Egyébként Emma már annyi gyűlölködő twittet kapott twitteren, hogy törölte magát...
One Direction
2012. április 22. 12:16
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
8 felhasználónak tetszik:
Ariana,
brigicyy,
nick j and selena g,
FruzShina.,
Lolla,
Lisa Veronicas,
Amcs28,
Small Selena .
2012. április 22. 12:23
Again itt. "HARRY AND EMMA OSTILLY AREN'T DATING! THEY KISSED FOR A TABLOID COMMERCIAL!" - GEMMA STYLES
2012. április 22. 13:35
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
KÉSZ VICC AZ EGÉSZ! Nem értem miért jó az embereknek összehozni őt minden nap más lányokkal...
Hallani lehet hogy Harry a "sexy" a csapatban de ez nem ad okot arra hogy ha éppen nincs barátnője mindenképpen összehozzák valakivel... SZÁNALMAS! Caroline-t kigyűlölték, azt a Anne csajt is az őrületbe kergették még az előtt hogy találkozhattak volna, és most ő! Nem igazán tudom hogy mennyit lehet már hinni az újságoknak is... és mind pletyka! És ne jöjjön nekem senki azzal hogy minden pletyka igazságra épül mert ok van benne 5- max 10% hogy igaz de a többi kitaláció és HAMIS! Csak a média leír mindent hogy megvegyék a lapokat és több legyen az eladás... Így mit csinálnak?: Fognak egy fiatal fiút, aki éppen szingli (de van mikor ez sem érdekli őket) tegyük fel ismerik is pár millióan (akkor van csak értelme írni róla) és összehozzák úton-útfélen nőkkel, hogy legyen mivel megtelíteni a lapokat majd több millió Harry fannak fájdalmat okozva ezzel úgy beszélnek mindenről mintha igaz lenne! Ebben a világban élünk és ki lehet jelenteni SZÉGYEN ami manapság folyik...
Hallani lehet hogy Harry a "sexy" a csapatban de ez nem ad okot arra hogy ha éppen nincs barátnője mindenképpen összehozzák valakivel... SZÁNALMAS! Caroline-t kigyűlölték, azt a Anne csajt is az őrületbe kergették még az előtt hogy találkozhattak volna, és most ő! Nem igazán tudom hogy mennyit lehet már hinni az újságoknak is... és mind pletyka! És ne jöjjön nekem senki azzal hogy minden pletyka igazságra épül mert ok van benne 5- max 10% hogy igaz de a többi kitaláció és HAMIS! Csak a média leír mindent hogy megvegyék a lapokat és több legyen az eladás... Így mit csinálnak?: Fognak egy fiatal fiút, aki éppen szingli (de van mikor ez sem érdekli őket) tegyük fel ismerik is pár millióan (akkor van csak értelme írni róla) és összehozzák úton-útfélen nőkkel, hogy legyen mivel megtelíteni a lapokat majd több millió Harry fannak fájdalmat okozva ezzel úgy beszélnek mindenről mintha igaz lenne! Ebben a világban élünk és ki lehet jelenteni SZÉGYEN ami manapság folyik...
13 felhasználónak tetszik:
nick j and selena g,
Eszty99,
DisneyFans,
atticusfan-noncsi,
Lady Suzy,
LadyAlexa,
vivi0403,
Selly 13,
zsurika9899,
Lisa Veronicas,
pink_bunny,
Amcs28,
Small Selena .
2012. április 22. 13:55
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Így erre a #livestream kamozásokra visszatérve, valahogy én mindig lemaradok az ilyenekről .. Pedig már annyira szeretném valamelyiküket úgy látni, amikor élőben hülyéskednek meg minden.
Remélem valamikor azért sikerül elérnem a megfelelő pillanatot.
Remélem valamikor azért sikerül elérnem a megfelelő pillanatot.
2012. április 22. 15:07
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
2012. április 22. 15:40
Idézet (Dancsyy97 @ 2011.12.17. 11:05)
Á,ez annyira édes.
nee kínozz.! *-* isteneem:P *-* ♥
2012. április 22. 15:44
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Olyan aranyos képet találtam...
Aztán még mindig Harry:
Igen nagyon úgy néz ki hogy ez az a csaj...
Aztán még mindig Harry:
Igen nagyon úgy néz ki hogy ez az a csaj...
DisneyFans,
nicol bellox,
Lisa Veronicas,
x Maite_Sandra x,
Ayame.01,
pink_bunny,
Amcs28,
Small Selena .
2012. április 22. 16:03
kestyDreamer |
Legédesebb videók a földön...
10 felhasználónak tetszik:
Barbii,
DisneyFans,
nicol bellox,
Lisa Veronicas,
x Maite_Sandra x,
niki62,
zsanata,
pink_bunny,
Amcs28,
Small Selena .
2012. április 22. 19:39
kestyDreamer |
Idézet (FruzShina. @ 2012.04.22. 17:02)
Eléggé veszéllyes nem csoda hogy félnek...
Amit tudni kell róla
1 felhasználónak tetszik:
atticusfan-noncsi
2012. április 22. 19:46
Idézet (kesty @ 2012.04.22. 19:39)
Eléggé veszéllyes nem csoda hogy félnek...
Amit tudni kell róla
Amit tudni kell róla
Szegények .. Remélem tényleg meg fognak gyógyulni
2012. április 22. 21:36
kestyDreamer |
Néhány friss dolog:
A fiúk ma befejezték az ausztráliai turnét, és szerda délután érkeznek majd London-ba, leszámítva Niall-t, aki már holnap megérkezik a brit fővárosba!
Videók:
A srácok Harry seggét csípkedik!
A Save you tonight élőben Sydney-ben, ahol Harry kicsit máshogy énekeli a szöveget!
A srácok az ausztrál MTV-n...
Amúgy ma van Hannah és Eleanor papájának is a születésnapja, úgyhogy boldog születésnapot mindkettejüknek!
Louis ma a koncerten leugrott színpadról a közönség közé, és a biztonságiak teljesen megőrültek ettől! Hát még a rajongók, akik éppen ott álltak...
A fiúkkal 25 interjút készítettek pénteken, úgyhogy az ausztráliai látogatásukról még valószínűleg fogunk videókat találni!
A srácok júliusban Svédországba utaznak!
A wellingtoni koncertről töltöttem fel képeket, amiket itt nézhettek meg!
És most a képek:
Nem tudni pontosan hogy mi is van Harry és Emma között de itt van még néhány kép...
ma a wellingtoni reptéren:
Harry és a kis Lux
Tegnapi fotó
és mai fotó:
A fiúk ma befejezték az ausztráliai turnét, és szerda délután érkeznek majd London-ba, leszámítva Niall-t, aki már holnap megérkezik a brit fővárosba!
Videók:
A srácok Harry seggét csípkedik!
A Save you tonight élőben Sydney-ben, ahol Harry kicsit máshogy énekeli a szöveget!
A srácok az ausztrál MTV-n...
Amúgy ma van Hannah és Eleanor papájának is a születésnapja, úgyhogy boldog születésnapot mindkettejüknek!
Louis ma a koncerten leugrott színpadról a közönség közé, és a biztonságiak teljesen megőrültek ettől! Hát még a rajongók, akik éppen ott álltak...
A fiúkkal 25 interjút készítettek pénteken, úgyhogy az ausztráliai látogatásukról még valószínűleg fogunk videókat találni!
A srácok júliusban Svédországba utaznak!
A wellingtoni koncertről töltöttem fel képeket, amiket itt nézhettek meg!
És most a képek:
Nem tudni pontosan hogy mi is van Harry és Emma között de itt van még néhány kép...
ma a wellingtoni reptéren:
Harry és a kis Lux
Tegnapi fotó
és mai fotó:
LadyAlexa,
Barbii,
nicol bellox,
Lisa Veronicas,
Lolla,
pink_bunny,
Amcs28,
Small Selena .
2012. április 23. 12:14
Nyusssz01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 177 Csatolások: 3 Azonosító: 151842 offline |
Idézet (Eszty99 @ 2012.04.22. 08:04)
PS vagy nem?
Louis
Louis
Úgy tűnik igaz. Szerintem szép ez a csaj, jól is néznek ki együtt. De amit most olvastam, hogy sok gyűlölködő üziket kapott Emma twitteren, eléggé kiakasztott. Hogy lehetnek ennyire szemetek a rajongók? Miért nem értik meg, hogy Harry nem járhat mindannyiukkal? Nem tudom miért kell ezt csinálniuk.
Én azért remélem, együtt lesznek egy darabig(már ha tényleg igaz, de nagyon úgy nézki)
Eszty99
2012. április 23. 16:02
Liam és Louis Bungge Jumpingoltak Video
"Now that was tight on my balls"
Nos, Louis őszinteségét mindig is díjaztam...
"Now that was tight on my balls"
Nos, Louis őszinteségét mindig is díjaztam...
2012. április 23. 16:24
Ez a kislány (Lux) nagyon aranyos:O*-* olyan szép és aranyos[szerintem]. Meg azért nem minden kisbaba mondhatja el, hogy: One Direction, ja már ismerem őket születésemtől fogva.:D
Bocsi, de olyan cuki, hogy muszáj volt megosztanom veletek ezeket a képeket*-*
23 felhasználónak tetszik:
nicol bellox,
Lisa Veronicas,
x Maite_Sandra x,
zsurika9899,
Eszter655,
KathPierce.,
Barbii,
Lady Suzy,
Lolla,
kesty,
atticusfan-noncsi,
DisneyFans,
Selly 13,
missyanikó7,
niki62,
vivi0403,
Minimanó94,
belieber11,
Amcs28,
brigicyy,
zsanata,
pink_bunny,
Small Selena .
2012. április 23. 17:17
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2706 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline |
Valaki tudja hogy Niall-nek mikor volt utoljára barátnője vagy pletyka vele kapcsolatban? Mert én eddig efelől semmit nem hallottam
vivi0403
2012. április 23. 17:29
Eszty99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 223 Csatolások: 24 Azonosító: 162632 offline |
Idézet (Lisa Veronicas @ 2012.04.23. 17:17)
Valaki tudja hogy Niall-nek mikor volt utoljára barátnője vagy pletyka vele kapcsolatban? Mert én eddig efelől semmit nem hallottam
nemrég egy paparazzi fotón ugy tünt hogy cigizik, ami persze nem igaz, a barátnője nem biztos, de mióta az x-faktor előtt szakított az akkori csajával, asszem azóta nincs neki, de jelenleg tuti, hogy nincs
Lisa Veronicas
2012. április 23. 19:07
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2706 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline |
Idézet (Ariana @ 2012.04.21. 16:50)
Nem tudom hallottátok-e már, infók a 2. albumról:
- 5 számot Niall írt rá
- Torn stúdió verzió lesz rajta
- 2 számban közreműködik Ed Sheeran
- Zayn rappelni fog
- 5 számot Niall írt rá
- Torn stúdió verzió lesz rajta
- 2 számban közreműködik Ed Sheeran
- Zayn rappelni fog
BOCCS HA ROSSZ INFÓT ADTAM MEG !
igen és a címe The Light lesz és ebben az évben jelenik meg... ebben csak az gáz hogy az amerikai 1D-nek is van egy ilyen című albuma ha jól tudom vagy dala.. szóval kicsit furcsa
2012. április 23. 19:24
Idézet (FruzShina. @ 2012.04.23. 16:24)
Ez a kislány (Lux) nagyon aranyos:O*-* olyan szép és aranyos[szerintem]. Meg azért nem minden kisbaba mondhatja el, hogy: One Direction, ja már ismerem őket születésemtől fogva.
Jaj,de cuki ez a baba Jó neki,h elmondhatja,h a 1D-t már születésétől kezdve ismerheti.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.